- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
bi komşu ilginç bi detoks söyledi 1 kilo kabak 1 demet maydonoz dereotu ve taze soğan haşlıyormuşsun azcık yağ ve tuz bütün gün bunu yiyormuşsun 2.5 kilo vermiş dün yapmış bunu
ohcanıma degsin çok sevindim kilo vermene
kızlar az sarılın çok az kaldı oruca
oyyyyy acım dedim ya bir kaç tane kiraz koydum tabaga onu tüketiyorum şu an ;
zeynep canım seni çok çok iyi anlıyorum ben o 5 i 1 yerde den hergün 3 koca kupa içiyorum..
diyetisyenle görüş canım..acaba yaptıklarımız bizemi fazla geliyor,hareketimi az tutuyoruz bilmiyorum ama bir yerlerde hata yapıyoruz bu kesin..
vücudun psikolojik olarak direniyorda olabilir..benimki gibi..bende hormonlarıma baktırmıştım hiçbişey yoktu kendimi kilo konusunda çokmu kasıyorum acaba..hadi bide çok zayıf olsam ondan veremiyorum vücudum kabullenmiyor dicem ama benimle aynı boy,benden 10 kilo zayıf manken gibi kızlar var onlar nasıl veriyorlarda öyle oluyor.aman ne bilem ben yaaaaaa-tatlicadiarzu-evet canım bugün konuşmayı düşünüyorum ciddi ciddi...hayır hormonlarım da normal çıktı e ben şimdi nerelere gideyim ya bana dokunan bişey yiyorum ya da başka bişey var...bi de gerçekten artık o kadar içselleştirdim ki olayı asla kilo veremem deyip duruyorum acaba onun da mı etkisi var beynime karşı savaştayım anlayacağın...
selam kızlar
ayçincim canım gene çıkmışsın 68 e tühh:1no2:ama izin vermiştin kendine,belki bu motivasyonunu tekrar arttırır...daha fazla alma hadi hemen tekrar asıl,toparla çabucakolumunekankayizsmile
ben bugün bildirm yapamıcam canım,burda tartı yok...başka tartıda tartılmak istemiyorum çünkü doğru sonuç vermeyecek...haftaya evimde aynı tartıyla tartılmam lazıma.sizin istemiştim zaten,bu hafta da aynı geçerseniz memnun olurum:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3
ebrucum aşkolsun canım sen unutulur musunopuyorumnanaktanben de tatildeyim canım,o yüzden farkedilmemiştir pek takılan yok bu aralarbenneyaptımki
hilacim kilo vermene sevindim,moralin düzelmiştir ne güzelkaydirigubbakcemile5
zeynep sen de diyetisyene sor canım,çok zor bi durum sizinki...moral bozucu...inşallah düzelirfisfisfis
gizem ayrılmak falan diyodu...daha da gelmemiş...sakın öyle bi şey yapmasın valla...kaç gündür yok zaten,ben şüphelenmiştimlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?