- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Maşallah :)))Kilo bildirimi
Gecen hafta 65.5
Bu hafta 64.5
Fark 1 kilo
Yüzde 1.55
Önümüzdeki hafta hedef 63.7 ınsallag
Kızlar ekmekleri azaltmak ve jillian ise yaradı bu benim için çok önemli diyette ki 2. Hedefim de tamamlandı şimdi 3. Hedef 62 nin altını görmek
Sen ne zamam uygun görürsen o zaman girerim kaptanımGünaydınlaaarrr :)
Listeye etki etmediğini söyleyen arkadaşlar herkes bu takımın bir parçası yok öyle listeyi etkiliyorum etkilemiyorum demek. Evet şuan listede olmadığınız için yarışmayı etkilemiyor kilonuz ama bizim için önemli olan istikrarlı bir şekilde diyete devam etmek ve kilo verilemiyorsa kendimizce nedenler bulabilmek çözümler üretebilmekyani evet kilo vermek önemli ama bu işi sağlıklı yapmak en önemlisi. Sadece amaç kilo verip listeyi uçurmak olsaydı şok diyetleri yasaklıyor olmazdık
Lütfen kendinizi listeyi etkilemiyor diye salmayın çünkü sizin cıslı menüleri görünce listeye alamıyoruz bizde
C CallanPinckney bildirimler gelsin listeye bi bakalım ona göre ekleriz yada bi hafta bekleriz olur mu
Tebrikler cnm :))geçen hafta:93
bugün:91.7
verilen :1.3
haftaya hedef:90
yüzde:1.39
Cnm den cok azimlisin, basaracaksın inşallahKafama kocaman bir taş geldi
Size hakvermekle birlikte açıklama geregi duydum alınmış degilim bilakis eleştirilerden memnun olurum
Ama arkadaslar
Ben ki pirinç pilavini ekmekle yerim
Makarnaya yogurt döker ekmek banarim
Daha önceki menulerimi bilmediginiz icin 3 5 sarma size cok gelebilir
Ama benim.için bir çerez bu
Takim için elimden gelenin fazlasini yapmaya calisiyorum yapicam da
Ben ki agzina ne bir yeşillik ne bir yogurt ne bir sebze sürmüş insan degilim ama burada ki arkadaslarimin yüzünü karacikarmamak icin her gun mutlaka sebze yiyorum hic tadini bile bilmedigim karnabahari yiyorum
Misafirlerime yaprak sardim pişmiş mi diye bakarken 4 tanesini hüplettigimi farkettim ki biz yapragi hem ince hem kisa sarariz kücük parmagim kadar yok bile
Bunu telafi etmek icin de ögleye baska birsey koymadim aksam da sadece kabak yedim
Umarim kendimi ifade edebilmisimdir
Sarma sizin köpeginiz olsun kuzular ahanda buraya yaziyorum bi daha degil agzima almak yanindan gecersem iki olsun
Haklısın cnmTmm kızlar anlaşıldı. Bu hafta kilo veremeyen biri olarak. Herşeye karşı daha dikkatli olucam. Takım arkadaşlarım.
Ama inanın uykusuz ve huysuz bir çocukla hele ki bide destek değil surekli köstek olan bir kocaniz varsa daha da zor oluyor.
Ama yılmak yok. Bugünden sonra daha dikkatli olucam.
Birkaç gün bildirim yapamicam. Memleket e varıp duzen oluşturulunca yine yazicam.
Opuldunuz çıtır lar..
inşallah canımTebrikler cnm :))
Haftaya inşallah 90 olursun, sonra gelsin 80ler :))
Benim için şuan en önemli şey seni mezun etmeeeekk :))Sen ne zamam uygun görürsen o zaman girerim kaptanım
Benim için hiçççç farketmez
Liste önemli değil,burada olmak onemli
Aynen mezun olayım artık:)))Benim için şuan en önemli şey seni mezun etmeeeekk :))
Günaydın Hanımlar,
Kilo bildirimi zamanı,
Geçen hafta; 79,6 kg
Bu hafta; 79,0
Gelecek hafta planı; 78,0
Ohaaaa cok iyiGunaydinlaaarrrr
Geçen hafta 81.8
Bu hafta 79.3
Fark 2.5
Yüzde 3.05
Kafama kocaman bir taş geldi
Size hakvermekle birlikte açıklama geregi duydum alınmış degilim bilakis eleştirilerden memnun olurum
Ama arkadaslar
Ben ki pirinç pilavini ekmekle yerim
Makarnaya yogurt döker ekmek banarim
Daha önceki menulerimi bilmediginiz icin 3 5 sarma size cok gelebilir
Ama benim.için bir çerez bu
Takim için elimden gelenin fazlasini yapmaya calisiyorum yapicam da
Ben ki agzina ne bir yeşillik ne bir yogurt ne bir sebze sürmüş insan degilim ama burada ki arkadaslarimin yüzünü karacikarmamak icin her gun mutlaka sebze yiyorum hic tadini bile bilmedigim karnabahari yiyorum
Misafirlerime yaprak sardim pişmiş mi diye bakarken 4 tanesini hüplettigimi farkettim ki biz yapragi hem ince hem kisa sarariz kücük parmagim kadar yok bile
Bunu telafi etmek icin de ögleye baska birsey koymadim aksam da sadece kabak yedim
Umarim kendimi ifade edebilmisimdir
Sarma sizin köpeginiz olsun kuzular ahanda buraya yaziyorum bi daha degil agzima almak yanindan gecersem iki olsun
Harika yazmissin cnm. Benimde yapacaklarım vardı ama bosverdim. Zaten kocamla ayrı oğlumla ayrı uğraşıyordum. Buraya enerjim kalmadı.
Ne olursa olsun takımı seviyorum. Ama menulerin biraz daha dikkatli bakılması gerek gibi . mesela bugün bende kocam istedi diye sardim . akşam yemeğinde ne çorba ne ekmek vardı ondan 2 tane hem tatmış oldum hemde nefsimi korledim. Bide henüz listeye girememisim. Takıma bi katkim yok. Kendi yaptıklarımı yazdım. Benim yüzdem demi etkiliyor takımı anlamadım. Sadece bi düzen kurmaya çalışıyorum.
Yorumlarinizi onemsiyorum ama bazen motive ederken bazen tam tersi oluyor açıkçası. Kimse darilmasin gucenmesin. Hepimiz in derdi bir kilolar ...
Bide bundan sonra sadece ciss yazalım bence ne olduğunu yazınca başkasının aklına da sokmuş olmayalım.
Bi de hamile bi arkadaş var ben menumu paylaşırken cekiniyorum o nedenle canı çeker mi acaba diye. Hakkını helal etsin.
bu hafta mutsuzum cok ya. hic motive olamadimoğlum da dis cikariyor gece 8defa uyaniyor oda üstüne gelince hepten mutsuz bir haf
bende merak ediyorum. denemedekiler etki ediyor mu grubun cuma yarismasina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?