Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

merhaba kizlar yeni kardes takimlar listesine baktim
2. takimla 7. takim kardesmis

juli, tutku, ayca, hulyaeyup. ocak anneleri farkli takimlara düsmüstük ama kardes olduk artik bol bol basinizi sisiririm buraya gelip lülülülülülü

kızlar bu hafta ve haftaya cuma yokum haberiniz olsun bende gidiyorum istanbula havalarda uçuyorum öğleden beri bir kez daha ne kadar sevildiğimi anladım çooooooooooooooooooooooooooooook mutluyum kalan paramıda harcadım biraz daha var onlada ayakkabı ve çorap alcam

posicim nasılsın canım :1hug:
zalimi cok mutlu oldum senin adına..yanlız bende cuma günü gesmeye gidicem..cumA GÜNÜ en geç sabah 9 da herkes yazsın kilosunu..yazamayacak olan persembeden yazsın....

makeuptan rica ederim şimdi bakar oda

ıyı aksamlar kızlar takım kaptanı ve yrd bu cuma olmadıkları ıcın 7 takımın paylasımın yapıcam memnunıyetle zalımın yoklugunda sıksık gelıcem yalnız bı rıcam var kızlar bıldırımı persembe aksamından yapalım mumkunse cunku 1 takım 9 takım olarak persembenden bız bıldırım yapıyoruz cumayada ıs kalmamıs oluyo paylasımıda erkenden yapmıs oluyoruz

sımdıden tesekkur ederım

akşamki kiloyla sabahki aynı olmazki... 9 biraz erken gibi. kızımla uğraşırken yetişemeyebilirim.

acıkcası 200 gram ılan fark edıyo canım ama ertesı gun kosusturma ıcınde gececegıne boyle olması daha saglıklı cuma gunduz herkesın bı suru ısı oluyo malum mcuk

zalimi cok mutlu oldum senin adına..yanlız bende cuma günü gesmeye gidicem..cumA GÜNÜ en geç sabah 9 da herkes yazsın kilosunu..yazamayacak olan persembeden yazsın....

iyiyim canim. yusufla savasiyoruz iste. senin nasil gidiyor maasallah iyi kilo veriyorsun
ben ranazanda iyi kilo verdim ama bayramdan sonra ipin ucu kacti ins. toparliyorum tekrar.

senin velet nasil? meslisayi kocaman öpüyoruz Şeniz

günaydın arkadaşalr ben geldim haftasonu memleketteydim.annemin evini tasıdık.birazda kaçırdım tabi haftasonu ama bugunden itibaren kendimi toparlıyorum inş.klom aynı ama çok şükür.

selam arkadaşım nasılsın bebişin nasıl biz bebişleri dünyaya getirdik buraya koşturduk :)

selam arkadaşım nasılsın bebişin nasıl biz bebişleri dünyaya getirdik buraya koşturduk :)

iyiyiz biz. evet kilo aldik dogurduk simdi de sira o kilolari vermekte

ecrin nisa nasil canim. sen bizim gruptan ilk doguran oldun, napiyor kerata
benimki 9 aylik oldu cadi mi cadi durmuyor heryere giriyor. kutuyu yerde kaydirip yürüyor ama hala dis yok guclubacismile

gel canım her zaman bekleriz..nasılsın yusuf nasıl..
çok sevindim canım adına..
nereye gitceksin bakemzemuszemus
günaydın arkadaşalr ben geldim haftasonu memleketteydim.annemin evini tasıdık.birazda kaçırdım tabi haftasonu ama bugunden itibaren kendimi toparlıyorum inş.klom aynı ama çok şükür.

günaydın canım..haftasonu bendede annem vardı bende çok kaçırdım ama bende bu hafta toprlıcam inşallah

eşim bu hafta beni çok kırdı çok üzdü..aklı sıra takılıyo şaka yapıyo ama kilolarımla dlga geçti hep..ablalarım ve annemin yanında yaptı bide..ona inat bu kiloları vermek zorundayım utandırıcam onu..:sinifsinif:

bu sabah bi domates salatalık
1 dilim çok tahıllı ekmeğe krem peynir
şekersiz çay

Son düzenleme:

canım sırf senın basında degıl dogumdan 1 ay sonra gıttım annemde kaldım eve geldım geldıgımde 7 kg almıstım hamılelık kılolarının ustune 1 de 7 kg neyse ben yokken bır yerdekahvaltı salonunda gıtmıs çok guzeldı dıye 2-3 kere soyledı bende hadı benıde gotur beraber gıdelım dedım esımde SENIN NE ISIN VAR TOMBUL TOPALAK DEDI çok kırıldım su bıdonu legen varıl gıbısın sonrada askım alınmıyorsun demı saka yapıyorum dıyor bende kırılıyorum dıyorum ama o yıne devam edıyor malesef erkkeler ıste
dun akşamda albenı metro almıs 5 lı paket yemedım en son cocuguga yedıreyım dıye ufak bır parca verdı cocuga yedırdı kalanını masaya koydum geldı ıcerı gulerek bılıordum yıyecegını hahahaa falan dedı yemedıgımı gosterdım mor oldu :)
belkıde gaza getrmek ıcın yapıolar ama bu konuda kı hasasıyetımızı gozardı edıyorlar

gune hasta basladım sabah kaynar salep ıctım 1/2 dılım ekmek 1dılım kek
ara 1/2 muz

slm kızlar bikaç zamandır yokum işlerim oldukça yoğundu bu aralar şu an biraz daha sakin başladı haftam bööle zamanlarda evimde oturup keyif çatasım geliyo valaaa...offf... yoruldummmm!!!!
diyet falan yalan oldu kızlar kilo almışımdır muhakkak ne yiyip ne içtiğimi yazmayayım hiç..durumlar fecii...((

selam kızlar a.s. kızım hasta şimdi hastaneden geldik sabah 1 dilim kek yemiştim kendi imalatım .....
şimdi karnımm kazınıyo ama ne yemek yapmaya vaktim var nede yemeye..size bakıp cıkıcam...

tutku aslında eşinin böle yapması iyi oluyor seni iyi gaza getiriyor
benim herifte sen zayıfladıkca bi havalara girdin dio :roflol:
haa brde cuma nereye diyon yaa.nereye gidicez biz cumaaaaaaaaaaaaaaaaa

ne kadar üzüldüğümüzün farkında değiller sanırımm.aslan gibi evlat verdim sana olcak bu kadar kilo diyorum hemen çevreden örnekler vermeye başlıyo..sonra diyo şaka yaptım sen beni tanıyamadınmı hala..uyuzzzzzlar nolcak

canım burdanda yazim çoook geçmiş olsun melisama..
bişeyler yeki güçten düşme..
eşim gaza getiriyo getirmesine ama çok kırılıyorum bi yandanda..en sonunda telefi edemicek hiç bi şekilde o olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…