Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menekşe grubundaki diğer arkadaşlarımdan neden cevab gelmiyor ben tek mi kalacagim

menümü akşam giremeyeceğim için veriyorum.
sabah :2 yumurta 1 dilim peynir 2 dilim tam buğday ekmeği + şekersiz çay
öğle:2 dilim ekmek +4 kaşık bamya
akşam:6 kaşık bamya + 2 kaşık pırasa+2 kaşık bulgur pilavı
akşam yatmadan 1 saat önce göbek eriten yoğurt kürü

spor yapamadım ama 2 saat halı sildim çok yoruldum
su 6 bardak şuana kadar 8 bardağa tamamlarım

Aslında youtubeda bir sürü fitness ve pilates sayfası var her gün farklı birşey yapsan sıkılmassın belki ablam Mesela ben şöyle yapmayı düşünüyorum her gün ip ya da yürüyüşle cardiyo Ardından egzersizler örneğin bir gün abs,bacak bir gün yan karın, popo gibi Ama özellikle simitlerden şikayetçi olduğum için her gün azıcık yan karın egzersizi ve squat yapmak istiyorum tekrardan Yazın ki popomu özledim

Geçmiş olsun ablacım kuzuya..

Abla beni istediğin acımasızlıkta eleştirebilirsiiin

Ablam çok teşeklür ederim gerçekten çok düşüncelisin her seferinde sınavlarımı soruyosun, merak ediyosuuun iyi geçiyolar 3 tane kaldı onlarda güzel geçer inşallah Meyve konusunda sende böyle düşünüyosan yiyebilirim o zaman

Ellerin sağlık caanıım bir sonrakine beni dee ekler misiin Ay bu gruplar bana anaokulu yıllarımı hatırlattı ilk papatyalarda, 2.yıl uğur böceklerindeydim

Menüm:
sabah : 1 bardak su kahvaltı yok nobetten ciktgim için yiyemedim .

öğle : 5 tane kanat (cok az sıvı yağ ve az baharatla kendi suyu ve buharıyla pisti) bir tabak salata ( domates salatalık kivircikla) büyük 1 bardak ayran kendim yaptım ( hazır değil)

Ara: 1kucuk bardak çay 2 küçük dilim kabak tatlisi

Akşam: karnabahar haşlaması( üzerine 1 t.k zeytinyağ ve nane) 2 yemk kaşığı yoğurt

Ara: Süt. ve ya 1 meyve daha yemedim onu.
Su:2.5 litre
Spor: 200 ipatladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…