• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

****7.TAKIM 166.ETAP ****

yarisci (67.0/67,0/0,00/0,00%)
askito (68,4/67,6/0,8/1,17%)
ebtuna (68,4/68,4/0,00/0,00%)
pregant (74,7/72/2,7/3,61%)
sailormoon ( 70,0/70,0/70,0/0,00/0,00%))
nesibe82 ( 61,0 / 61,2 / -0.2 / -0.3%)
zalimi (78,5/80,9/-2,4/-3,06%)
ecemavi (75.5/ hamile olduğu için ayrıldı
ebrulum ( 83,5/83.5/ 0.0/ 00%)
ohcanimadeysin (64.9 /64.9 / 0.0 / 0.0%)

7.TAKIM TOPLAM KİLO(636,4/635,3/1,1/ 0,17%)

ögle yemegini istedigim gibi yiyemedim hilalcim.
birt tabak galeta unlu tavuk cipsi yedim .. dayanamadim 4 kasikta pilav yedim :kedi:

aksam yemegi yemeyyerek telafi edicem insl.

kahve serbest.. kahveye sütte serbest.

bende akşam yoğurt ve karpuz yedim umarım kaçırmamışımdır..bugün pilates veya yürüyüş yok..kız uyduğunda temizlik ypmıştım bir daha uyumadı ne pilates ne yürüyüş yaptım

salı sabahı 72 idim. salı çarşamba 1kilo aldım :kedi:
iyi benim gibi 2buçuk kilo almadınohaoldumsmile
slm ben ve 77 inanılmaz birşey bu ama kendimi zorlayıp vercem 80,9 çıkıyorum bu inanılmaz artışın çoğu ödem atamıyorum bir türlü ayran deiyetini yarın başlıcam umarım bende veririm
iğrenç yapamadım yapamıyorum ekmek olmayan birşeye dayanamıyorummafoldumben

gizemcim kendimi senin yerine koymayi calisip ettigin beddualari anlamaya gayret gösteriyorum..
ama ne yaparsa yapsin, o senin baban.. ne olursa olsun ona beddua etmemelisin.

ahh cnm ah o sinirle beddua yazdım galiba beddua deil tabiykide canımı çok acıtıyor

gizem babaya beddua edilmezz...ne olursa olsun canım..sinirle söylemişsindir kabul ediyorum.bu arada ödem atıcı çaylar içebilirsin...
ödem atıcı çaylar ilk defa fayda etmedi doktora gittim tansiyonumu ölçtürmek için ilaç verdi çok mu yorgunsun dedi açmı kaldın tansiyonun düşük baya dedi halbuki yiyordum ama sıcaktan evin içi 34 derece herhalde sıcaktan ilacı yarın içeceğim 1-2 tanesi yeterli olur dedi bakalım kaç kilo kaybedeceğimyerimseniben
OOOOooooooooooooooooooooo
13 agustosa 3 hafta var hanumlarr.. siz neyin pazarligini yapiyorsunuz bakenn :oklava:

haftada 1 kilo gayet mantiklii aslinda.. 2 kilo icin pazarlik yapiosunuzz ask olsun..
hani nerde sizin azminizz ??

80,9-77:3,9 kilo ile hiçte pazarlık etmeyerek bir rekoramı imza attım nedelikafadulden:roflol:
öhöm öhöm ses 1 kii..

tutuyorum kendimi.. bisi yemiyorum..
zor geciyor..
aglamak istiyorum.. hatta agladimda..
sanirim regl piskolojisi..
bunaldim :(

off reglmi geçmiş olsun cnm bnm için bir hastalık gibi ağır geçen bir durum :dilcikar:

aşkito aynı durumdayız ya bende ağlıcam çok fenayım..koşu bandına çıktım yürümek içimden gelmedi..20 dk yı zor ettim indim tepesinden
aşkito adım hilal canım :)))
yarın başlayalım proteine..
gerçi çok umutsuzum artık herşeyden..burdan çok zor iniyorum.64 belalı sayım benim...gr gr gr haftalarımı alıyor
olsun cnm gr gr da olsa sonunda isteğimize ulaşıcaz hepimiz:olmaz:
incez canim incez hayirlisiyla..
ama bu regl bana cok pis kazik atti yarin icin..
belki daha az cikardim pöff :)
kendimi temizlige verip üzerimdeki negatif enerjiyi attim..
agzima bos durmasin diyede sakiz cigniyorum.. pöfüdük pöfüdük patlatarakk-- deli dürdane gibi temizlik yaptim hahah :))
ayy cnm çekti sakız
sorma ya çok zorlandım valla. ilk gün çok acıktım,ama midem alıştı heralde ikici gün daha kolaydı.ama bidaha asla yapacağımı sanmam.
çıkardım sıcaklardan dayanamamış olabilirmiyim acaba:1:
bugün öyle güzel övgüler aldım ki, rejim mejim apasım yok. bu kiloda kalsam mı aceba bilmiyorumkismile
:olmaz::olmaz::olmaz::olmaz:devaaaaaaam
hilmişim ağzından bal damliiiiii kuuuu
demek 60 olursam top model olurum boshayallersmile

ahhhh ahhhhhhhhhhhhh keşke
kesin kesin çoooook güzelsin dün diyeceğim lafı deyim bari içimde kalmasın taş bebek gibisin yani nasıl söyleyim ağır ve güzel bulduğum bir kaç kişi var onlardan birine benziyorsun bence top modellik yakışmaz sana daha ziyade üst mevkiler yakışır bebişim elbisenede bayıldım ya nerden ne kadara aldın ya çok hoş mafoldumben
kızlar şimdi detoks malzemelerimi haşladım
sabahta yoğurdumu alıp ayranımı yaptımıydım süperrr
ben bunu severek içiyordum ama bakalım doğrumu hatırlayacağım.

