Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar evde ne tur egzersizler yapıyorsunuz.bnm için çok sıkıcı oluyor da hep aynı hep ayni

perigunlugu yarınki harika olacak telafi edicem
Malesef ki hep aynı egzersizler oluyor ana egzersizimiz yürüyüş ama walk workout diye aratınca farklı çeşitleri çıkıyor ama şimdilik başka bir egzzersiz yapmamanı öneririm.

Yeniler birbirini kontrol eder ve daha çok katılıp daha çabuk kaynaşırlar, her haftada değiştirin, ikili takımlar halinde yarissinlar.
Aferin kız, en sevmediğim kız tipisin ama kafan zehir gibi
Ahaha sağol kuzu ya daha önceden yapıyorduk zaten ve iyi de oluyordu. Bu sebeple benim fikrim sayılmıyor Hem takım arkadaşının menüsüne hem diğer menülere yorum yapılıp, grupları da birbiri içinde yarıştırıyorduk. Ben bir bakayım listeye de eşleştirme yapayım

Ayyyy bi oynayasim var sorma beni de cagirsaydin keşkem
Ablam gel sen, ben evde kendim açıyorum müziği ohhh oynuyorum hem kurtları döküyorum hemde spor yapmış oluyorum
Gayet güzel sadece arada ki o organik cipsi bilmiyorum, benimde bilmediğim şeyler varmışsa demek ki

İşte bu menün süper sadece suyun az geldi

evet ondan dolayı dedim toplam 6 porsiyon saydım canım gerçii bana endokrinoloji dr.um 8 porsiyon vermişti
Bunu sordum ama yanlış anlamani istemem. Açıklamak için sordum. Bir art niyet yoktur
Ben günlük 7 ekmek tuketiyorum genelde. Mesela sabah kahvaltısında yumurta yoksa ve çok ac isem 3 ekmek tuketiyorum. Ama yumurta varsa 2 oluyor. Öğlen çorba yediysem 1 ekmek, çorba değilde sebze yemeği yediysem (ki hangi sebze olduğuna gorede değişiyor) 2 ekmek tüketebiliyorum.
Bulgur pilavı yediğim zaman o öğün ekmek yememeye ve cacık tüketmeye dikkat ediyorum.

Bu arada aklıma geldi paylaşmak istedim, eğer su içemiyorsanız ya da unutuyorsanız sürekli görüş alanınızda olan yere koyun, hatta kendinize bir su bardağı ya da şişe belirleyin ki onu görünce aklınıza gelsin. Ve ayrıca telefonlarınızın ekranına su içmeniz gerektiği not alın ya da hatırlatma koyun ya da bununla ilgili uygulamalar var onlara bir bakın derim

İnşallah ablam desene ablam iyi ki de bu hafta yarismamisiz

Olsun bunu yeniden dile getiren sensin sonuçta. Kolay gelsin, çalış çalış

Ayy ben bu sudan az cekmedim
Şimdi her zaman komidinin üzerine koyuyorum geceden, hem soğuk olmuyor da
Bakınız şekil a;

grgn_p canm sukur ekmeği aramiyorum istedgn zamn tamamen kesbiliyorum ama ara tam.buğday yada cavdar faydası oluyormus ondan yiyorum . Seninde basın sağolsun canim aynen öyle hastane çalışmak zor bn normalde kadın doğumdayım cogunlukla bebislere film cekiyorum ama simdi bi ilçeye gorevlendrme verdiler 1 ay burdada herşeyi gormek mümkün Rabbim kimseye acısini yaşatmasını sevdiğinin

Hanımlar merhaba,
Çok guzel sohbetler etmissiniz, menulerde genel olarak super. Haftasonu dolayisiyla giremiyorum çok malesef yarin da kayinvalidem kahvaltiya cagirdi her defasinda dolu dolu karbonhidratli bi menu hazirlar. Nisanlima ozellikle soyledim yapmasin diye yarin zor bi gun olucak ama söz cıss yapmiycam

Herkese iyi geceleeerr :)) hala uyuyamadım yaaaaaaaaa :)

Selinanya bu hafta deneyebiliriz ancaaaak lütfen herkes sadece eşine değil herkese yorum yapmaya devam etsin

Ayrıca değerlendirme raporları ile de bir karara vardım, mesaj sayısında az olan yada menü vermeyen arkadaşlara özel olarak uyarı mesajı atacağım ve sadece uyarı alan arkadaşları paylaşacağım çünkü bu raporu yapmamdaki asıl amaç gelmeyen arkadaşların daha çok gelmelerini sağlamak ve herkesin eksiksiz menü paylaşımı yapması yoksa görevini yerine getirenler zaten çoook belli

Ayrıca yeni gelen arkadaşlara ayrıca teşekkür ediyorum gerçekten vazgeçenlerde genelde çok olurdu ama gelen arkadaşlarımız hepsi inanılmaz istekli ve hırslı çook güzel birşey bu

