Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

liste olayına ben de üzüldüm kızlar kendi adıma özür dilerim bundan sonra daha dikkatli olalım hep beraber...
dün diyetisyenime gittim 72 kilo çıktım yanlız dünyanın suyunu içmiştim 4.5 lt falan gümletmişimdir bursa resmen yanıyo sokağa çıkacak dermanı kalmıyo insanın yürüyerek gittim ama suratımı görmeliydiniz pancar gibi oldum e ne de olsa işyerinde yürümeye benzemedi güneşin altında yürümek gerçekten de zor...
diyetisyenim moral verdi her zamanki gibi saolsun 300 gram vermişsin bile dedi kafaya takma falan klasik muhabbetimizi yaptık ramazan da geliyo artık susuzluktan naparız bilmiyorum...spor olayı da ramazanda yatar diye hiç konusunu bile açmadım açıkçası....nasılsa sıcakta gidemem iftarda da hep başka bi yerlerde oluruz...ööle yani
bu sabahtan itibaren haftaya kadar tartıyı saklatıyorum tekrar eşime böylesi daha iyi oluyo psikolojim bozulmuyo en azından...
offf acaip şişkinlik var üzerimde de...patlayacağummm....-tatlicadiarzu-

hava çok sıcak yaa..
hiçbirşey yapasım yok
sadece oturuyorum bugün..ne yemek yapmak istiyorum ne çıkıp gezmek.
içim sıkılıyor..

aayyynennnnnnnnnn....
burası da çok sıcak,birazdan buharlaşıp uçucam sanki...bursada olsaydık burağı nasıl oyalayacaktım onu düşünüyorum valla...yalnız başımıza koca evde çocuk çok bunalırdı...burda gene bi sürü insan var oyalanıyo...

oofff yürüyüşe çıkıcam ama biraz serinlik olsun istiyorum
patates salatası yaptım yanına da domates salatalık doğradım 1 bardak da ayran içtim...
hee şimdi de neskafe içtim...
artık yemek yemeyi düşünmüyorum bi şeyler içerim ya da meyve yerim

şu aralar canım fazlasıyla sıkkın

bilmiyordum paylaşım alanında editlemenin yasak olduğunu

bir sürü laf

eczanede tartılıp yazılmayı düşünüyorum

ondan bile soğudum

niye böyle oldu anlamadım

birinin böyle şeyler söylemesi hep keyfimi kaçıyor

gerçek hayatta da olsa böyle oluyor küserim herşeye pis bir huyumdur

şimdi sizlerden bir süreliğine izin istiyorum

ayçinim gibi bende inzivaya çekiliyorum

bana belli olmaz belki hergün gelirim

ama herşeyden uzak kalmaya ihtiyacım var

fazla göze batıyorum sanırsam

yine eczanede tartılır yazarım size

havadisleride veririm ama biraz çekiliyorum

kısa bir süre sonra görüşmek üzeremafoldumben:hulya:

gizem hayrola canım...boşver herşeyi takma kafana..biri onu dedi bunu dedi diye..
olur böyle şeyler,keyfimiz illaki kaçıyor ama kendi içinde büyütürsen kendine zararı olur..ben sallamam..onu öğrendim

ben ki çok dikkkat ederim bu bildirim konusuna
ama herkes burda diye bir daha giremedim başımdaki kalablıktan dolayı cok üzgünüm (((
bundan sonra üzerime düşeni yapacagıma söz veriyorum ;

selam kızlar
gizem canım konuyu anlamadım ama böyle yapma bence...başkalarının söyledikleriyle küsüp içimize kapanınca kendimize zarar veriyoruz daha çokbilmiyorumkismilepaylaşım alanına baktım,sana sadece uyarıda bulunulmuş onu gördüm,olabilir böyle şeyler canım,bunda kafaya takılacak bi şey yok bence:1hug:sen gene gel,öyle ayrılık yok,artık bırak bunu tamam mıkaydirigubbakcemile5

havalar çok sıcak malum...yediklerime dikkat ediyorum,etmesem bile sıcakta pek bi şey yiyemiyoruz zaten:sinifsinif:dün mesela akşam saati olunca kızılaya çıktım,yürüyerek eve döndüm,her gün bu şekilde bi şeyler yapmaya çalışıyorum...sanki zayıflamışım gibi geliyorbilmiyorumkismileinşallah öyledir...kardeşimin küçük kıyafetlerine falan bayaa sığıyorum,kendimi daha iyi hissediyorum ama belki de psiklojiktir ne biliimbilmiyorumkismilebursaya gidince ilk iş sabah tartılıcam,inşallah zayıflamışımdır:Saruboceq:

