- 12 Nisan 2015
- 600
- 1.312
- 6
- 35
Harika yazmissin cnm. Benimde yapacaklarım vardı ama bosverdim. Zaten kocamla ayrı oğlumla ayrı uğraşıyordum. Buraya enerjim kalmadı.
Ne olursa olsun takımı seviyorum. Ama menulerin biraz daha dikkatli bakılması gerek gibi . mesela bugün bende kocam istedi diye sardim . akşam yemeğinde ne çorba ne ekmek vardı ondan 2 tane hem tatmış oldum hemde nefsimi korledim. Bide henüz listeye girememisim. Takıma bi katkim yok. Kendi yaptıklarımı yazdım. Benim yüzdem demi etkiliyor takımı anlamadım. Sadece bi düzen kurmaya çalışıyorum.
Yorumlarinizi onemsiyorum ama bazen motive ederken bazen tam tersi oluyor açıkçası. Kimse darilmasin gucenmesin. Hepimiz in derdi bir kilolar ...
Bide bundan sonra sadece ciss yazalım bence ne olduğunu yazınca başkasının aklına da sokmuş olmayalım.
Bi de hamile bi arkadaş var ben menumu paylaşırken cekiniyorum o nedenle canı çeker mi acaba diye. Hakkını helal etsin.
Oooo listedeymişim. SüperrCanım seni geçen hafta almıştık zaten listeyetekrar çıkarma ekleme gibi bir durumumuz yok maalesef
Gunay din hanımlar. Pek de iç açıcı olmayan bi kilo bildirimi yle karşınızdayim
Gecen hafta 79.1
Bu hafta 78.8
Fark 300 gram
Çok Üzgünüm. Çocuğun hastalığı mahvetti beni. Buraya da hic gelemedim.esim evde kaldı doğru dürüst yemek bile pişirme. Sadece çocuğa hazırladım. Bi de bu hafta Regl dim işte böyle maalesef.
Sağlık olsun canım, haftaya verirsinAncak gelebildim eve geçen hafta 54.9
Bu hafta 54.9
yüzde:
Hedef 53. ( üzgünüm buhafta verememisim hiç sbhtn beri bsy yemedim ve bugün tuvalete cikabildim )
Hadi gene iyisinkızlaar tartının pilini çıkardım tekrar taktım bi de odama koydum çalıştı
o yüzden bende bildireyim..
geçen hafta 87.8
bu hafta 86.8
az gitti bu hafta ama olsun
Ablam seni tatmin etmiyor biliyorum ama olsun 400 gr daha hafifledin.canlarım üzülerek lilo bildirimimi yapıyorum takımıma katkım olsun isterdim
geçen hafta 1o7.7
bu hafta 107.3
fark 400 gr
yüzde 0.37
hayırlı günler
Evet malesef pek iç açıcı değil ama etkiliyor tabi ki birçok etken kilo vermeyi. Bu arada geçen hafta 79 muşsunGunay din hanımlar. Pek de iç açıcı olmayan bi kilo bildirimi yle karşınızdayim
Gecen hafta 79.1
Bu hafta 78.8
Fark 300 gram
Çok Üzgünüm. Çocuğun hastalığı mahvetti beni. Buraya da hic gelemedim.esim evde kaldı doğru dürüst yemek bile pişirme. Sadece çocuğa hazırladım. Bi de bu hafta Regl dim işte böyle maalesef.
Geçen hafta aldık seni, nasıl bilmezsinOooo listedeymişim. SüperrTamam daha dikkatli olurum.