Takımımızla alakalı bir fikriniz, düşünceniz var ise lütfen öncelikle özel mesaj ile bana yada Selinanya ya mesaj atabilirsiniz Özel mesaj dememdeki sebep öncelikle kendi aramızda istişare yapalım diye

Bide dunku menumu paylasayim,
Sabah,
Yagsiz sucuklu göz yumurta,
Peynir, bikac zeytin, yarım domates
Ve bi dilim tam bug ekmegi
Kahvaltiyi gec yapinca ogle yiyemedim
Ara ogun,
Yarim yesil elma
Bi mandalina
Aksam
Hamsi ve salata
Sekersiz çay içtim bi beş bardak kadar. Bi de kuzenim osmanli kahvesi yapmis sekerliymis, bilmeden bi yudum aldım gerisini icmedim tabi ayip oldu ama gecenin korunde kalori alamazdim
Spor da 2 saat yürüyüş
Su 2 litre

Kizlaar ben eve simdi geldim, cok yakin bir arkadsimin.dogum.gunuydu, ama pasta falan.yemedim, onume neler neler geldi.de yemedim sadece 2 bira ve azcik.patlamis misir var...sabah kahvaltimi normal yaptim, oglen de corba ve ispanak yedim, su 2 litre aksam birsey yemedim.kutlamaya gittik....
Beni bugunluk affedin cok uykum.geldi, hepinizi cok seviyorum , hepiniz iyisinizdir umarim, yarin gorusuruz optum hepinizi...

Misafirim vardı, gelirken birsürü tatlı, çikolata vs. Almışlar, onlar yedi bende karşılarında su içtim sadece Vet yinede az oldu. Ama yarın telafi ederim

Evet kızlar hemen çözüm buldum, unuttuğum yok diye düşünüyorum ama varsa söyleyin lütfen. Mümkün olduğunca kilo durumuna göre eşleştirme yapmaya çalıştım. Çünkü kilo vermede farklar çok olmasın diye her kilo grubundan alarak seçtim. Grup içi yarışa dahil olmak istemeyen varsa söylesin lütfen yoksa 1 hafta boyunca sussun

Kurallar:
1- Hergün takım arkadaşının menüleri, suyu, sporu takip edilecek ve eğer bildirim yapılmaz ise ispiyonlanacak
2- Diğer grup üyelerinin menülerine de yorum yapılacak
3- Takım arkadaşları cıss yaptığından ceza verilebilecek
4- Cuma günü bildirimlerinde hem gruplar kendi içinde, hem diğer gruplara karşı yarışta olacak
5- Sadece grup içi değil, tüm takım ile sohbet halinde olunacak
6- Grup içi değişim günleri Cumartesidir.
7-Uymayan üyeler gruplardan çıkarılıp, ortada bırakılacak Alınmaca yok
8- Tüm grup üyeleri bu uygulamaya dahildir, kimseye tolerans gösterilmeyecektir

@fatmanurkaya - D denizkizi_88 - R reyhan 2004
N Nisaca - T tozpembefil - kelebek19
N Nana - @Makbule007 - M mutlu91
@obur kedi - perigunlugu - M Melininannesi15
@melike06 - C CallanPinckney - grgn_p
E elifea - N Naz - shadelima
Selinanya - kvrck - I Iremoz02

Menün gayet güzel , öğlen yapmadığın için az kaldı sadece, kahveyide içmemekle iyi yapmışsın 2 saat yürüyüş mağaza dolaşmak gibi mi yoksa harbi yürüyüş mü

Hımm öncelikle tebrik ederim bütün o cıssları geri çevirdiğin için, bira da fena yapar içindeki arpa sebebiyle birde o 2 tanesi 33 cl'liktir umarım. Ayrıca yarın daha güzel bir menü ve bizim yaptığımız gibi menünü alt alta sıralı göstermeni istesem çok olur muyum

Misafirim vardı, gelirken birsürü tatlı, çikolata vs. Almışlar, onlar yedi bende karşılarında su içtim sadece Vet yinede az oldu. Ama yarın telafi ederim
Evin içinde bende öyleyim hele de misafir gelecekse suyu tamamen unutuyorum Hedefe vardığımız da boş içtiğimiz sulara değecek

Canım kim kimle eşleşmiş, mesela ben kimle eşleştim anlamadım açıkçası

Pericim beni bir sür daha affet, hastalığım devam ediyor
Kızımın ates durumu geçti ama öksürük ve grip semptomları basladı
Mesela şimdi gecenin körü kızım öksürüktb uyuyamadığı için ayaktayız
Anaların hakkı ödenemez

Ben varım ama hastakık dolayısıyla birkaö gün daha menü veremiycem, toparlanınca sporumla güzek menülerinle buradayım
Bir de menüleri sert eleştiririm,alınmaca darılmaca yok :)))
Küsecek olan baştan yarısmasın :))) onu da belitelim, çünkü gerçekten küsen olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…