Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@fatmanurkaya bacım ben kendi adıma niye izne ayrıldığımı söyleyim gerçi biliyorsunuz ama açıklama gereği duydum 5 6 kilom kaldı ama aylardır mücadele ediyorum veremedim hastalıklarımida biliyorsun sizler gibi rahat kilo veremiyorum çok isterdim verebilmek ama olmayınca olmuyor . Listede olsam takıma zarar verirdim neyse sen zaten biliyorsun bunlari ama yeni gelenlerde öğrensin.

Alışırsın ablam, ara verip döndüğümde bende yabancı kalmıştım ama bak hala buralardayım. Eve dönünce yeniden başla lütfen hedefe az kalmışken seni mezun etmeden göndermeyelim

Sütlü kahve dediğin ne canım ?

Kafama kocaman bir taş geldi
Size hakvermekle birlikte açıklama geregi duydum alınmış degilim bilakis eleştirilerden memnun olurum
Ama arkadaslar
Ben ki pirinç pilavini ekmekle yerim
Makarnaya yogurt döker ekmek banarim
Daha önceki menulerimi bilmediginiz icin 3 5 sarma size cok gelebilir
Ama benim.için bir çerez bu
Takim için elimden gelenin fazlasini yapmaya calisiyorum yapicam da
Ben ki agzina ne bir yeşillik ne bir yogurt ne bir sebze sürmüş insan degilim ama burada ki arkadaslarimin yüzünü karacikarmamak icin her gun mutlaka sebze yiyorum hic tadini bile bilmedigim karnabahari yiyorum
Misafirlerime yaprak sardim pişmiş mi diye bakarken 4 tanesini hüplettigimi farkettim ki biz yapragi hem ince hem kisa sarariz kücük parmagim kadar yok bile
Bunu telafi etmek icin de ögleye baska birsey koymadim aksam da sadece kabak yedim
Umarim kendimi ifade edebilmisimdir
Sarma sizin köpeginiz olsun kuzular ahanda buraya yaziyorum bi daha degil agzima almak yanindan gecersem iki olsun

Harika yazmissin cnm. Benimde yapacaklarım vardı ama bosverdim. Zaten kocamla ayrı oğlumla ayrı uğraşıyordum. Buraya enerjim kalmadı.

Ne olursa olsun takımı seviyorum. Ama menulerin biraz daha dikkatli bakılması gerek gibi . mesela bugün bende kocam istedi diye sardim . akşam yemeğinde ne çorba ne ekmek vardı ondan 2 tane hem tatmış oldum hemde nefsimi korledim. Bide henüz listeye girememisim. Takıma bi katkim yok. Kendi yaptıklarımı yazdım. Benim yüzdem demi etkiliyor takımı anlamadım. Sadece bi düzen kurmaya çalışıyorum.
Yorumlarinizi onemsiyorum ama bazen motive ederken bazen tam tersi oluyor açıkçası. Kimse darilmasin gucenmesin. Hepimiz in derdi bir kilolar ...

Bide bundan sonra sadece ciss yazalım bence ne olduğunu yazınca başkasının aklına da sokmuş olmayalım.

Bi de hamile bi arkadaş var ben menumu paylaşırken cekiniyorum o nedenle canı çeker mi acaba diye. Hakkını helal etsin.

pisi mi hem de persembe gunu
pisi mi hem de persembe gunu
bu hafta mutsuzum cok ya. hic motive olamadim oğlum da dis cikariyor gece 8defa uyaniyor oda üstüne gelince hepten mutsuz bir haf
bende merak ediyorum. denemedekiler etki ediyor mu grubun cuma yarismasina

bu hafta mutsuzum cok ya. hic motive olamadim oğlum da dis cikariyor gece 8defa uyaniyor oda üstüne gelince hepten mutsuz bir haf

bende merak ediyorum. denemedekiler etki ediyor mu grubun cuma yarismasina
bu arada arkadaslar bende uzerime alindiklarimi yazayim. ben pişi yedim ama 15 dakika yapacagim sporu yarim saat yaptim. ben kendimi buna ragmen cok tuttugumu düşünüyorum eskiye nazaran.