nerdesiniz kızlar yaa?niye kimse uğramıyor artık burayabilmiyorumkismile
güya ben tatildeyim,izinliyim...en çok ben varım gene galiba

az yiyorum...cısss yiyeceklerden uzak duruyorum:1rolleyes:...yürüyüşümü de yapmaya çalışıyorum...bu akşam da 45 dk ya yakın hızlı tempoda yürüdümhihoyyyt

herkese günaydın

bir nebze olsun boğazıma hakimim artık
ama bakalım cumaya neler değişecek

tartılmıyorumda

kahvaltımda peynir ve kepekli peksimet yiyorum şimdi+şekersiz çay.

herkeslere güzel haftalar diliyorum umarım sakin ve de serin bi hafta geçiririz kızlaropuyorumnanaktan
gizemcim nerelere kayboldun yaaaa bizi bırakma lütfen benim de çabucak kırılma huyum vardır ama Allah tan ki çabucak geçer...:kedi: ne olduysa kafaya takmamaya çalış lütfen...
dün pikniğe gittiğimiz için giremedim kızlar akşam da malumunuz yorgun geldim banyo faslı falan ...
ben tekrar motivasyonuma kavuştum neden bilmiyorum ama garm gram da versem hatta alsam laelaelaelaelae 77 kilolarda değilim şükür elbet zayıflayacağım biliyorum...bu arada beşi bi yerdelerimden kullanıyorum...çok ilginç şeyler yazıyo nette kimi uzman diyo ki en az 1-1.5 litre içmelisiniz ender saraç falan da demiş ki sakın abartmayın 3 kupadan fazlası zarar...ben şimdi hangi birine inanayım hakkat bilgi kirliliği olayı çok şu internette...
dün balık yedim kızlar önünden de 2 ad biber dolması evde yapılmış erik suyu yarım dilim ekmek tadımlık zeytinyağlı patlıcan...evet evet hepsini bi kerede yedim:çok üzgünüm::çok üzgünüm: ama şişlik hissetmedim hiç çünkü gerçekten de tadında bıraktım hepsinin tadına baktım gibi bişey oldu..dolmalar da küçücüktü zaten..balığı falan da hep ekmeksiz yedim..sayınca çok gibi görünüyo ama...nası kendimi aklamaya çalışıyorum ama:kedi:
ayrıca dün çok ince bi dilim pasta da yedim...meyvelerimin niyetine...yanlız yürüyüş yalan oldu anca piknikteki hoplama zıplama işte...
eşim de tartıyı saklamış saolsun cumaya kadar bakmıyorum kızlar moralim bozuluyo çünkü motivasyonum düşüyo şimdi en azından bi umut belki bi sürpriz yaparım diyorumeyvahedigeldismile heyecanlı oluyo oldukça:dance:
neyse gün içinde gene gelirim şimdilik kimseler yok gibi...hepinizi öpüyorum kolay geleeekaydirigubbakcemile2:1hug:

hilmiş niye kızardın bakim sen?

anlat anlat neler yedin?

seyy himmm .. kem küm
haftasonu 1,4 kilo aldim :2:
yok aycinim yha.. ben akillanmiyorum..
sürekli 2 assagi 3 yukari.
her hafta ayni durum yanii..

neise zeynebin demesi gibi, bunada sükür.
daha 2 ay önce 75 i görmüstüm..
simdi en azindan 70 i görmüyorum.

herkese günaydın

bir nebze olsun boğazıma hakimim artık
ama bakalım cumaya neler değişecek

tartılmıyorumda

kahvaltımda peynir ve kepekli peksimet yiyorum şimdi+şekersiz çay.

oh masallah canim benim. insallah gerisi gelir.

