- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
slm kızlar nabersiniz ne var ne yok
gizemcim bu poleni denemek lazım yaa merak ettim iyiceCADIARZUbenim buzlukta var demiştim ya daha önce de...tatilden sonra başlayayım bakalım yazarım buraya:hulya:
aslıcım aslında ben de tembelimboshayallersmilebütün gün yatsam yatarım,bayılırım tembellik etmeyemirmirmirmirama elim mahkum...her iş bana kaldı,bi küçük çocukla her şeyi yapmak zorundayım,uğraşıyorum işte..bi de başladı mı insan hızını alamıyo dene bak:hulya:kaydirigubbakcemile3
bugün de mutfağı ve salonu süpürdüm sildim yine balkon yıkadım,evin tüm camlarını,aynaları sildik...sildik diyorum burakla iliyoruz çünkü
sonra da dışarı çıktık burağa pasta siparişi vermeye gittik 20 dkgidiş 20 dk geliş...ama özellikle gidişte çok yoruldum çünkü yokuş çıktık,bi de burağın arabasını ittiğim için ter içinde kaldım valla-tatlicadiarzu-
sabah kalhvaltım:
2 domates 2 iber 1 yumurta ve azıcık yağla menemen yaptım onu yedim,salatalık,2,5 dilm k.ekmeği azıcık diyet reçelsempatiksalakcinnigizemcim lorla dereotu karışımın yedim gerçekten güzeldi,serin serin çok iyi geldi...sanırım detoks etkisi varmış,inşallah faydası olurfisfisfis
öğlen:
dün yağtığım az yağlı taze fasulye yemeği,1 dilim k.ekmeği,2 k.yoğurt
sonra da bi sürü karpuzbilmiyorumkismile
yediklerimle doymadım çünkü...
ayçinim gelmişisn ama denk gelemedik bi türlü:1hug:özledim canım benimolumunekankayizsmile
neyse sonra görüşürüz kızlar öpüyorumkaydirigubbakcemile3
hehehe aslıcım hafta sonu cozutma ihtimali yüksek oluyor işte
bugün oğlum bana jest yaptı sanırım 11 e doğru klktık çok yorgundum valla,ee bi de 3,5ta yatınca-tatlicadiarzu-
sabah kahvaltım:
dünkü karnıyarığın içinden az kıymalı harç artmışı,az yağla kavurmuştum zaten...ona 1 yumurta kırdım...1 dilim k.ekmeği,1 y.k kadar dereotlu lor,domates salatalık yedim...maalesef gene dayanamayıp kedidili tatlımdan yedimohaoldumsmile
eve bi şey yapmayı bu yüzden istemiyorum işte...evde olunca dayanamayıp yiyorum çünkü:sinifsinif:
neyse....
herkese iyi pazarlar kızlaaarkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
evet ya. cozuttum. acaba diyorum. haftasonları hep cozutsam. dilediğimce yeyip içsem, hafta içleri de güzelce spor ve diyet yapsam nasıl olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?