Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

abooo yaa ama neira sen başvuruda bulunduğunda başlamıştın yrışa şöyle söyleyim tatlım 8 eylül hedef tablomuz bu bayramda herkes mutlaka tutturmalı tablodaki rakamı ama çoğu hedefi fazla veriyoruz ve inemiyoruz bayramda bu kiloda olmalız en fazla anladın

bu arada bu haftada tartılacaksın ewet ama listeye haftaya gireceğiz tam cumadan cuma takibi yapıyoruz

planlardan caydık fıranda köfte patates yaptık 2 kşık yemek ve 2kaşık pilav vardı yanınada 1 kase yğurt yedim ve yine ekmek sıfır yağ su süzdürülerek aldım tepsiden

benim vücudum ödem yapmis heralde..
hamile de olsam ilk haftalar bu kadar kilo alinmazdi heralde ..
aksam 71,5 ciktim.. nerdeye 1 bucuk kilo daha az..

hay allah zeynep sen de bendensin heee:))
gizem de öyle sanırım:))
jülyet bacımız iyi maşallah
aşkit sen hamilesin sayılmazsın:)
aslı hanım kayıplarda artık siz tahmin edin durumu:)
hiloş da hamile...
bu hafta durum pek parlak değil gibi
neyse kızlar üzülmeyin yaa arada olıur böyle,toparlarız inşallah
ben yürüyüş yaptım bayaa,ama boğazımı tutamıyorum maalesef sürekli bi şeyler tıkınmak istiyorum of valla.(

selam kizlar grupta kisa kaldim ama ayagimi sürümüsüm galiba benden sonra hamislerin sayisi artmis..arada bakiyorum ne var ne yok diye..
beni belkide unuttunuz,okadar kisa kalmistim zaten..hayirli olsun kizlar..ben bulantidan basimi kaldiramiyom oruc tutamiyom,kuru ekmek patates makarna gibi karbonhidrat yükü anca bastiriyo bulantimi okadar yiyememeye 1kilo eksildim..buda benden haberler..suan 9 haftalik olduk biz..

yok unutmadık ece unuturmuyuz..
demek bulantıların var yaa..bende inşallah olmaz diyorum..sanki çok hafiften belirtisini gösteriyor gibi.öncesindede böyle başlamıştı..valla buda ilki gibi aşırı bulantılı olursa yavrum helak olur hiç ilgilenemem onunla.kafamı kaldıramam çünkü.

kızlar bu sabah yine test yaptım dün 2 tane almıştım ne olur ne olmaz diye
buda pozitif çıktı.kaydirigubbakcemile2
öğleden sonra kan testin,n sonucunuda söylerim..benim asıl merak ettim kansızlığım ne alemde..guatr hormonlar hepsine bakılacaktı..onların sonuçlarınıda çok merak ediyorum.

günaydın kızlar

ecemavi unuturmuyuz hiç
bebiş sağlıklı olsunda bulantılar geçici
hilal sendede mi başlıyor kuu bulantı
benim bulantılarım 1 hafta sürmüştü sonrasında çok güzel hamilelik geçirdim sürekli pozitiftim.
allah herkese benimkişsi gibi hamilelik nasip etsin derim hep tabi alınan kilolar harici(((((((

şimdi kahvaltımı yapıyorum

birkaçtane erik yedim ve şimdide taze fındık yiyorum canım bugün normal kahvaltı istemedi

hilalll cizelgene baktim daa... senin kide 1 ay 3 günlük oluyoo :)))

bana doktor 29.04 tarih verdi.. bakalim senin ki ne dicekk :))
ay cok cücelll

dr dan geldim kızlar bütün tahlillerim temzi çıktı..
guatr,hormonlar,demir,kolestrol,şeker herşey normal çok şükür..5 haftalık hamileyim
aşkitim doğuma 1 mayıs dedi..

ama neye sinir oldum..hem kabızım,hem saf gibi gitmiş ağır kıyafetler giymişim kot falan..kocaman dolgu topuklu ayakkabı..eee kaç kilo çıktım 66.5 resmen 3 kilo fazla ay nasıl moralim bozuldu..sonra dedim bozulma sen kendi tartından kendi yöntemlerinde takip et yeter..
gerçi dr kilonuz boyunuza göre normal dedi üzülme dedi.

