- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
iyi benim gibi 2buçuk kilo almadınohaoldumsmilesalı sabahı 72 idim. salı çarşamba 1kilo aldım :kedi:
iğrenç yapamadım yapamıyorum ekmek olmayan birşeye dayanamıyorummafoldumbenslm ben ve 77 inanılmaz birşey bu ama kendimi zorlayıp vercem 80,9 çıkıyorum bu inanılmaz artışın çoğu ödem atamıyorum bir türlü ayran deiyetini yarın başlıcam umarım bende veririm
ahh cnm ah o sinirle beddua yazdım galiba beddua deil tabiykide canımı çok acıtıyor
gizemcim kendimi senin yerine koymayi calisip ettigin beddualari anlamaya gayret gösteriyorum..
ama ne yaparsa yapsin, o senin baban.. ne olursa olsun ona beddua etmemelisin.
ödem atıcı çaylar ilk defa fayda etmedi doktora gittim tansiyonumu ölçtürmek için ilaç verdi çok mu yorgunsun dedi açmı kaldın tansiyonun düşük baya dedi halbuki yiyordum ama sıcaktan evin içi 34 derece herhalde sıcaktan ilacı yarın içeceğim 1-2 tanesi yeterli olur dedi bakalım kaç kilo kaybedeceğimyerimseniben
gizem babaya beddua edilmezz...ne olursa olsun canım..sinirle söylemişsindir kabul ediyorum.bu arada ödem atıcı çaylar içebilirsin...
80,9-77:3,9 kilo ile hiçte pazarlık etmeyerek bir rekoramı imza attım nedelikafadulden:roflol:OOOOooooooooooooooooooooo
13 agustosa 3 hafta var hanumlarr.. siz neyin pazarligini yapiyorsunuz bakennklava:
haftada 1 kilo gayet mantiklii aslinda.. 2 kilo icin pazarlik yapiosunuzz ask olsun..
hani nerde sizin azminizz ??
öhöm öhöm ses 1 kii..
tutuyorum kendimi.. bisi yemiyorum..
zor geciyor..
aglamak istiyorum.. hatta agladimda..
sanirim regl piskolojisi..
bunaldim
olsun cnm gr gr da olsa sonunda isteğimize ulaşıcaz hepimizaşkito aynı durumdayız ya bende ağlıcam çok fenayım..koşu bandına çıktım yürümek içimden gelmedi..20 dk yı zor ettim indim tepesinden
aşkito adım hilal canım :)))
yarın başlayalım proteine..
gerçi çok umutsuzum artık herşeyden..burdan çok zor iniyorum.64 belalı sayım benim...gr gr gr haftalarımı alıyor
ayy cnm çekti sakızincez canim incez hayirlisiyla..
ama bu regl bana cok pis kazik atti yarin icin..
belki daha az cikardim pöff :)
kendimi temizlige verip üzerimdeki negatif enerjiyi attim..
agzima bos durmasin diyede sakiz cigniyorum.. pöfüdük pöfüdük patlatarakk-- deli dürdane gibi temizlik yaptim hahah :))
çıkardım sıcaklardan dayanamamış olabilirmiyim acabasorma ya çok zorlandım valla. ilk gün çok acıktım,ama midem alıştı heralde ikici gün daha kolaydı.ama bidaha asla yapacağımı sanmam.
bugün öyle güzel övgüler aldım ki, rejim mejim apasım yok. bu kiloda kalsam mı aceba bilmiyorumkismile
kesin kesin çoooook güzelsin dün diyeceğim lafı deyim bari içimde kalmasın taş bebek gibisin yani nasıl söyleyim ağır ve güzel bulduğum bir kaç kişi var onlardan birine benziyorsun bence top modellik yakışmaz sana daha ziyade üst mevkiler yakışır bebişim elbisenede bayıldım ya nerden ne kadara aldın ya çok hoş mafoldumbenhilmişim ağzından bal damliiiiii kuuuu
demek 60 olursam top model olurum boshayallersmile
ahhhh ahhhhhhhhhhhhh keşke
umarım atarsın cnm 2 kilocukŞenizkızlar şimdi detoks malzemelerimi haşladım
sabahta yoğurdumu alıp ayranımı yaptımıydım süperrr
ben bunu severek içiyordum ama bakalım doğrumu hatırlayacağım.
ben buna ancak yarın başlayabileceğim
inş.sonradan gelen 2 kilomu atabilirim(((((((((
ne rezilliği asıl rezilliği ben yaptım yarın alcam ilacımı umarım faydalı olurgünaydın kızlar..bu lapa diyeti yürüyüşmüş pilatesmiş bu hafta için bi halta yaramadı doğrusu:))))))
bugün regl olmam lazım bahane üretip ona yoruyorum..
hiç verememişim rezillik bu kadar şey yap 100 gr vereme...
protein diyetine başlıyorum bugün..
merakla bekliyorumCADIARZUkızlar detoksa başlıyorum hayırlısıyla.
sabah etiform ve peynir+haş.yumurta+ayran.
sonra 2 saat arayla detoks ayran çorbasından içecem.
bakalım size sonuç bildiririm.
hiç itiraz yakışırmı bize kuzucumkötükedihüsogizemcim teşekkür ederim canım iltifatlarına.
şımarttınız beni vallahi:)))))
kızlar hedeflerine başka itirazı olan varmıklava:
duyamadım yok değilmi kötükedihüso
of ya itiraf etmeliyimki şu zayıflama ilaçlarıyla çaba harcamadan zayıflayanları çok kıskanıyorum bşiz ne kadar çok uğraşıyoruz ama sağlık açısından bakarsak daha güvenilir tabi alıp vererek zayıflamak bir rekor demi 2 buçuk kilo almaksırnaşık şeydaha çnce hiç detoks, idrar söktürücü veya zayıflama ilacı almayanlar daha çok kilo veriyor. ben bu sbah 72 çıktım. bu diyet yağdan verdirmiş olabilir.
:hulya:yok gaptanım eyvahedigeldismile
üzgünüm dibe çektim takımımafoldumbenumarım haftaya telafi ederim :teselli:güyya birinci olacaktik bu hafta
kız neyi çok:1hug:bende akşam yoğurt ve karpuz yedim umarım kaçırmamışımdır..bugün pilates veya yürüyüş yok..kız uyduğunda temizlik ypmıştım bir daha uyumadı ne pilates ne yürüyüş yaptım
zalimi piskolojik hastalik desek daha dogru olur.. benim durumumda..
diyet + regl.. off önüme geleni pataklayasim var...!!
hilal icini rahatlatacaksa .. bendede tami tamina 4 hafta boyunca sporun S si olmayacak..
hic sansim yok diyebilirim yaniii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?