Kızlar Günaydın kaçamaklar la ilgili düşüncemi yazivereyim bende diyete yeni başlayan arkadaşlar su anda en motive olmuş zamanınız vücudunuzun da kilo vermek için en yatkın zamanı o nedenle ne kadar az kaçamakla bu haftaları geçirirsen iz o kadar eksideyiz başlarsınız bi de kaçamaklar da özellikle şekerli olanlarda bu sadece minik bir kaçamak olarak kalmıyor vücudumuzda kan şekerin de hızlı bir yükselmeye geçiyor ve sonra yine hızlıca düşüyor ve yine tatlı isteği oluşuyor bir kısır döngü yani kaçamak yaptıkça insanın kaçamak yapasi gelir vesselâm

Sarmaya çok konusulmus sarma asma yaprağı olduğu için 4 tanesi 1 dilim ekmek 4 yk sebzeye es diye biliyorum porsiyon miktarı qyarlandigi ve diyete uygun pisti gi sürece sarma da çok sıkıntı yok diye düşünüyorum şahsen bende çok seviyorum ve diyete de tüketiyorum sanırım ona olan tepkiler perşembe olduğu için geldi Çünki bi gerçek bir gün önce yediklerimizi tartıyı etkiliyor olmasi ve bulgur pirinç tarzı şeyler ekmekle es diyoruz ama ekmek gibi etkilemiyor şişiriyor arkadaşlar tartidan önceki gün ekstra dikkat etmek lazım yani

Günaydınlaaarrr :)
Listeye etki etmediğini söyleyen arkadaşlar herkes bu takımın bir parçası yok öyle listeyi etkiliyorum etkilemiyorum demek. Evet şuan listede olmadığınız için yarışmayı etkilemiyor kilonuz ama bizim için önemli olan istikrarlı bir şekilde diyete devam etmek ve kilo verilemiyorsa kendimizce nedenler bulabilmek çözümler üretebilmek yani evet kilo vermek önemli ama bu işi sağlıklı yapmak en önemlisi. Sadece amaç kilo verip listeyi uçurmak olsaydı şok diyetleri yasaklıyor olmazdık
Lütfen kendinizi listeyi etkilemiyor diye salmayın çünkü sizin cıslı menüleri görünce listeye alamıyoruz bizde
C CallanPinckney bildirimler gelsin listeye bi bakalım ona göre ekleriz yada bi hafta bekleriz olur mu

Günaydın arkadaşlar sevgili N Nisaca tabiki kaçamaklar oluyor hepimiz insanız haşa üstün bir varlık değiliz ben hiç kaçamak yapmadım diyen varmı bence hiç kimse yoktur . Benim fikrim şu ki diyetimi boyunca da yaptım ne yediğimi bilmek ve onu nasıl telöre ederim demek çok önemli .buradaki eleştiriler sizi üzmesin canınızı yakmasın kızmayın ınanki zamanla herşey düzene girer o yediğin cislari yemez olursun .
Deneme sürecindeki kilo verimi şöyle önemli siz yenisiniz gelenler ilk haftalarda disipline olmuyorsa emin ol çoğu kilo vermeden kaçıyor daha takıma uğramıyor bundan kısa bir süre önce kilosu çok olan bir arkadaşa önerilerde bulunduk kadın hakaret edip gitti yada denemede iyi listeye alıyorsun hayda ne takıma uğruyor ne kilo bildiriyor arkadaşlarda var kısaca takım kaptanı ve yardımcılarının bu tür baskıları sizleri yildirmasin motive nizi bozmasın onlar da kendince emin ol haklılar.

-
Aynen yasom dediklerine katılıyorum
İlk haftalar uyum sağlayamayanlar sonra arazi oluyor,cok da üzülmemmek lazım onlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…