- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
makeuptan rica ederim şimdi bakar oda
akşamki kiloyla sabahki aynı olmazki... 9 biraz erken gibi. kızımla uğraşırken yetişemeyebilirim.
posicim nasılsın canım :1hug:
zalimi cok mutlu oldum senin adına..yanlız bende cuma günü gesmeye gidicem..cumA GÜNÜ en geç sabah 9 da herkes yazsın kilosunu..yazamayacak olan persembeden yazsın....
merhaba kizlar yeni kardes takimlar listesine baktim
2. takimla 7. takim kardesmis
juli, tutku, ayca, hulyaeyup. ocak annelerifarkli takimlara düsmüstük ama kardes olduk artik bol bol basinizi sisiririm buraya gelip lülülülülülü
selam arkadaşım nasılsın bebişin nasıl biz bebişleri dünyaya getirdik buraya koşturduk :)
günaydınlaaaaaaar
kfleks yicem şimdi
gel canım her zaman bekleriz..nasılsın yusuf nasıl..merhaba kizlar yeni kardes takimlar listesine baktim
2. takimla 7. takim kardesmis
juli, tutku, ayca, hulyaeyup. ocak annelerifarkli takimlara düsmüstük ama kardes olduk artik bol bol basinizi sisiririm buraya gelip lülülülülülü
çok sevindim canım adına..kızlar bu hafta ve haftaya cuma yokum haberiniz olsun bende gidiyorum istanbula havalarda uçuyorum öğleden beri bir kez daha ne kadar sevildiğimi anladım çooooooooooooooooooooooooooooook mutluyum kalan paramıda harcadım biraz daha var onlada ayakkabı ve çorap alcam
nereye gitceksin bakemposicim nasılsın canım :1hug:
zalimi cok mutlu oldum senin adına..yanlız bende cuma günü gesmeye gidicem..cumA GÜNÜ en geç sabah 9 da herkes yazsın kilosunu..yazamayacak olan persembeden yazsın....
günaydın arkadaşalr ben geldim haftasonu memleketteydim.annemin evini tasıdık.birazda kaçırdım tabi haftasonu ama bugunden itibaren kendimi toparlıyorum inş.klom aynı ama çok şükür.
eşim bu hafta beni çok kırdı çok üzdü..aklı sıra takılıyo şaka yapıyo ama kilolarımla dlga geçti hep..ablalarım ve annemin yanında yaptı bide..ona inat bu kiloları vermek zorundayım utandırıcam onu..:sinifsinif:
bu sabah bi domates salatalık
1 dilim çok tahıllı ekmeğe krem peynir
şekersiz çay
ne kadar üzüldüğümüzün farkında değiller sanırımm.aslan gibi evlat verdim sana olcak bu kadar kilo diyorum hemen çevreden örnekler vermeye başlıyo..sonra diyo şaka yaptım sen beni tanıyamadınmı hala..uyuzzzzzlar nolcakcanım sırf senın basında degıl dogumdan 1 ay sonra gıttım annemde kaldım eve geldım geldıgımde 7 kg almıstım hamılelık kılolarının ustune 1 de 7 kg neyse ben yokken bır yerdekahvaltı salonunda gıtmıs çok guzeldı dıye 2-3 kere soyledı bende hadı benıde gotur beraber gıdelım dedım esımde SENIN NE ISIN VAR TOMBUL TOPALAK DEDI çok kırıldım su bıdonu legen varıl gıbısın sonrada askım alınmıyorsun demı saka yapıyorum dıyor bende kırılıyorum dıyorum ama o yıne devam edıyor malesef erkkeler ıste
dun akşamda albenı metro almıs 5 lı paket yemedım en son cocuguga yedıreyım dıye ufak bır parca verdı cocuga yedırdı kalanını masaya koydum geldı ıcerı gulerek bılıordum yıyecegını hahahaa falan dedı yemedıgımı gosterdım mor oldu :)
belkıde gaza getrmek ıcın yapıolar ama bu konuda kı hasasıyetımızı gozardı edıyorlar
gune hasta basladım sabah kaynar salep ıctım 1/2 dılım ekmek 1dılım kek
ara 1/2 muz
selam kızlar a.s. kızım hasta şimdi hastaneden geldik sabah 1 dilim kek yemiştim kendi imalatım .....
şimdi karnımm kazınıyo ama ne yemek yapmaya vaktim var nede yemeye..size bakıp cıkıcam...
tutku aslında eşinin böle yapması iyi oluyor seni iyi gaza getiriyor
benim herifte sen zayıfladıkca bi havalara girdin dio :roflol:
haa brde cuma nereye diyon yaa.nereye gidicez biz cumaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?