hee kuu ben de dikkat ettim ama ayıp olur diye bi şey yazamadım..hemen hemen hepsi kilo almış yavvv
ramazan vurdu herhal-tatlicadiarzu-
allah kolaylık versin valla..fazla gülmeyeyim gelir başımaeyvahedigeldismile
Gülmeyin komşunuza gelir başınıza taam mııııııııııııııııııı :umursamaz:
Listeniz de ok dir.klava:
abboovvvv yakalandıkeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
ehuehuehu sen benim güldüğüme bakma canım benim..biz de öyleyiz 1 ileri 2 geri valla:kedi:
allah kolaylık versin bacum,çabucak verirsiniz o kiloları inşallah:kedi:a.s.
zeynepcim seni de emoşuda tebrik ediyorum gizem ve hilmişide tabi sizin sayenizde 1. olduk ama siz hedefinize ulaştığınız için ayrıca tebrik ederim
ayrıca kilo veren vermeyn herkesi tebrik ederim demişsin..vermeyini neden tebrik ediyorsun..zaten hep birbirimizi alttan almaktan böyle yermizde sayıyoruz ayrlardıralsanaalsanasmile tebrik falan etme güzelim kız hatta bize:mymeka:
nasıl bir ilave ayçinim bu arada bugün hedef listelerinin günü
kızlar bu hafta listelerde 1.ci olomuşuz kilo veren herkesi tbrk ederim
╚ selam kızlaar ╔
169.etap birinciliğinizi can-ı gönülden kutlarız. :hooray: alkisalkisalkis
ayrıca bireysel ikincisi ebtuna arkadaşımızı kutlamaktan mutluluk duyarız. a.s.
~ 13.takımdan sevgilerle. ~
evett kızlarrrr
hesaplaşma zamanı
1.liğinizi tebrik ediyorum kızlar hayırlı olsunn.. :hooray:
zeynepcim seni de emoşuda tebrik ediyorum gizem ve hilmişide tabi sizin sayenizde 1. olduk ama siz hedefinize ulaştığınız için ayrıca tebrik ederim
ayrıca kilo veren vermeyn herkesi tebrik ederim demişsin..vermeyini neden tebrik ediyorsun..zaten hep birbirimizi alttan almaktan böyle yermizde sayıyoruz ayrlardıralsanaalsanasmile tebrik falan etme güzelim kız hatta bize:mymeka:
╚ selam kızlaar ╔
169.etap birinciliğinizi can-ı gönülden kutlarız. :hooray: alkisalkisalkis
ayrıca bireysel ikincisi ebtuna arkadaşımızı kutlamaktan mutluluk duyarız. a.s.
~ 13.takımdan sevgilerle. ~
ay tatlişkom kıyamam ben size yahu..hem haftalardır benim durumum da malumdu kızlar habire yerimde sayıyodum...gerçekten de şu son iki hafta sürpriz oldu bana çoook mutluyum kızlar böylece böylece gidiverse kilolar ne ka süpper olacak..:)))
darısı hepimizin başına ben sadece kendim için değil takımcak da 1.olduğumuz için ayrıca mutluyum..tabi bu başarıda emoşun payı büyük maşallah emoş valaa nazarlardan saklasın Allah çok güzel gidiyosun:)))
hadi bakalım kızlar haftaya da 1. biz olabiliriz ben şuna inanıyorum ki uzun süre veremeyenler birden pat diye verebiliyo bence siz de bööle olacaksınız aslında herkes 700 800 gram bile v erse 1.olmak için yeter..e tabi yok o bana yetmez ben verdim mi şööle bi 2.5-3 kilo vermeliyim diyosanız o başka:)))))
gene çenem düştü tebrik eden arkadaşlara teşekkürler ederim..bendeki de ne coşku haa gören de bireyselde 1. oldum sanacak:))))
hepinizi seviyorum kızlar öpüldünüz:)):enbuyukkk:a.s.:1hug:
çok teşekkürleeeeeeerropuyorumnanaktankaydirigubbakcemile31.liğinizi tebrik ediyorum kızlar hayırlı olsunn.. :hooray:
3 kilo almışım bilmiyorumkismile şey ama ben demiştim 71 olamam diye :kedi: bu kötü bir savunma biliyorumben kendime ceza buliim :uhm:
ban abak hilal haftaya 1 kilo veremezsen ağzını burnunu yamultur,saçını başını yolarımalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile
aaaaa hanımefendi çizgimden çıkarmayın beni:umursamaz:
heheheh ayy nasıl yapıcez yaa,ben de bilmiyom ki
zeynepçim seni de tebrik ederim hayatıma.s.
aslıcım saol güzel sözlerine bebekkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
ayy nasıl irezil oldum 4.takıma,haftaya ahları tutacak 5 kilo alacam kesinsırnaşık şey
ben kendi adıma söz veriom haftaya 73 olmazsam namussuzum. :1closedeyes:
çok teşekkürleeeeeeerropuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
puhahahahah:roflol::roflol::roflol:
hakikaten berbat bi savunmaydıvereliniortak
sen şu browni intens mi nedir onu yeme bişiycik olmas aklinialirimsmile
ban abak hilal haftaya 1 kilo veremezsen ağzını burnunu yamultur,saçını başını yolarımalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile
aaaaa hanımefendi çizgimden çıkarmayın beni:umursamaz:
heheheh ayy nasıl yapıcez yaa,ben de bilmiyom ki
zeynepçim seni de tebrik ederim hayatıma.s.
aslıcım saol güzel sözlerine bebekkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
ayy nasıl irezil oldum 4.takıma,haftaya ahları tutacak 5 kilo alacam kesinsırnaşık şey
o kadar da değil nen...ama madem sen dedin öyle olsun
haftaya 73 olmazsan yandın sen:roflol:sırnaşık şey:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?