Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayy saol canım beniiimkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
öyle olmuş ayıptır söylemesi 2 haftadır dereceye giyiyormuşum:kedi:zemuszemus
ama çok pis boğazım vallasempatiksalakcinni
ayy ben okuduydum o muhbbeti haaa,demek siz 1.takıma geçtiniz?hayırlı olsun..eee nasıl yapıcan kaptanlığı?

anaaaammm korktum ben:roflol::roflol:sırnaşık şey:roflol:

3te sofra hazır olmak zorunda annemin isteği üzerine yavaş yediğimiz için 1 buçuk saat kalıyor yani ezana anca

:lepi: ok ye zaten bu hafta kılo vermenızın manası yok bız 1 cıu olcezzsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile2 saka tabee ama yeme sen yınede sahura 2 3 saat var

vaauuuvvvvvvaklinialirimsmileiddilaıyız çoksempatiksalakcinni
hadi bakalım görelimbuyrunnnnnnnnn
menemen yasin kız ne olacak ki?yağını çok az koy,1 yumurta da kırarsan hem hafif hem doyurucu olur benceCADIARZU

make up fırsat bulursan sık sık gel kız kaynaşalım:dance::1hug:

valla bende bılmıyom ıste ortda yapmaya calsıyorumm jnazım tecrubelıı saolsun yol yordam gosterıyo ama pek bı acemıyımm heheheh ılk paylasımı yaptım ama saskın saskınnn

he yaw sormaaa guzel baslıgımızı kalllıdes bacımm kapatıverdıı heeehahah ama bılmeden organızasyon ıcıne gırıncee ama ıyı oldu bak acıldıkk dıger takımlaradaaa

sanırım yerınden edıcez senı bu haftaa hec uzulme cıcımmm

ay sızde bıze gelın bak bız gun yapcaaz kızlarla yanı bugun karar verdımm bunaa hos bız hergeceee bı hallerdeyız ya gune ne gerek var dıyesım var ama koclar kuzlarr gun yaptırcemm

bakk pesınen soylım bızde kacamak cezsı varr ole bole degıl bı kısının kacamagı once kocuna sona obur koc ve kuzlara yansıyo ramazanın ılk haftası dıye ellesmedım ama kara kaplı defter yaptımm kımsenın haberıı yokkk ama bı gunnn heheheh h
sempatiksalakcinni

emoşum şöyle söyleyim hem sana hem makeup arkadaşa bişey söylüyordum makeup yazacaktı orada

ben sahuru yapıp yatıyorum zaen geç yatan biriyim bugün 3 te kalkmışım 5 te yatmıştım

bak bende guzularım ıcın pazartesı guzel hosluklar hazırlıyomm bu saatte ay ben hepsınıokadannn sevıyomkıı fazladan bı lokma fazla kalorıde aklımma hemn gelıyolarr saolsın onlarda muthıslerr

heheheh edin vallakaydirigubbakcemile3
bekliyorum başarılarınızı,takip edicem baksempatiksalakcinni
yumurta yemem ben emoş
niye yemiyon kızz ben çok severimcokacimcoook

vaayyy çok sıkısın haaakaydirigubbakcemile5
güne biz de gelelim kuu,haber ver bize

şu sıralar kapalı tatilde olan takımlar var onlardan biri açılana kadar biz gönüllü olabiliriz zevkle kardeş takımınız olabiliriz kaptan yardımsıyım zaten yarisci var kaptanımız da o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…