Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

maalesef öyle bir sorunumuz var dombili paylaşım fazla deil sıkıntılı bir dönem geçiriyorum reglim daha bitmedi üstüne üstük arttı böbrek taşı düşürüyorum akannehir

ben açgözlü,pis boğazlı,koca göbekli iradesiz buyüzdende istediğim kıyafetleri giyemeyen bir şişkoyum.kilo olacağını bildiğim halde yedim ve 800 gr kadar kilo aldım..

bu hafta 2.takımın yüzkarasıyım..:çok üzgünüm:

olmuş sayılır jjuliett boşver :)
bugün yediklerim:
sabah:muz, 1 yumurta
ara: 1 bardak meyve suyu
öğlen:1 kaşık patates püresi
ara:1 kase yoğurt
akşam: 5 sigara böreği, 1 shnitzel, 3 kaşık patates püresi
ara: 3 hurma

selam kizlar

dereceye girememisiz bu hafta
uzuldum,
ama ben ikinci olmusum buna sevindim delikafadulden

dun yediklerim: kendimce yeme iznimin oldugu gundu

sabah: yesil cay, 1 zeytin,1 catal peynir, 2 dilim domates, 3 dilim salatalik, 1 kofte, 2 kasik ispanak kavurma, 2 catal karisik tursu kavurma
(davette kendimi tuttum kek, pogaca, tatli, ekmek, soslu patates kizartma ..vs..
hicbirini yemedim) alkisalkisalkis

ara: 2 findik

aksam: cok kucuk kase corba, firinda tavuk(2 kk), firinda patates(3 dilim), 1 kase yogurt

yatmadan once dogadan form

benı tarıf etmıssın akrepcıgım

maalesef öyle bir sorunumuz var dombili paylaşım fazla deil sıkıntılı bir dönem geçiriyorum reglim daha bitmedi üstüne üstük arttı böbrek taşı düşürüyorum akannehir

gecmıs olsun canımm
ben ızmırlıyım ahhhh ahhhh memleketım :)
ankarada tomıs anneler var dedımkı aaa tobıkı yım ama zamanla verırım tek ben oyle degılım kı dedım
ızmıre gıttım mıllet dakl gıbı 1 tane bıle tombıs cocuklu bırısı gormedım
belkı tesaduf ama memleketımın hatunları bakımlıdır

herkese iyi hafta sonları a.s.

zalimi cok gecmiş olsun canım :teselli: birde mai aşkı sanki ben baska gurupta gördüm yoksa yakın nikli birimi :uhm:

marigetta paylasıma göre sende haftaya girersin...

cemre 5 sigara böreimi valla bu yemenle nasıl kilo veriyon sasıyorum ben ac tasir geziyorum yarım kilo zor gidiyo...

akrep ne yedin gıııı

culi kaptan yardımcısı olmaya aday arkadaşlar başka gönüllü varmı culinin kaptan yardımcılığını onaylıyormusunuz acil cevapolumunekankayizsmile

juliett ben bu ara sapıttım bakma sen bana. o kilolar böyle gitmedi valla :)
bugün de sapıttım ama onu yazmadam daha iyi :)
yarından itibaren açlığa devam...

zalimi canim bir ilacmi kullaniyorum demistin :uhm:
ondanmi acaba kilo olayi

bugun kizim hasta
dun sabahtan ciktik gece 2 de evdeydik
disarida cok kaldik usuttu sanirim

bugunku menum:
sabah: 1 yumurta beyazi, 1 zeytin, yarim domates, yarim salatalik, yesil cay
oglen: 1 ince dilim kavun
ara: 1 kase yogurt
aksam: 1 kk tavuk, 2 kasik yesil mercimek yemegi
ara: 2-3 uzum
1 saat spor, 1 bardak form cayi

zalimi juliyi ben onayliyorum

geçmiş olsun rana ...

ilaç kan iğnesiydi daha kullanmadım ben onlara bakıyorum onlar bakıyorkaydirigubbakcemile3

cemre aclıkla değil düzenli beslenme ile kilo verilir....

zalimi ne yardımcığı hacu :uhm:

rana cok gecmiş olsun...kıyamam beyza'ya hemencik iyileşir insallah

juli, zalimi tesekkur ederim kizlar
Beyza gun icinde hic uyuyamamisti burnu tikali
ama gece iyi gibi ateside yok sukur
cabuk iyilesir kuzum ins.

http://www.kadinlarkulubu.com/mutluluktan-uctugunuz-haberler/395374-sozumuzun-yarisini-tuttuk-3.html

Merhabalar arkadaşlar.... bundan bir kaç hafta önce hatırlarsanız burada eti yarışması için link verip sizden oy istemiştim.. bu yarışmalardan 5 tanesini kazandık ve kazanan her bir üyemiz ben de dahilim bu arkadaşlara, payımıza düşen hediye çekleri ile dün alışverişimizi yaptık... aldığımız her ürünü yaşlı amca ve teyzelerimize göre seçtik şallar, kazaklar, hırkalar.... kıyafetler beymenden alındı... tek tek paketlenecek ve 6 kasım tarihinde darülaceze ziyaretinde bulunulacak hediyeler dağıtılacak... bu etkinliğimize katılmak isteyen arkadaşlarımızı aramızda görmek bizi mutlu edecektir hediyeler hepimizin dağıtabileceği kadar fazladır... gelmek isteyenler gönüllerinden ne koparsa (hamur işi ) alabilir veya kendi elleri ile hazırlayabilir maksat sevindirmek gönül almak... bize katılmak isteyen arkadaşlarımız olursa çok sevineceğiz opuyorumnanaktan

Konuyu verdiğim linkten takip edebilir bize katılabilirsiniz...

Son düzenleme:
bugunkı ,
10.30
kahvaltım 2.5 dılım ekmek patateslı kırmızı bıberlı omlet
13.30 ara 1 elma ve leslie ile 5 mil
15.30-16.00 gıbı soganlı etlı yahnı (4yk) 1 dılım ekmek 100 gr yogurt
ve salata
18 gıbı 1 greyfurt
19.30 haslanmıs broklolı bol llımon ve sarımsaklı

Arkadaşlar, merhaba..
Edit tuşu kalkması sebebiyle eski listeleri düzenleyemediğim için, "Cuma zayıflama yarışması nedir? / Karar defteri" isimli başlığa, aşağıdaki bilgileri içeren bir güncelleme mesajı ekledim.

1- Cuma listelerini hazırlama programı
2- Takım liderleri listesi
3- Kardeş takım listesi

İlgili konularda olabilecek her türlü değişiklik, yeni bir güncelleme mesajı ile bildirilecek ve bu da bir önceki mesajın geçerliğini kaybettirecektir.

O nedenle; ilgili konuları takip edebilmek için sözkonusu başlığın son güncelleme mesajına bakmanız gerekecektir. Örneğin şu andaki güncel durum başlığın son mesajında (9 no.lu mesaj) yer almaktadır.
Değişiklik olunca başlığa 10 no.lu mesaj olarak ilgili içerik eklenecektir.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15598051#post15598051

Sağlıklı zayıflamalar dilerim. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…