Ablam haftaya dahâ fazla gider merak etmecanlarım üzülerek lilo bildirimimi yapıyorum takımıma katkım olsun isterdim
geçen hafta 1o7.7
bu hafta 107.3
fark 400 gr
yüzde 0.37
hayırlı günler
sağol fatmamcanım sen bu takımın demirbaşısın şu günlerini geçirince yeni gelen kızlarımıza nasıl sahip çıkıp ablalık yapacağini bilmemmi özledik senide canımsın
vaaav süpersin canım harika bir sonuç nihayet bir arkadaşımın mezuniyetini göreceğim sevincini paylaşacağim
canım maşallah süpersin kutlarım
süpersin canım kutlarım 80 lere çok az kalmış tekrar kutlarım
kutlarım canım çok güzel vermişssin
vaaav bu sonuç sana bireyselde 1. lik bile getirebilir harikasın takıma girince listeyi uçuracaksın canım kutlarım8 lerdende kurtulmuşsun
canım dönüşün muhteşem oldu harika birsonuç kutlarım canım
yaaa eski rakibem men 900gr verirsin sandım sen daha fazlasını vermişsin çok gıcıksın yaaaaa men seni hiç yenemem herhaldeşaka bir yana canımsın harikasın kutlarım 41 kere maşallah
Gunaydinlaaarrrr
Geçen hafta 81.8
Bu hafta 79.3
Fark 2.5
Yüzde 3.05
Günaydın hayırlı cumalar
Geçen hafta 73
Bu hafta 71
Fark 2
Yüzde 2,74 %
Geçen hafta; 85.4
Bu hafta; 84.2
Fark; 1.2
Yüzde; 1.40
Bende yapayım kilo bildirimi;
Geçen hafta; 60,5
Bu hafta; 60,2
Fark ; 300 gr
Kızlar geçen hafta 3-4 gün niyetliydim. Ben oruçlu olunca kilo veremiyorum.
perigunlugu canım ben bi 10-15 gün daha oruç tutmayı düşünüyorum, beni listeye ondan sonra alabilirsin. Takıma zarar vermek istemem.
Ancak gelebildim eve geçen hafta 54.9
Bu hafta 54.9
yüzde:
Hedef 53. ( üzgünüm buhafta verememisim hiç sbhtn beri bsy yemedim ve bugün tuvalete cikabildim )
kızlaar tartının pilini çıkardım tekrar taktım bi de odama koydum çalıştı
o yüzden bende bildireyim..
geçen hafta 87.8
bu hafta 86.8
az gitti bu hafta ama olsun
herkes hafiflemis B8 mikemmelcanlarım üzülerek lilo bildirimimi yapıyorum takımıma katkım olsun isterdim
geçen hafta 1o7.7
bu hafta 107.3
fark 400 gr
yüzde 0.37
hayırlı günler
Keşke herkeste bildirim bilinci gelişse, saat 1 oluyor..***7.TAKIM 445. ETAP***
fatmanurkaya(107.7/107.3/0.4/%0,37)
nananais(85.4/84.2/1.2/%1,41)
Shadelima(72///%)
Tozpembe(79.7///%)
mutlu91 (79.6/79/0.6/%0,75)
Melininannesi15 (69.6///%)
reyhan 2004 (60.5/60.2/0.3/%0,5)
Makbule007 (65.5/64.5/1/%1,53)
kvrck(81.8/79.3/2.5/%3,06) yeni üye başlangıç tarihi 08 Aralık, başlangıç kilo 86, hedef kilo 66
7. TAKIM ORTALAMASI: %
Alınmam merak etmeyin kızım çok geç uyuduğu için bende hergün bu saatlerde uyanıyorum hep ondan oluyo yani anlıycagınızM Melininannesi15 eğer önümüzdeki cuma günüde geç bildirim yada bildirim yapmama gibi bir durum söz konusu olursa üzülerek belirtmem gerekiyor ki kurallar gereği diskalifiye etmek zorunda kalacağız. Lütfen kimseler alınmasın gücenmesin. Kimseyi sıkmadan güle oynaya kilo verelim diyoruz ama liste demek biraz daha disiplin demek kural demektir. Eğer ben disiplinli yada kurallı gitmek istemiyorum diyen varsa ona listeye hiç almayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?