Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gunay din hanımlar. Pek de iç açıcı olmayan bi kilo bildirimi yle karşınızdayim
Gecen hafta 79.1
Bu hafta 78.8
Fark 300 gram
Çok Üzgünüm. Çocuğun hastalığı mahvetti beni. Buraya da hic gelemedim.esim evde kaldı doğru dürüst yemek bile pişirme. Sadece çocuğa hazırladım. Bi de bu hafta Regl dim işte böyle maalesef.

Düşünceli kuzum benim sen yaz yaz çekinme canım keşke birşeyler çekse ınan hiçbirşey istemiyor canım bana da fikir oluyor ne yesem diye rahat olun canım benimle ilgili hakkım varsa da helal olsun

iremcim çok üzgünüm ne demek kızlar neden böyle yapıyorsunuz ya
300 gram olması ya da 1 kilo olması ne farkeder sonuçta veriyoruz kızlar hedefimize 2 ay değil de 3 ay sonra ulaşmış olsak ne olucak ??
yapmayın ne olur, bence kilo almamış herkes bugün çok çok mutlu olmalı , böyle yazdığınızı görünce bende üzülüyorum

Ancak gelebildim eve geçen hafta 54.9
Bu hafta 54.9
yüzde:
Hedef 53. ( üzgünüm buhafta verememisim hiç sbhtn beri bsy yemedim ve bugün tuvalete cikabildim )
Sağlık olsun canım, haftaya verirsin

kızlaar tartının pilini çıkardım tekrar taktım bi de odama koydum çalıştı
o yüzden bende bildireyim..
geçen hafta 87.8
bu hafta 86.8

az gitti bu hafta ama olsun
Hadi gene iyisin

canlarım üzülerek lilo bildirimimi yapıyorum takımıma katkım olsun isterdim
geçen hafta 1o7.7
bu hafta 107.3
fark 400 gr
yüzde 0.37
hayırlı günler
Ablam seni tatmin etmiyor biliyorum ama olsun 400 gr daha hafifledin.

Evet malesef pek iç açıcı değil ama etkiliyor tabi ki birçok etken kilo vermeyi. Bu arada geçen hafta 79 muşsun Bu durumda listeye seni almak için biraz daha bekleyeceğiz.
Oooo listedeymişim. Süperr Tamam daha dikkatli olurum.
Geçen hafta aldık seni, nasıl bilmezsin Ve bunu yeni farkediyor olmana da üzüldüm doğrusu

sağol fatmam

Gunaydinlaaarrrr

Geçen hafta 81.8
Bu hafta 79.3
Fark 2.5
Yüzde 3.05

Günaydın hayırlı cumalar
Geçen hafta 73
Bu hafta 71
Fark 2
Yüzde 2,74 %

Geçen hafta; 85.4
Bu hafta; 84.2
Fark; 1.2
Yüzde; 1.40

Ancak gelebildim eve geçen hafta 54.9
Bu hafta 54.9
yüzde:
Hedef 53. ( üzgünüm buhafta verememisim hiç sbhtn beri bsy yemedim ve bugün tuvalete cikabildim )

kızlaar tartının pilini çıkardım tekrar taktım bi de odama koydum çalıştı
o yüzden bende bildireyim..
geçen hafta 87.8
bu hafta 86.8

az gitti bu hafta ama olsun

canlarım üzülerek lilo bildirimimi yapıyorum takımıma katkım olsun isterdim
geçen hafta 1o7.7
bu hafta 107.3
fark 400 gr
yüzde 0.37
hayırlı günler
herkes hafiflemis B8 mikemmel

***7.TAKIM 445. ETAP***

fatmanurkaya(107.7/107.3/0.4/%0,37)
nananais(85.4/84.2/1.2/%1,41)
Shadelima(72///%)
Tozpembe(79.7///%)
mutlu91 (79.6/79/0.6/%0,75)
Melininannesi15 (69.6///%)
reyhan 2004 (60.5/60.2/0.3/%0,5)
Makbule007 (65.5/64.5/1/%1,53)
kvrck(81.8/79.3/2.5/%3,06) yeni üye başlangıç tarihi 08 Aralık, başlangıç kilo 86, hedef kilo 66

7. TAKIM ORTALAMASI: %

Keşke herkeste bildirim bilinci gelişse, saat 1 oluyor..

M Melininannesi15 eğer önümüzdeki cuma günüde geç bildirim yada bildirim yapmama gibi bir durum söz konusu olursa üzülerek belirtmem gerekiyor ki kurallar gereği diskalifiye etmek zorunda kalacağız. Lütfen kimseler alınmasın gücenmesin. Kimseyi sıkmadan güle oynaya kilo verelim diyoruz ama liste demek biraz daha disiplin demek kural demektir. Eğer ben disiplinli yada kurallı gitmek istemiyorum diyen varsa ona listeye hiç almayalım

Alınmam merak etmeyin kızım çok geç uyuduğu için bende hergün bu saatlerde uyanıyorum hep ondan oluyo yani anlıycagınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…