- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Başarılar cnm bende regl oldum yaa dogumdan beri bi düzene oturmadi kaç kere doktora gittim hiç bişi çıkmıyor ama 2 haftada bir adet oluyorum bu ay doğum kontrol hapı başladım daha 15 gün oldu ilaç kullandığım halde yine oldum bi de ruh halimi öyle kötü etkiliyor ki moron gibiyimBenimde bugün 2 de sınavım var sonrasında gelsiinnn gezmeleeeerrrr :) reglime de çok az kalmış şişmeye başladım sağolsun tartıda gösterdi. Tuzlardan iyiceeee uzak durayım bari
Kadınların derdi bitmiyor canımBaşarılar cnm bende regl oldum yaa dogumdan beri bi düzene oturmadi kaç kere doktora gittim hiç bişi çıkmıyor ama 2 haftada bir adet oluyorum bu ay doğum kontrol hapı başladım daha 15 gün oldu ilaç kullandığım halde yine oldum bi de ruh halimi öyle kötü etkiliyor ki moron gibiyim
Çook teşekkür ederimBaşarılar cnm bende regl oldum yaa dogumdan beri bi düzene oturmadi kaç kere doktora gittim hiç bişi çıkmıyor ama 2 haftada bir adet oluyorum bu ay doğum kontrol hapı başladım daha 15 gün oldu ilaç kullandığım halde yine oldum bi de ruh halimi öyle kötü etkiliyor ki moron gibiyim
Tabiikiii sende benim grupta ol o zaman 4lü olalımPeri bu hafta beni de bi gruba dahil edersen daha iyi motive olurum.
Sabah kaçamaksiz kahvaltımı yaptım su içiyorum şimdi bol bol.
400 kez ip atladım aksama kadar bin olucak insallah.
Bugün temizlik günü.
Akşama toplu menu yazarım
Allah kolaylık versin canımmmGünaydın hanımlar kızım uyutmadığı için bu saatlere kadar uyuyorum bütün dengem alt üst oldu ne olcak böyle anlamadım
GÜNAYDIN HAYIRLI SABAHLAR SEVGİLİ TAKIMIM İYİ BİR HAFTA SONU DİLERİM
GRUPLAR YARIŞ İYİ OLMUŞ
GRUP VE YARIŞ ARKADAŞLARIM R reyhan 2004 ve @Deniz-kizi hanımlar pek takip edemedim geçen hafta kaç kiloydunuz bu hafta hedefiniz ne lütfen hatasız ve sporlu menülerimizle diğer takımlara fark atalım en fazla kiloyu takım olarak 3 .müz verelim ve N Nana in olduğu takıma toz yutturalım
Yeni ben diyecektim ablam kendin itiraf etmişsin
Teşekkür ederim ablacımAllah kolaylık versin canımmm
ne sınavı pericimBenimde bugün 2 de sınavım var sonrasında gelsiinnn gezmeleeeerrrr :) reglime de çok az kalmış şişmeye başladım sağolsun tartıda gösterdi. Tuzlardan iyiceeee uzak durayım bari
Bi önceki hafta 62,5 tum , cuma günü 61,7 idim sanırım. Bu hafta N Nana in yazdıklarını okuduktan sonra , hedefim 60GÜNAYDIN HAYIRLI SABAHLAR SEVGİLİ TAKIMIM İYİ BİR HAFTA SONU DİLERİM
GRUPLAR YARIŞ İYİ OLMUŞ
GRUP VE YARIŞ ARKADAŞLARIM R reyhan 2004 ve @Deniz-kizi hanımlar pek takip edemedim geçen hafta kaç kiloydunuz bu hafta hedefiniz ne lütfen hatasız ve sporlu menülerimizle diğer takımlara fark atalım en fazla kiloyu takım olarak 3 .müz verelim ve N Nana in olduğu takıma toz yutturalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?