Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benimde bugün 2 de sınavım var sonrasında gelsiinnn gezmeleeeerrrr :) reglime de çok az kalmış şişmeye başladım sağolsun tartıda gösterdi. Tuzlardan iyiceeee uzak durayım bari
Başarılar cnm bende regl oldum yaa dogumdan beri bi düzene oturmadi kaç kere doktora gittim hiç bişi çıkmıyor ama 2 haftada bir adet oluyorum bu ay doğum kontrol hapı başladım daha 15 gün oldu ilaç kullandığım halde yine oldum bi de ruh halimi öyle kötü etkiliyor ki moron gibiyim

Kadınların derdi bitmiyor canım
Tsh değerlerini bi ölçtür istersen. Ben de doğumdan sonra sık adet oluyordum hipertroidi gelişmiş. Bünyem hala hamile gibi hormon salgiliyormuş. Kafan rahat etsin bi ölçtür

Çook teşekkür ederim oo baya karışık olmuş ya doktor ne diyor peki normal miymiş acaba ?
Tabiikiii sende benim grupta ol o zaman 4lü olalım

Ay yine harika bir takım olmusuz yahu. Kızlar şimdi diğerleri kıskançlıktan çalıyordur. Eh şimdiden birinci biz olduğumuz belli olduğu için grup yoldaslarim Cutemom007 ve M mutlu91 ikinizede güveniyorum. Haydi bu hafta tek başımıza iktidar biz olalım. Seçim kampanyalarını sonuna kadar kullanalım. Diğer grupların menulerini hunharca elestirelim . Zaten listeye bakınca en güçlü bizim olduğumuz belli. Biraz azim ve dikkatle herkesi sollariz. Sakin diğerlerini gözünüzde büyütmeyin. Ben olayı çözdüm; Periliçe zaten kazanamaz √
Selin desen zaten zayıf, kemik aldırırsa anca √
Naz da iyice zayıfladı zaten , fazla veremez √
Pembe pek katılamıyor √
Fatmanur ablayı zaten yenmiştim √

N Nana yenilen güreşçi güreşe doymaz demişler
Yeni ben diyecektim ablam kendin itiraf etmişsin

Günaydın kızlar

Gece gece yapınca valla affedin biraz karışık belirtmişim, gruplar 3 kişilik. Yan yana yazdıklarım aynı grup olanlar hatta şimdi net olması için çiçek isimleri veriyorum gruplara

Sümbüller : @fatmanurkaya - D denizkizi_88 - R reyhan 2004
Menekşeler: N Nisaca - T tozpembefil - kelebek19
Papatyalar: N Nana - Cutemom007 - M mutlu91
Leylaklar: @obur kedi - perigunlugu - M Melininannesi15
Karanfiller: @melike06 - C CallanPinckney - grgn_p
Laleler: E elifea - N Naz - shadelima
Kasımpatılar: Selinanya - kvrck - I Iremoz02

Şimdilik temizliğe gidiyorum, akşama anca gelirim. Gruplara girmek ya da çıkmak isteyen varsa yazarsınız canlarım

en sevdiğim çiçek karanfil zaten
benim çarşamba perşembe kalabalık misafirlerim gelecek işlere başladım çok giremem bu gün halı siliyorum kanepe silecem perdeler falan özleyin beni dayanamam arada kaçamak yaparım ama neyse siz özleyin.

Bi önceki hafta 62,5 tum , cuma günü 61,7 idim sanırım. Bu hafta N Nana in yazdıklarını okuduktan sonra , hedefim 60 Sen merak etme abla , 1. Belli bakalım 2. Hangi takım olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…