ne kadar üzüldüğümüzün farkında değiller sanırımm.aslan gibi evlat verdim sana olcak bu kadar kilo diyorum hemen çevreden örnekler vermeye başlıyo..sonra diyo şaka yaptım sen beni tanıyamadınmı hala..uyuzzzzzlar nolcak
malesef aynı bahanelr en son dedım sende kg ver ben senı bole ıstemıyorum baktım kı zayıflıyor 10 kg verdı :)
sıkıstıkları anda aaaaaaaaaaa cok gucenırım saka yapıyorum sen benı tanımadınma bak gucendım deyıp ustelıge cıkıyorlar allahtan baskasını ornek vermıyor buna artıkıyıce cıldırırıdımklava:
o tavır hasas oldugumuz noktayı kesfettıler durtup duruyorlar uzerıne gıtmek hoslarına gıdıyor kıloları verecgız bakalım ne olacak
bugun/
sabah/ 1 yumurta
ara/ 1 kase yogurt
oglen/ 6 mercimek koftesi
aksam/ 6 mercimek koftesi
iyiyiz biz. evet kilo aldik dogurduk simdi de sira o kilolari vermekte
ecrin nisa nasil canim. sen bizim gruptan ilk doguran oldun, napiyor kerata
benimki 9 aylik oldu cadi mi cadi durmuyor heryere giriyor. kutuyu yerde kaydirip yürüyor ama hala dis yok guclubacismile
ecrin nisa iyi çok şükür.Çok çektik teyzesi. 40 gün hastanede yattı erken doğunca 1 kiloydu kilo aldımaya çabaladılar.ben 9 gün yattım hastanede.
şimdide çok gelişmedi 8 kilo oldu 11 aylık olmasına ragmen buna şükür diyoz.sağlıklı çok şükür.
ben doğum kilosunu verdim şükürde çok kilolu hamile kalmıştım şimdi kendi kilomu vermeye çalışıyorum.
cemre senin ne zaman dengeli beslendiğini görücem ben
12 tane mercimek köftesi yenir mi hiç....
hülyacım nesi yokki boğaz ve kulak enf. diş cıkarıyo ve atesi hiç düşmüyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?