Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam arkadaşlar jjuliet çok geçmiş olsun melisanın nesi var.
sabah menüm 1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
yeşil çay
2 tatlı kaşığı bal

ecrin nisa iyi çok şükür.Çok çektik teyzesi. 40 gün hastanede yattı erken doğunca 1 kiloydu kilo aldımaya çabaladılar.ben 9 gün yattım hastanede.
şimdide çok gelişmedi 8 kilo oldu 11 aylık olmasına ragmen buna şükür diyoz.sağlıklı çok şükür.
ben doğum kilosunu verdim şükürde çok kilolu hamile kalmıştım şimdi kendi kilomu vermeye çalışıyorum.

canım cok kafana takma doktorlar dogumkg sıne gore degerlendırıyorlar benım arkadasım var bebegı 18 aylık 8.5 kg kı o tam zamanında dogdu 2700gr dogdu
takma kafana

cemre senin ne zaman dengeli beslendiğini görücem ben
12 tane mercimek köftesi yenir mi hiç....

hülyacım nesi yokki boğaz ve kulak enf. diş cıkarıyo ve atesi hiç düşmüyo....

zalımı tatlım ad1 le gorustum oncedende tanısıklıgımız vardı ben 13. takıma gecmek ıstıyorum
burada paylasım yok motıvasyon ıcın paylasım sart buradkı muhabbetlere dahıl olamıyorum
mumkunse ben oraya gecsem :)
ozelden yazamıom msj sayım 50 olması lazım benımde daha 30

cemre senin ne zaman dengeli beslendiğini görücem ben
12 tane mercimek köftesi yenir mi hiç....

hülyacım nesi yokki boğaz ve kulak enf. diş cıkarıyo ve atesi hiç düşmüyo....

çok geçmiş olsun canım benim kızda 2 diş çıkardı henüz ama çok iştahsız huysuz mız mız oldu resmen ya

selam kizlar

2 gundur nete bile giremedim
ne oluyor bu bebelere
benim kizda cok hastaydi hala oyle
burun tikali bogazi tahris olmus hiril hiril
ne gece uyku var ne gunduz
Juli melisayada gecmis olsun
duzelirler en kisa zamanda insallah dayanilmiyor..

bana gelince diyet spor hepsi askiya alindi
kizcem bir duzelsin son hiz devam..
bu hafta veremedim malum
ama almadimda
bir duzene gireyim
paylasimda bulunurum

bu arada dombili arkadasin dedigi gibi bizim topik herhalde
takimlar arasinda en agir giden topik
motivaston acisindan eksi getiriyor tabi
umarim kisa surede toparlariz

Ben MakeUp olarak oyelken ve nihan86 arkadaşıma pisboğazlık yaptılar diye o kadaf laf söyledim birde üzerine anket açtım ama çok pişmanım ve arkadaşlarımdan özür diliyorum. Ne demişler gülme komşuna gelir başına bende pis boğazlı koca totoşlunun tekiyim mercimek çorbasını yağsız yapıp içerken ardından bir kase çekirdek yiyebiliyorum.

Lütfen aşağıdaki adrese gelerek birde siz yüzüme söyleyin pis boğaz olduğumu ki bir daha yapmayayım

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/394517-alo-kacamak-yapabilirim-ihbar-hattii-16.html

selam kızlar..dün akşamdan beri net yoktu ancak çözebildim sorunu..
dün akşam menüde balık vardı ama eşim kızartmasını yaptım mecburende yedim..
sabah çok tahıllı ekmeğe tost
öğlen mercimek çorbası
ara bi kase yoğurt

topik bencede çok ağır işliyo..canlanın arkadaşlarr

selam gacılar
nasıl oluyo bu grup işleri bakalım??
birileri mi gruplara atama yapıyor? yoksa ben bu gruba girdim mi diyoruz :))
nedir racon?

tutku, sanırım bu heriflerin kazmalığı, bizi gaza getirmek için :)
o değil de, ben geçen gün görümceme çok kırıldım.
topluxca sofradayız... kendi kocası iri kıyım birazcık.
ve kocişin sülalesi de dal gibi.. hepsi manken gibi valla.
bi ben varım işte şimdi dombik, bi de görümcemin kocası.

masada dedi ki, ''biz yiyelim, siz yemeyin valla.. iyice sumo oldun bülent sen. elif sen de dikkat et artık''

öyle kalakaldım. salak gibi bi laf da edemedim.
sonra da güldü, şaka yaptım hayatım, sen beni daha bilemedin mi.. aaa ben bülentle hep şakalaşıyorum, o alıştı artık... falan filan..

ben de sonunda bu son vuruşla gaza geldim işte. sütü mütü dert etmicem, bahane de etmicem artıkın gari. vermem lazım şu kiloları. en azından şu bayrama daha zayıflamış olmak zorndayım bi biçimde

var mı acil çok çabuk hızlıca kilo verdirecek bişiler? heee sizi deneyimli diyetçiler siziiii :)))

begümün annesi hoşgeldin aramıza bizimde zaten yni üyeye ihtiyacımız var eğer paylaşımların çok olursa haftaya listeye girersinzemuszemus

rana sizede cok gecmiş olsun tatlım...noluyo bebelere..

elifcim hosgeldin bi sen eksiktin :roflol:
gel beraber zayıflayak hacııı

ben eğer ki küççük hanım iyileşirse detoks yapıcam..bi kaç gün içinde sana facede link vermiştim ya onu

2 gündür ne yedim bende bilmiyorum ne kahvaltı ne akşam hiç bişi yok arada meyve yiyom o kaa

giriyom bakıyorum ne yaptınız paylaşımlar nasıl diye ama yazmaya fırsat bulamıyorum hazırlanıyoruz yolculuk için yarına valizle ufak bir temizlik kaldı o kaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…