kızlar size bomba gibi bi haberim vardelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
tahmin etmişsinizdir sanırım ben de hamileyim:ecrin_bebek:delikafadulden:sm_cool:
çok garip bi durum oldu bu bizim takım için...bu ay pek umutlu değildim ama kızları görünce aşka gelip bi test yapayım dedim günüm gelmemişti henüz bi de baktım 2. çizgi sırıtıyo bana sonra güvenemedim bi tane daha yaptım onda da gayet net:)))
çok mutlucuk oldum inşallah tamamına erer bu sefer hayırlısıyla bana çoook dua edin kızlarhihoyyyt:Saruboceq:

bu sabah tiroid için kan vermem gerekiyodu o yüzden de sahurda bişeyler yemedim sadece su içtim...akşama iftara davetliyimcokacimcoook şimdi biraz dinleneyim çok yoruldum tıp fakültesi evime çok uzakta epeyce bi yoruldum...

haa haayyy süpersiniz yaa
7. takımda bebe patlaması yasıyor...
gecen sene bizde 7. takımda arka arka ya hemiş kalmıstık..cok uğurlu bi takım burası..
anaaam bende mi test yapsam ohaoldumsmile

ay zeyneeeeep
inanmıyorum ya
takımca coştuk valla
ece başı çekti peşinden biz.bu hafta millet çok şaşıracak listeyi görünce
çok mutlu oldum..inşallah bu sefer sorunsuz sağlıklı bir şekilde devam ettirirsin canım

kaptan sempatiksalakcinni olacak valla
nölüyoz bakim

şaka şaka çok sevindim kızlar hepiniz adına ama en çok zeynep adına sevindim çünkü onun ilk bebiş olacak.

inş. hayırlısıyla kucağınıza aluırsınız kızlar

ayyyy çok teşekkür ederim kızlar yaaa...çok mutlucuk oldum ben de valaa:)))
darısı isteyen herkesin başına inşallah...
hakkaten de 7. takım olarak bu hafata listelerde müthiş bi bebiş esintisi olacak kızlar...
kaptanım teşekkür ederim çok jüli ve hilalim size de inşallah bu sefer tamamına erdiririm hayırlısıyla..çook mutluyum çoookkdelikafadulden

aaaayyy inanamıyorumdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
zeynep sen de mi hamilesin:CüvCüv:sempatiksalakcinni
süper yaa çok sevindim canım hayırlı olsuna.s.:teytey::1hug:
kendine dikkat et sen de,bu sıcaklarda fazla ortada dolaşma bursanın sıcağı fena malumyerimseniben
çok heyecanlı yaa,peşpeşe bebek haberi geliyor ne bereketli topikmişizkaydirigubbakcemile5
hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

zeynep dün çok yedim diye üzülüyodun bi de...bebeğimiz geliyomuş işe bakbundan sonra diyet falan deme,sütünü proteinini balığını eksik etme...ama kilo aldıracak gereksiz şeyler de yeme sakın...çok sevindim valla hayırlı olsun...sanırım nisan annesi olacaksınız hepinizşutarafagitti

jüli,ayçin biz de bi test yapalım kızlar bulaşıcı olmasın bu hamilelik:))
zeynep sen de testin fotosunu eklesene kuu,alıştık biz isteriz valla...ekle ekle çok güzel olii:)

jüli,ayçin biz de bi test yapalım kızlar bulaşıcı olmasın bu hamilelik:))
zeynep sen de testin fotosunu eklesene kuu,alıştık biz isteriz valla...ekle ekle çok güzel olii:)

teşekkür ederim emoşum işyerindeki bilgisayara nasıl resim atılır bilemiyorum akşam eşime söleyim de laptoptan atarım merak etme:))))
evet yaa ben de üzülüyodum neden bu ka yedim falan diye ama bebişimin hakkıymış meğerse:CüvCüv: tipik kötü hamile oldum haaa 2 kişilik yeme olayları yani...merak etmeyin kızlar dikkat edeceğim geçen hamileliğimde 74 falandım galiba bu sefer daha rahatım inşallah hamileliğim de güzel geçer bana çoook dua edin olur mu?
hepinizi seviyorum...
hergün gelip gene ne yediğimi falan yazarım kızlar..benden kurtulamazsınız...:)))
yanınızdayım her daima.s.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…