Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar nacizhane önerim
Kaptan ve kaptan yardımcısının,buradaki tecrübeli arkadaşların önerilerine tamamen uyun
Otoritelerini kabul edin
Böylelikle kolay kilo verirsiniz
Yok burayı ciddiye almazsanız,otoriteyi kabul etmezseniz veremezsiniz
Ben 14aydır buradayım ve 3 tane kaptanım oldu, hepsinin önerilerine uydum,cıs yeme diyorsa yemedim
Burada yasom bana 3ü1 aradayı bıraktırdı, ki içme konusunda cok ısrarcıydım
İlk diyete basladığımda günde mutlaka 1 kase cekirdek yiyiyordum onu meltem diye bir arkadaş bıraktırdı, aynı sekilde etiforma da takmıştım onu da servey diye bir arkadaş bıktırmıştı
Yani ben burayı her zmana cok ciddiye aldım ve kaptan kaptan yardımcısına yaşam koçum gözüyle baktım
Bir de bu insanlar bunu gönüllü yapıyorlar, ondan ekstra ekstra saygı duyuyorum
Özetle gurur yapmayın, hafanızın dikine gitmeyin, öğretmen gibi ne derlerse yapın
Hepimiz bazı seyleri biliyoruz ama uygulama noktasında sıkıntımız var, bundan üstümüzd bir otorite olması gerek
Kimse davranısını savunmasın, özüne dönüp kendini eleştirsin,nerede hata yapıyırım nasıl değişebilirim desin

Maşallah :)))
Önümüzdeki hafta da böyle bir sonuç görürsün inşallah :)))

Sen ne zamam uygun görürsen o zaman girerim kaptanım
Benim için hiçççç farketmez
Liste önemli değil,burada olmak onemli

Dün tüm gün yedilerim
3 bardak süt
1 kase yoğurt
160gram ton balığı
1 parça et
8 kayısı
2 haşlanmış yumurta
Bir de kızımdan artan azcıkyumurta ve azcık elma
Spor 15 dakika 11 kiloluk kızım kucağımda yürüyüş
Su 2ltyi rahat geçmişimdir
Protein günleri sonucu biraz hızlı kilo verdim,ondan yediklerimi yavas yavas arttıracağım
Aslında salı sabah 59,8 kg dım, bu sabah 58,2
Aslında bu iyi bir şey değil
Ondan bugun yine pro agırlıklı yanına az sebze meyve ekleyeceğim, gitgide arttıracağım ki ,hızlı verilen geri gelmesin

Tmm kızlar anlaşıldı. Bu hafta kilo veremeyen biri olarak. Herşeye karşı daha dikkatli olucam. Takım arkadaşlarım.

Ama inanın uykusuz ve huysuz bir çocukla hele ki bide destek değil surekli köstek olan bir kocaniz varsa daha da zor oluyor.

Ama yılmak yok. Bugünden sonra daha dikkatli olucam.

Birkaç gün bildirim yapamicam. Memleket e varıp duzen oluşturulunca yine yazicam.

Opuldunuz çıtır lar..

Cnm den cok azimlisin, basaracaksın inşallah
Ben sana inanıyorum

Haklısın cnm
Benim kız da her gece en az 5 kez uyanıyor,bazen hiç uyumamak üzere uyanıyor
Ama bu durumlarla savasmak zorundayız, böylelikle koruma döneminde de kilomuzu nasıl aynı tutabileceğimizi bilelim.
Diyet sürecinde kilo veriliyorda, önemli olan koruma süreci
Hayatın boyunca nasıl besleneceğimizi, stresler geldiğinde yemek mevzuusnda nasıl davranacağız
Yani asılolan ömür boyu sürdürebileceğimiz yeme davranısı kazanmak

Dün akşam eve geç girdim, menümü de yazmaya cesaretim yoktu çünkü patronum sayesinde perşembe günü cıss yaptım Oysa herşey ne kadar güzel gidiyodu...
Sabah,
1 dilim kızarmış tam buğday,
2 dilim salam,
1 kk peynir, 1 domates ve 4 zeytin
Ara,
Kayısılı çay
Öğle,
1 kase mercimek çorbası,
1 tabak yeşil mercimek ve salata
Sonrası biraz fena,
Kutlamada herkese direndim, her önüme gelen bugünlük ye dedi ama açıkbüfeyi elimin tersiyle ittim taa ki patron müdahil olana kadar, herkes yerken senin bakıcak halin yok ya dedi ısrar etti, ben de mecburen 1 kadeh şarap ve 1 parça tatlı aldım
Aşkam o nedenle sadece 1 kase çorba içtim.
Su 3 litre, spor 30 dakika yürüyüş

bu hafta mutsuzum cok ya. hic motive olamadim oğlum da dis cikariyor gece 8defa uyaniyor oda üstüne gelince hepten mutsuz bir haf

bende merak ediyorum. denemedekiler etki ediyor mu grubun cuma yarismasina

Hepinize birden cevap vermiş olayım ama Gizem'in belirttiği gibi denemedikiler listeyi etkilemiyor olabilir ama biz bir takımsak listesi, denemesi farketmez. Nasıl başlarsak öyle gideriz. Şimdi kaçamaklar oluyorsa listeye girildiğinde de bu yapılabilir görünüyor. Çünkü kaçamaklar, kaçamakları doğuruyor. Ve burda birimiz cıss kısmına giren birşey yediğimizde bu tolere edilebilir, kabul edilebilir, yapılabilir görünüyor. Lütfen kırılmayın, gerçekten kırmak için yazmadım ama özellikle Perşmebe günü böyle olması üzdü beni. Ayrıca daha önce menülerde açıkca yazmadığımız direk cıss diye belirttiğimiz zamanda oldu ama o zamanda cıss ama ne cıssı gbi ibir durum oluşuyor. Bana göre 1 parça çikolata cısstır, diğerine göre 5 parça olunca cısstır. En iyisi açık açık yazmak. Ve inanın hiçbirimizin hayatı kolay değil, hele de diyetteysek hiç kolay değil. Ama burda birlikte güçlüyüz, daha da güçleneceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…