Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bak bende guzularım ıcın pazartesı guzel hosluklar hazırlıyomm bu saatte ay ben hepsınıokadannn sevıyomkıı fazladan bı lokma fazla kalorıde aklımma hemn gelıyolarr saolsın onlarda muthıslerr

ayyy ne güzel kuuualkisalkisalkis
merak ettim bak gelip bakıcam sizin takıma bi ara

haşlarsam sadece sarısını yerim annemde bieylere katıyor işte vitamin diye ama yemem yumurta yapıp 10 yıl söylemesen 100 yıl aklıma gelmez

canım kızlara sormam lazım bılıyosun ben onlara sormadan karar almam sozde kaptanım ben guclubacismilebilmiyorumkismile
emınım olmak ısterler ama sormadan edememkııkaydirigubbakcemile3

ayyy ne güzel kuuualkisalkisalkis
merak ettim bak gelip bakıcam sizin takıma bi ara

aaa neler yokkı bak sole ılk basladıgımız haftaya ne karıkaturler yaptım canlarımaaa heheheh aslında bız kadınlar ne kadar farklıyız sanlada erkek mıletıı ole bı enerjı yakalayamaz yakalasada samımı yada duruts olmaz ama bız hatunlarr muthıs yaratıklarızz

vaayyy make up demek öyle haaasempatiksalakcinni
çok şey kaçırdın çok:umursamaz:
şaka bi yana,eminim eğlebceli olur canım..bizim geyik topiğimiz var ,zaten buraya ordan geldik,ordan düştük yani:roflol:ayçin yani yarisci bizim geyikten arkadaşımızdı,o çağırdı bizi zyıflamaya...şimanlar topiğ olduğumuz için:roflol:sırnaşık şeytemmuz anneleri geyiği var canım,ordaydık işte..doğum kilolarımızı vermeye azmettik ama hala azmetme aşamasından çıkamadık:CüvCüv:

ne hazırlıyon kuu

soyleyememmmm sır kucuk kuzucukalrım ıcınn herseyy
kaptanın görevi yenilikler yaparak takımı yönetmektir tatlım

canım yenılık yapıyorum sanırımm baya ıyı yenılık yapıyorum ama kaptanım dıye demokrasıden uzak bı eylem de bulunamam ayrıca onlardan tek farkım sadce sen kaptan ol deıler olay buu şakkıdı

eveeeeet kesinlikle katılıyorumkaydirigubbakcemile5alkisalkisalkis
bu arada avatarındaki hatunun fiziği müthiş yaaabayanssulusmileboshayallersmile

ne kacırmısımm heekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sısmalar topıkııı hee guzelmıss ıyı etmısınz bak sızınle tanıstık bende kendımcee yazıyodum gunluk nıyetınee ooov bı senlendıkk kıı saklasın allahhh hadee yenı bıınefes geldıı bız bayrama yolu yarılıcazzz kılo konusunda azmettıkk bayram haftası ımaj calıscazz alısverısını 1 benden kucuk yapan arkadasımzı bıle varrlülülülülülü heheh gelıyoz gumbur gumburr

make up bravo valla..aminiz müthiş..takipçinim canım..daha sık bekliyoruz seni buraya:))
ben yatıyorum kızlar iyi geceler sizlere

makeup bende yaptım o dediğini hala büyük bedenlerdeydim ama baktığımda şu aralarki lafım şimdi şişmanım sonra zayıf olcam bunları ben giycem ewet şimdi şişmanım ama eskiden 15 kilo daha şişmandım ve elime 1 tişört alamıyordum en azından artık o kadar acınacak durumda deilim

make up bravo valla..aminiz müthiş..takipçinim canım..daha sık bekliyoruz seni buraya:))
ben yatıyorum kızlar iyi geceler sizlere

valla ıadeyı zıyaret beklerızzz bı kahve ıcımlıgeee

ay umarım bu yaptıgımıı yayınlacıncaaa ızdıham olmaz takımımaaa hahahah ıyı gecelerrr

bıkere beyınde bıttımı kılo sorunu bıtmıstırr 2 hafta onceye kadar banaaa cok zor gelıydo ama sımdı hersey kolay gozukuyoo gozumeee

bencede makeup herşey başlamaktan ibaret artık inanıyorum devamının 6 ay içinde geleceğine

iyi sahurlar kızlar...
birinciliğinizi tebrik ederim :lepi:
haftaya gene birinciyik heç merak etmeyin yerimseni ben......

bugünki yidiklerim...

sabah:keloks
ara:yarım seftali
öğlen.keloks
akşam:yarım kase kesme corbası ve yarım pors türlü birde accuk pide

bugün kaçamağımda var çikolata :mymeka:

juliet olmadı tatlım hergün hergün kaçamak bak kara kaplıya yazıyorum ona göre terlikleri yeriz kafaya ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…