bak bende guzularım ıcın pazartesı guzel hosluklar hazırlıyomm bu saatte ay ben hepsınıokadannn sevıyomkıı fazladan bı lokma fazla kalorıde aklımma hemn gelıyolarr saolsın onlarda muthıslerr
heheheh edin vallakaydirigubbakcemile3
bekliyorum başarılarınızı,takip edicem baksempatiksalakcinni
niye yemiyon kızz ben çok severimcokacimcoook
tamam cıcım kızlarlala bıseyler sekıllesınn davet ederım nı demekkkk
vaayyy çok sıkısın haaakaydirigubbakcemile5
güne biz de gelelim kuu,haber ver bize
ayyy ne güzel kuuualkisalkisalkis
merak ettim bak gelip bakıcam sizin takıma bi ara
ne hazırlıyon kuu
kaptanın görevi yenilikler yaparak takımı yönetmektir tatlım
aaa neler yokkı bak sole ılk basladıgımız haftaya ne karıkaturler yaptım canlarımaaa heheheh aslında bız kadınlar ne kadar farklıyız sanlada erkek mıletıı ole bı enerjı yakalayamaz yakalasada samımı yada duruts olmaz ama bız hatunlarr muthıs yaratıklarızz
vaayyy make up demek öyle haaasempatiksalakcinni
çok şey kaçırdın çok:umursamaz:
şaka bi yana,eminim eğlebceli olur canım..bizim geyik topiğimiz var ,zaten buraya ordan geldik,ordan düştük yani:roflol:ayçin yani yarisci bizim geyikten arkadaşımızdı,o çağırdı bizi zyıflamaya...şimanlar topiğ olduğumuz için:roflol:sırnaşık şeytemmuz anneleri geyiği var canım,ordaydık işte..doğum kilolarımızı vermeye azmettik ama hala azmetme aşamasından çıkamadık:CüvCüv:
eveeeeet kesinlikle katılıyorumkaydirigubbakcemile5alkisalkisalkis
bu arada avatarındaki hatunun fiziği müthiş yaaabayanssulusmileboshayallersmile
make up bravo valla..aminiz müthiş..takipçinim canım..daha sık bekliyoruz seni buraya:))
ben yatıyorum kızlar iyi geceler sizlere
makeup bende yaptım o dediğini hala büyük bedenlerdeydim ama baktığımda şu aralarki lafım şimdi şişmanım sonra zayıf olcam bunları ben giycem ewet şimdi şişmanım ama eskiden 15 kilo daha şişmandım ve elime 1 tişört alamıyordum en azından artık o kadar acınacak durumda deilim
menemenin domateslerini de hazırladım ama 10 dk kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?