ben buna ancak yarın başlayabileceğim
inş.sonradan gelen 2 kilomu atabilirim:((((((((((
umarım atarsın cnm 2 kilocukŞeniz
günaydın kızlar..bu lapa diyeti yürüyüşmüş pilatesmiş bu hafta için bi halta yaramadı doğrusu:))))))
bugün regl olmam lazım bahane üretip ona yoruyorum..
hiç verememişim rezillik bu kadar şey yap 100 gr vereme...
protein diyetine başlıyorum bugün..
ne rezilliği asıl rezilliği ben yaptım yarın alcam ilacımı umarım faydalı olur
kızlar detoksa başlıyorum hayırlısıyla.

sabah etiform ve peynir+haş.yumurta+ayran.

sonra 2 saat arayla detoks ayran çorbasından içecem.

bakalım size sonuç bildiririm.
merakla bekliyorumCADIARZU
gizemcim teşekkür ederim canım iltifatlarına.

şımarttınız beni vallahi:)))))
kızlar hedeflerine başka itirazı olan varmı :oklava:
duyamadım yok değilmi kötükedihüso
hiç itiraz yakışırmı bize kuzucumkötükedihüso
daha çnce hiç detoks, idrar söktürücü veya zayıflama ilacı almayanlar daha çok kilo veriyor. ben bu sbah 72 çıktım. bu diyet yağdan verdirmiş olabilir.
of ya itiraf etmeliyimki şu zayıflama ilaçlarıyla çaba harcamadan zayıflayanları çok kıskanıyorum bşiz ne kadar çok uğraşıyoruz ama sağlık açısından bakarsak daha güvenilir tabi alıp vererek zayıflamak bir rekor demi 2 buçuk kilo almaksırnaşık şey
yok gaptanım eyvahedigeldismile
:hulya:
güyya birinci olacaktik bu hafta :(
üzgünüm dibe çektim takımımafoldumbenumarım haftaya telafi ederim :teselli:
bende akşam yoğurt ve karpuz yedim umarım kaçırmamışımdır..bugün pilates veya yürüyüş yok..kız uyduğunda temizlik ypmıştım bir daha uyumadı ne pilates ne yürüyüş yaptım
kız neyi çok:1hug:

zalimi piskolojik hastalik desek daha dogru olur.. benim durumumda..
diyet + regl.. off önüme geleni pataklayasim var...!!

:roflol::roflol:kendimi görür gibi oldum bir an ama bir sorun var 14ü regl tarihim tabi gününde olursam:roflol::roflol:

sakiz serbestt gizemm.. tabii sekersizinden :)) tüm gün ciginiyorum walla ..
en gicik oldugum kadin tipi aslinda.. bütün gün agzinda sakiz cak cak..
ama kafa dagitiyo.. abur cubur ihtiyacini gecistiriyorr..:)

gizemcim spor $ölee
dün son günümdü. 1 aylik ödeme yapmistim..
simdi tekrar 1 aylik ödeme yapsamda gidemem.
cocugu birakicak kimsem yok.
annemlerde kaliyorum. erkek kardesimi yanliz birakmamak icin..
ac susuz gezmesin diye :)
sabah aksam yemek yapip evi topluyorum. + birde afacan bir cocuk !
aksamlari 22-23 arasi anca paydos yapiyorum.
o zaman da sporu canim istemiyoreeee

hilmişim eöoş dönmüş ankaraya
ben aradım
zaten aynı geçecektik bu hafta sanırım bursaya dönünce tartılacak
netide yokmuş bugün hallolmuş

iyi geceler kızlar
ben ankaradayım,bu sabah tatilden ankaraya döndük...yediklerime dikkat ettim,tatildeyim diye abartmadım kilo aldığımı sanmam,inşallah almamışımdır...ama burda tartı yok,bursaya gidene kadar tartılamam sanırım...
hepinizi öpüyorum sonra görüşürüz

günaydın kzılar....
ben kalktım bir kupa az şekerli kahve içtim..uykum açılsın diye..çok sıcak gözümü açamıyorum nemden de böyle oluyoruz sanırım..

bugün protein diyetinde 2. günüm..netten baktım haftada 3-4 kilo verdiriyor diyor.
ben 1 versemde yeter..zaten 3-4 diyorsa ben 1 anca veriyorum :)))

kızlar aranızda korse kullanan varmı..slim n lift almayı düşünüyorumda..belimi belki biraz inceltir.oturunca oluşan katlardan kurtulurum diye umut ediyorum..sıcaklardada çekilmez ama napayım..

günaydın kızlar
hilalcim bende var o korseden hiç bi halta yaramıyor bence...hatta daha çok belli ediyor gibi,sıkıştırdığı için daha çok dikkat çekiyor...ben dayanamıyorum çıkarıp atıyorum hemen
şu ayran çorbasından bursaya gidince ben de yapıcam

Back
X