Alışırsın ablam, ara verip döndüğümde bende yabancı kalmıştım ama bak hala buralardayım. Eve dönünce yeniden başla lütfen hedefe az kalmışken seni mezun etmeden göndermeyelimSlm kızlar hayırlı akşamlar tabiki diyete ilk başladığındakı heyecanı yaşamıyoruz ama burda sadece diyet paylaşmıyoruz dertlerimiz sıkıntılarımız vs kısaca hayatı paylaşıyoruz arkadaşlar üst üste gelince ve o anda Burdan da kopuk olunca tanıyamadım hepsini hakim olamadım takımdan birden koptum eskilerde gelmez oldu....velhasıl inşallah eve gidince yeniden baştan tanışırız yada hepten koparız bilmiyorum ruh halimi bana kızmayın yaslilik böyle bisey
Evet , benimde var bir tahminimBu aradaaa benim bir tahminim var yeni yardımcıyla ilgili bakalım doğru çıkıcak mııı
İnşallah Selin cim Rabbim o günleride yaşatır bana tabi hepimize diyeyim.Alışırsın ablam, ara verip döndüğümde bende yabancı kalmıştım ama bak hala buralardayım. Eve dönünce yeniden başla lütfen hedefe az kalmışken seni mezun etmeden göndermeyelim
Sütlü kahve dediğin ne canım ?Eger döner ekmek siz ise o pilav ok sorun değil cnm 1 dilim ekmeğe es zaten o da fazla degil bence
CNM patates salatası falan yapabilirsin yine ciss ama en azından diğer hamurislerine göre daha masum
güzel menu cnm ama Nescafe yerine sütlü kahve daha sağlıklı
inşallah başarıyla atlatiriz cnm Menüye gelince lahana sarmasi yla ekmek birlikte pek uygun değil gibi geldi bana
Bugün C CallanPinckney de söyledi, Perşembe günleri takımlar daha az yer, cıss yapmaz, detoks yapar, protein günü yapar, bol spor yapar ve Cuma günü takımları bomba gibi ortalama yapar. Bırakın Diğer günleri Perşembe günü bile cıss lar hava da uçuşuyor. Ki zaten hergün var, firesiz günümüz olmuyor. Sonra neden takım hareketsiz, ruhsuz gibi gibi. Menüleri güzel olanlara sözüm yok zaten ama kızlar madem burdasınız, buranın kurallarına
uymak zorundasınız. Birimiz sarma gördüğünde kendine hakim olurken, diğeri sarma ile geldiğinde bu ona haksızlık değil mi? Bugün sarma var diye öyle söyledim. Biz ne dersek diyelim, ne kural koyarsak koyalım, ceza da verelim bir yere kadar. Bunu siz isteyeceksiniz, kendinizi tutakcısınız en azından Perşembe günleri, gidin bakın diğer takımların sayfalarına bugün kü menüleri nasılmış diye ajanlık yapın bakalım. Belki neden dereceye giremediğimizi görmüş oluruz. Listeye girmek istiyorsanız, menüleriniz gerçekten kusursuz olmalı!!
Kafama kocaman bir taş geldi
Size hakvermekle birlikte açıklama geregi duydum alınmış degilim bilakis eleştirilerden memnun olurum
Ama arkadaslar
Ben ki pirinç pilavini ekmekle yerim
Makarnaya yogurt döker ekmek banarim
Daha önceki menulerimi bilmediginiz icin 3 5 sarma size cok gelebilir
Ama benim.için bir çerez bu
Takim için elimden gelenin fazlasini yapmaya calisiyorum yapicam da
Ben ki agzina ne bir yeşillik ne bir yogurt ne bir sebze sürmüş insan degilim ama burada ki arkadaslarimin yüzünü karacikarmamak icin her gun mutlaka sebze yiyorum hic tadini bile bilmedigim karnabahari yiyorum
Misafirlerime yaprak sardim pişmiş mi diye bakarken 4 tanesini hüplettigimi farkettim ki biz yapragi hem ince hem kisa sarariz kücük parmagim kadar yok bile
Bunu telafi etmek icin de ögleye baska birsey koymadim aksam da sadece kabak yedim
Umarim kendimi ifade edebilmisimdir
Sarma sizin köpeginiz olsun kuzular ahanda buraya yaziyorum bi daha degil agzima almak yanindan gecersem iki olsun
pisi mi hem de persembe gunu
bu hafta mutsuzum cok ya. hic motive olamadimpisi mi hem de persembe gunu
bende merak ediyorum. denemedekiler etki ediyor mu grubun cuma yarismasinaHarika yazmissin cnm. Benimde yapacaklarım vardı ama bosverdim. Zaten kocamla ayrı oğlumla ayrı uğraşıyordum. Buraya enerjim kalmadı.
Ne olursa olsun takımı seviyorum. Ama menulerin biraz daha dikkatli bakılması gerek gibi . mesela bugün bende kocam istedi diye sardim . akşam yemeğinde ne çorba ne ekmek vardı ondan 2 tane hem tatmış oldum hemde nefsimi korledim. Bide henüz listeye girememisim. Takıma bi katkim yok. Kendi yaptıklarımı yazdım. Benim yüzdem demi etkiliyor takımı anlamadım. Sadece bi düzen kurmaya çalışıyorum.
Yorumlarinizi onemsiyorum ama bazen motive ederken bazen tam tersi oluyor açıkçası. Kimse darilmasin gucenmesin. Hepimiz in derdi bir kilolar ...
Bide bundan sonra sadece ciss yazalım bence ne olduğunu yazınca başkasının aklına da sokmuş olmayalım.
Bi de hamile bi arkadaş var ben menumu paylaşırken cekiniyorum o nedenle canı çeker mi acaba diye. Hakkını helal etsin.
bu arada arkadaslar bende uzerime alindiklarimi yazayim. ben pişi yedim ama 15 dakika yapacagim sporu yarim saat yaptim. ben kendimi buna ragmen cok tuttugumu düşünüyorum eskiye nazaran.bu hafta mutsuzum cok ya. hic motive olamadimoğlum da dis cikariyor gece 8defa uyaniyor oda üstüne gelince hepten mutsuz bir haf
bende merak ediyorum. denemedekiler etki ediyor mu grubun cuma yarismasina
sütlü şekersiz bildiğimiz Türk kahvesi cnm ama tabi nescafe de sadeyse ona diyecek bisiyim yokSütlü kahve dediğin ne canım ?
Aynen yasom dediklerine katılıyorumGünaydın arkadaşlar sevgili N Nisaca tabiki kaçamaklar oluyor hepimiz insanız haşa üstün bir varlık değiliz ben hiç kaçamak yapmadım diyen varmı bence hiç kimse yoktur . Benim fikrim şu ki diyetimi boyunca da yaptım ne yediğimi bilmek ve onu nasıl telöre ederim demek çok önemli .buradaki eleştiriler sizi üzmesin canınızı yakmasın kızmayın ınanki zamanla herşey düzene girer o yediğin cislari yemez olursun .
Deneme sürecindeki kilo verimi şöyle önemli siz yenisiniz gelenler ilk haftalarda disipline olmuyorsa emin ol çoğu kilo vermeden kaçıyor daha takıma uğramıyor bundan kısa bir süre önce kilosu çok olan bir arkadaşa önerilerde bulunduk kadın hakaret edip gitti yada denemede iyi listeye alıyorsun hayda ne takıma uğruyor ne kilo bildiriyor arkadaşlarda var kısaca takım kaptanı ve yardımcılarının bu tür baskıları sizleri yildirmasin motive nizi bozmasın onlar da kendince emin ol haklılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?