Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Umarız ruşeymin faydaları 75 ile ilgili yazıyı beğenirsiniz. Daha fazla ruşeymin faydaları 75 yazı için aramayı kullanbilirsiniz. Faydali olması dileğiyle.

ruşeymin faydaları 75 incelememiz şuanda gözden geçirilmektedir, ruşeymin faydaları 75 için diğer makalelerimize bakmanızı öneririz.

RUŞEYMİN (BUĞDAY ÖZÜNÜN) FAYDALARI :

Mükemmel Bir Afrodizyaktır : Ruşeym Doğal afrodizyak özelliğine sahip. Yakın zamanda ruşeymden vitamin tabletleri üretimi de planlanıyor.

Yaşlılığı Geciktirir : İçerdiğ, E vitamininden
dolayı, yaşlılığı geciktirici özelliği ve vücutta hücre
zarının dayanıklılığını sağlaması dolayısıyla bağışıklık sistemini
destekleyerek kanserin önlenmesinde önemli rol oynar.
Mükemmel bir E vitamini deposudur.

Kalp için Çok faydalıdır : Ruşeymin
koroner kalp hastalığı riskini azaltması, pıhtı azaltıcı etkisiyle
kanın akıcılığına, diyabetli hastalarda damar tıkanıklarının
önlenmesine yardımcı olabileceği belirtiliyor.

Sinir Sistemi için çok faydalıdır : Ruşeymin sinir sistemi hastalıklarında olumlu etki gösterdiği, gözde katarakt oluşumunu geciktirdiği biliniyor.

Güzelliğinize Güzellik katar : Doğanın bu
altın sırrı güzelliğe de güzellik katıyor. Özellikle de
cilt kırışıklıkları için birebir. Hem kırışmayı
önlüyor, hem de azaltıyor.

Kısırlık için faydalıdır : Buğdayın embriyosu olarak nitelenen Ruşeym, kısırlık tedavisinde etkin olarak kullanılıyor.

* Buğday özü, (Ruşeym) her yaş grubunda kullanılabilir. Yemek
pişirken, baharat yerine buğday öüzü katılabilir.

* E vitamininin yaşlılığı geciktirici özelliği ve vücutta
hücre zarının dayanıklılığını sağlaması dolayısıyla bağışıklık
sistemini destekleyerek kanserin önlenmesinde önemli rol
oynadığı, bu açıdan zengin olan ruşeymin koroner kalp hastalığı
riskini azaltması, pıhtı azaltıcı etkisiyle kanın akıcılığına,
diyabetli hastalarda damar tıkanıklarının önlenmesine yardımcı
olabileceği belirtiliyor.

Ruşeymin sinir sistemi Hastalıklarında olumlu etki gösterdiği,
gözde katarakt oluşumunu geciktirdiği, cildi güzelleştirip
kırışıklıkları önlediği ve kısırlık tedavisinde etkin olarak
kullanıldığını bilimsel çalışmalarla tespit edilmiştir.

ÖNEMLİ UYARI : Çölyak hastalarının ve lif kullanımında sakıncası olanlar için, kullanması uygun değildir.

herneyse bunların yanında dr. ömer coşkunda bu bitkiyle zayıflamış hala da kullanıyprmuş

hımm ilginçmiş canımCADIARZU
bizim burda çok güzel büyük bi fırın var,ekmeği ordan alıyorum,orda satılıyo ruşeymli ekmeka.s..ama içeriğini okuyamadım bi türlü buraktan fırsat bulup...denemek lazım aslında...
ben çavdar ya da tam buğday ekmeği yiyorum geneldeboshayallersmile

verdiğim son linkte re ile başlayan rumuzlu arkadaş bağırsak sorunu geçtiğini ve tokluk hissi verdiğini yazmış ayrıca biri şeker ve tuzu ekmeği azaltarak ayda 5 kilo veermiş hemde 1 ayda

laelaelaelaelae hahaha bu ne yhaaa :))

walla 1 hafta sonra ögrenicem.. hamile degilsem.. söz veriyorumm 2 haftada 65 e düsecemm

herneyse bunların yanında dr. ömer coşkunda bu bitkiyle zayıflamış hala da kullanıyprmuş

zalımı cımm ıyı gecelerr muabbetın belını kıralım dıye geldımm heheh ama dr. .. ısmını goruce sayfayı kapatasım geldı canım be bole medya farelerıne sakınn ınanmayın san abu adamla ılgılı 10 larca sey soyleyebılırım

senden benım gıbı gece kusun anlasılann

gizem senle bendne başka kimse yok dicektim ki make up bacumuz gelmişsempatiksalakcinni..hoşgeldin bacuua.s.
ömer kim yaa?hani kanal 7de falan çıkıyodu çok konuşan bi adam,o mu?:uhm:
ben de hiç sevmiyom o adamı:umursamaz:

aşkit bacım da hoşgelmiş:1hug:gene iddialı açıklamalara başlamışız ooodelikafaduldenkim tutar aşkitimi:dancepuyorumnanaktan

oooo hala bişi yazmamış hayatım seni bekliyorum hadi binin tepeme

verdiğim son linkte re ile başlayan rumuzlu arkadaş bağırsak sorunu geçtiğini ve tokluk hissi verdiğini yazmış ayrıca biri şeker ve tuzu ekmeği azaltarak ayda 5 kilo veermiş hemde 1 ayda

ahahahah valla ne diyim canım benim?
sinirliyim zaten çok..harcamayayım şimdi seni 2 dakkadasırnaşık şey:roflol:
yarın sabaha sabret benceyerimseniben
o kloları verenler mutlaka dikkat etmişlerdir canım az yiyorlardır....yoksa benim gibi intensleri yeseler vermeslereyvahedigeldismile:kedi:

hosbulduk ebtuna yaw bu adam sarlataanın onde gıdenıı yuznde hayır yok adamın sıfon cekılesı surat dıım sızee buarad ben 1 takım kaptanıyımm yanı ole olmuusm bilmiyorumkismile

sey bız kendı baslıgımızda takılıyodukk orda toplasmamıza ızın verılmedı 1 takımı talan etmeye geldık heehh haftaya cok ıddalıyız sanırım bu hafta sen derce yaptın dımı ebtuna tebrıklerr

valla kızlar sohbete bekliyordum kime olmayınca menemen yapmaya kalktım biber doğruyorum bu arada o adam pek boş deil yani araştırmalarıma göre enyse ben seviyorum

yaw tek bısey bılırım o bu hıkaye kızlar spor yapıyomusun yedıgıne dıkkat edıyomusun ama bu ole ıkı 3 gun degıl uzun surede kılolar gıdıyooo sarkmada olmaz hemm

valla kızlar sohbete bekliyordum kime olmayınca menemen yapmaya kalktım biber doğruyorum bu arada o adam pek boş deil yani araştırmalarıma göre enyse ben seviyorum

ana ıyı kı benım grupda degılsın zalımı yedıydın cezayıı kız otur yerınee yoksa o bıberlerın acısından surucem agıznaaa annem duuuu yaw sabaha cok varrr sona yersın allah senıı ne eetmnıyee annemm

ewet makeup isim ne bu arada bende sarkma yok hiç ayrıca göğüs ve kollarda toparlanma var bacaklardada ha göbeği unutmayalım zaman zaman farklı yerlerdeki incelmelerimden çok mutlu oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…