S.zeynep canim ne güzel tartiyi kaldirmissin.hadi bakalim dayanabilecekmisin.
ben gün de en az 2 defa tartilirim. :)

artik bir oyun haline getirdim .. gece tartiliyorum.. mesela 69 cikmissa.
sabah ki kilomu tahmin edip.. dogru cikincada seviniyorum hahah
iyice piskopatmi oldum neolumunekankayizsmile

günaydın kızlar ben dün oruç tuttum tahmin ettiğim gibi zor geçmedi iyiydi yani.
sahurda domates yumurta peynir maydonoz yoğurt yedim ama miktarlar azdı..ekmek 1 dilimden azdı yarım dilim ancadır.
1 lt su içtim
iftardada önce 500 ml su
ardından 1 kepçe çorba
4 köfte biraz salata....pilav ve patates kızartması da vardı ama onlardan yemedim hiç

arada 1 bardak limonata
1 saat sonra kahve

yatana kadar 2lt daha su içtim acaip sıck burası,o kadar su içtim terlemekten wc ye gitmedim

dün iftardan önce 500 gr az çıktım cumayı merak ediyorum

hee bide dün eşimin kardeşi geldi fazla giremem o gidene kadar

selam kısslaaar
oohh çok şükür sonunda gelmişsiniz :dance:valla tek başıma çalıp söylüyodum resmensıkıcı oluyo öyle de...

ayçinim hoşgeldin diyete tekrar...sen toparlarsın canım benim,eee o kadar tecrüben bilgin var...hadi bakalım güveniyorum sanakaydirigubbakcemile3

zeynep hakikaten çok az yemişsin kuu:roflol:anlattıkça çoğalıyodu galiba ama olsun,onlar göz yanılması olabilüüüsırnaşık şey

aşkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitteyvahedigeldismile
ben zaten anladım sen buraya takılmayıncaguclubacismile
toparlan nennn hadi birkiiiihihoyyyt

ben bu sabah bi kaçamak yaptım...normal kahfaltımın üstüne çikolatalı mousse yedim:kedi:burağa yapmıştım...canım çektiydi sabah yedim işte...neyse gün boyu yakarım inşallahboshayallersmile

hilal maşallah canım yaaa ne kadar az yiyorsunbilmiyorumkismile
ben o kadar az yesem duramam heraldeboshayallersmile
domates salatalık biber de olsa koca tabağı doldurur yerdim,yoksa gözüm doymaz benim

he heeee...ramazan geliyo kilo almasak iidir...hilalim işine karışmayım tatlım ama bence o kadar az yeme oruç tutacağın zamanlar vücudun iice kıtlık alarmı vermesin sonra...nasılsa gün boyu depodan kullanacaksın hepsini iftarda değil ama sahurda biraz daha fazla yiyebilirsin bence...
aşkitoooooo!!!!bizim halimiz nolacak bööle Allaasen?1 yukarı 2 aşağı mehteran gibi 2 öne 1 arkaya neyse tekrar motive oldum ben şahsen bunda sizin payınız da var kızlar buraya girince insan daha bi farkında oluyo durumunun...kızlar yaaa ben artık 60 değil de 65 i hedefler oldum amacımdan sapıyorum yanilmaz:lmaz: ee napiiimmm ?
aslıcım hakkat yediklerimin devamını yazamadım ama kalanlar sağlıklı şeylerdi gerçekten de...
bu arada sabahtan beri yürüyüşümü yaptım kızlar inanamazsınız ama su içinde kalıyorum resmen hani t shirt ümü sıksam en az yarım lt su çıkar yani:)))ayrıca da sabahtan beridir de 2 koca kupa zayıflama çayı içtim hani şu 5 i bir aradalardan var ya...bakalım akşama bi daha yürümeyi düşünüyorum açıkçası bakalım...fazla da yüklenmeyim kendime ama bu kiloların başka türlü beni terk edeceği yok...
hadi gene gelirim ben hepinizi öptm:)opuyorumnanaktan

emos bisi olmaz canim.. ben hergün yarim paket vienetta dondurma yiyip. üzerine2 tane daha yiyiyorum hahahha

zeynepcim kisa hedefler herzaman daha iyidir .. 65 olunca 60 i hedeflersin

emos bisi olmaz canim.. ben hergün yarim paket vienetta dondurma yiyip. üzerine2 tane daha yiyiyorum hahahha

zeynepcim kisa hedefler herzaman daha iyidir .. 65 olunca 60 i hedeflersin

hahahahhaaa:roflol::roflol::roflolohaaa ayuuuum benümsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

ben de ne yapsam da bunu eritsem diyodum iyi oldu moral oldunsırnaşık şey

zeynep canım en güzeli küçük hedefler zaten...insan yapabileceği şeye daha kolay konsantre oluyor...ben 84 kiloydum,ilk hedefim 70li rakamları görmek dedim,79a inince deli gibi sevinmiştim...sonra 75ten aşağı inmek...böyle böyle devamı geldi işte...ahh bi de 65 altına inebilsemboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…