pisi mi hem de persembe gunubende menümü vereyim ama sanirim bende bu hafta iyi gitmedim. yarin bakalim nr olacak.
sabah: 1 yumurta,1dilim peynir, 2dilim ekmrk, 4 çeri domates, 1bardak süt
ara:badem bir avuc kahve ve meyve salatasi
öğlenmlet ve 1 dilim ekmek
ara: badem ve pişi 1tane
akşam : 5kasik ispanak ve 1 kase yogurt
2mil leslie 2.5 litre su.
Yaaa pişi nebende menümü vereyim ama sanirim bende bu hafta iyi gitmedim. yarin bakalim nr olacak.
sabah: 1 yumurta,1dilim peynir, 2dilim ekmrk, 4 çeri domates, 1bardak süt
ara:badem bir avuc kahve ve meyve salatasi
öğlenmlet ve 1 dilim ekmek
ara: badem ve pişi 1tane
akşam : 5kasik ispanak ve 1 kase yogurt
2mil leslie 2.5 litre su.
Selinim annem anlayışlı sukur canim çocuğun.olması için Zayıflamam gerektiğini biliyor hatta oda cok kiziyordu bana ne yeyi duruyorsun diye
kızlar kalbim o kadar acıyor ki...
yakın zamanda 3 senelik ilişkim bitti biliyosunuz.
1 hafta oldu ne aradı ne sordu..
lütfrn bana boşver üzülme göz yaşı dökme değmez falan demeyin.
çok üzülüyorum bugün iziliydim evde ağlaya ağlaya bi hal oldum.
hiç mi sevmedi diyorum Allahım bu kadar kolay mıydı diyorum ...
konduramıyorum bu yaptığını bize...
çok canım yanıyo kurulan hayaller, yapılan planlar, onsuz kalbim resmen atmıyor...
çok kötüyüm
mesaj attım seni herşeyden siliyorum tamamen unutmak istiyorum dedim..daha görmedi bile
kızlar kalbim o kadar acıyor ki...
çok canım yanıyo kurulan hayaller, yapılan planlar, onsuz kalbim resmen atmıyor...
çok kötüyüm
mesaj attım seni herşeyden siliyorum tamamen unutmak istiyorum dedim..daha görmedi bile
Sana hak vermemek elde değil. Çoğuna bende sasiyorum. İlk günler belki anlayışlı yaklaşılabilir (ki o bile olmamalı) ama surekli devam eden birşey bu. Açıkçası kimse bu konuda uğraşmış görünmüyor. Ben şaşırıyorum. Yemek için kendimize bahaneler üretir olmusuz.Bugün C CallanPinckney de söyledi, Perşembe günleri takımlar daha az yer, cıss yapmaz, detoks yapar, protein günü yapar, bol spor yapar ve Cuma günü takımları bomba gibi ortalama yapar. Bırakın Diğer günleri Perşembe günü bile cıss lar hava da uçuşuyor. Ki zaten hergün var, firesiz günümüz olmuyor. Sonra neden takım hareketsiz, ruhsuz gibi gibi. Menüleri güzel olanlara sözüm yok zaten ama kızlar madem burdasınız, buranın kurallarına uymak zorundasınız. Birimiz sarma gördüğünde kendine hakim olurken, diğeri sarma ile geldiğinde bu ona haksızlık değil mi? Bugün sarma var diye öyle söyledim. Biz ne dersek diyelim, ne kural koyarsak koyalım, ceza da verelim bir yere kadar. Bunu siz isteyeceksiniz, kendinizi tutakcısınız en azından Perşembe günleri, gidin bakın diğer takımların sayfalarına bugün kü menüleri nasılmış diye ajanlık yapın bakalım. Belki neden dereceye giremediğimizi görmüş oluruz. Listeye girmek istiyorsanız, menüleriniz gerçekten kusursuz olmalı!!
Ablacıım henüz mezun olamasam da ben de burdayıım bak yalnız değilsiin
Evet ablacım ama nerdeyse herkes 3 haftasını dolduracak ve üstüne basa basa söylüyoruz, zaten Cuma yarışmaları olmasa takımların bir anlamı olmaz
Ara ara takım durgunlaşıyor, bak mesela deneme sürecindekilerden belli başlı kişiler dışında ilk hafta sürekli burda olanlarda sessizleşti, zaten izne ayrılanlar dönmüyor, eskiden beri burda olanlar takıma uzak kaldık diyor yazmıyor
Kendi adıma boş bulduğum her anı buraya ayırmaya çalışıyorum ama sanırım yeterli gelmiyor hareketlendirmeye
canım sağolasın sen kaptanımız birkaç arkadaş çok duyarlı sizde olmasanız
iyiyki varsınız
Evet annen kesinlikle sebze yemekleri yapmalı, seni zayıflamışsın deyip yedirmeye çalışmasında
@_AYNURA_ da unuttu bizi, giden dönmüyor
Sana hak vermemek elde değil. Çoğuna bende sasiyorum. İlk günler belki anlayışlı yaklaşılabilir (ki o bile olmamalı) ama surekli devam eden birşey bu. Açıkçası kimse bu konuda uğraşmış görünmüyor. Ben şaşırıyorum. Yemek için kendimize bahaneler üretir olmusuz.
Eski rakibem, yıl başı haftası yine yarışalımeski rakibem 900 gr hazırmı istikrarlı menü istikrarlı kilo verme maşallah
Benimde aklımda biri varmenimde aklımda tahmin ettiğim biri var yardımcılık için bakalım yarın doğru tahmin etmişmiyim
Üzülme yada boşver demek çare değil biliyorum. Ağla ve boşalt içindekileri ancak öyle rahatlarsınkızlar kalbim o kadar acıyor ki...
çok kötüyüm
Evet ablacım ama nerdeyse herkes 3 haftasını dolduracak ve üstüne basa basa söylüyoruz, zaten Cuma yarışmaları olmasa takımların bir anlamı olmaz
Ara ara takım durgunlaşıyor, bak mesela deneme sürecindekilerden belli başlı kişiler dışında ilk hafta sürekli burda olanlarda sessizleşti, zaten izne ayrılanlar dönmüyor, eskiden beri burda olanlar takıma uzak kaldık diyor yazmıyor
Kendi adıma boş bulduğum her anı buraya ayırmaya çalışıyorum ama sanırım yeterli gelmiyor hareketlendirmeye
Evet annen kesinlikle sebze yemekleri yapmalı, seni zayıflamışsın deyip yedirmeye çalışmasında
@_AYNURA_ da unuttu bizi, giden dönmüyor
Bu senin senin ve benim yapabileceğimiz birşey değil kuzu
Eski rakibem, yıl başı haftası yine yarışalım
900 gr maşallah
Ay senin sanıyorum bendecanım senin vereceğini tahmin ettim menimki yarın belli olur
Ben çok katı kurallara tahammül edemiyorum, o yüzden daha esnek olmaya çalışıyorum ama gerçekten ben dikkat ediyorsam, sen ediyorsan, bir başkası ediyorsa herkes dikkat edebilir. Etmelide zaten.Sana hak vermemek elde değil. Çoğuna bende sasiyorum. İlk günler belki anlayışlı yaklaşılabilir (ki o bile olmamalı) ama surekli devam eden birşey bu. Açıkçası kimse bu konuda uğraşmış görünmüyor. Ben şaşırıyorum. Yemek için kendimize bahaneler üretir olmusuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?