- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Kaptanım izin isteyen pembeydi.Beni niye izne ayırıyosun@kelebek19 kalıcam dedin gelmedin bir daha canım nerelerdesin
shadelima ve @tozpembefil bu hafta tekrar kontrol edicem eğer 2ayınız dolduysa izne ayıracağım sizi
Maalesef dolmamış 2 hafta kalmış :/
Ama çok az geliyorsun kuzumKaptanım izin isteyen pembeydi.Beni niye izne ayırıyosun
Pembede iyi bir bildirimde bulunsa birinci bile olabiliriz***7.TAKIM 445. ETAP***
fatmanurkaya(107.7/107.3/0.4/%0,37)
nananais(85.4/84.2/1.2/%1,41)
Shadelima(72/71.2/0.8/%1,11)
Tozpembe(79.7///%) bildirimde bulunmadı
mutlu91 (79.6/79/0.6/%0,75)
Melininannesi15 (69.6/68/1.6/%2,3)
reyhan 2004 (60.5/60.2/0.3/%0,5)
Makbule007 (65.5/64.5/1/%1,53)
kvrck(81.8/79.3/2.5/%3,06) yeni üye başlangıç tarihi 08 Aralık, başlangıç kilo 86, hedef kilo 66
7. TAKIM ORTALAMASI: % 1,225
Ahhh ahh keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)Pembede iyi bir bildirimde bulunsa birinci bile olabiliriz
o kadar uzun zamandır tartıya çıkmadım ki ... neyle karşılaşacağımı bilmiyorumHadi sende geeel bildirim yapsana
ben de koşturmacalardayım aynen abla spora başladım bu hafta çoktandır yapmıyordum beslenmeme de dikkat etmez olmuştum eskiye dönmeye çalışıyorumİyim fıstığım koşturuyoruz işte . Takıma pek vakitte kalmıyor açıkçası
Anladım kaptanım.Haftanın 7 günü çalışıyorum.Taşınmaya uğraşıyorum.Bakmam gereken 80 yaşında hasta bi babam var.Bugünlerde elimden bundan fazlası gelmiyor en azından taşınana kadar.Size zorluk veriyorsam diskalifiye edebilirsiniz beniAma çok az geliyorsun kuzum
Toplantıdaymış.200 gram vermiş öyle dedi.Ahhh ahh keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)shadelima pembeden haber varmı ?
kuzu sen neredesin bakayım,gelmiyormusun artıkSelam kızlar, hayırlı cumalar
herkes tartıda güzel sonuçlar görmüştür inşallah
gelmek istiyorum aslında canım da kilo aldım sanırım hiç bilmiyorum kaç kiloyumkuzu sen neredesin bakayım,gelmiyormusun artık
kaç kilo oldun
ay canım kolay gelsinAnladım kaptanım.Haftanın 7 günü çalışıyorum.Taşınmaya uğraşıyorum.Bakmam gereken 80 yaşında hasta bi babam var.Bugünlerde elimden bundan fazlası gelmiyor en azından taşınana kadar.Size zorluk veriyorsam diskalifiye edebilirsiniz beni
hadi cnm kopma,kilonu ver mezun ol,sen cok azimli bir arkadaşsıngelmek istiyorum aslında canım da kilo aldım sanırım hiç bilmiyorum kaç kiloyum
hadi cnm kopma,kilonu ver mezun ol,sen cok azimli bir arkadaşsın
sürekli gel artık,izinden dön,hergün menünü ver
günde 5 msj yazmak da cok kolay
Niye hayal olsuncallan listeye girebilecek miii
hadi kızlarr ortalama yüksek olsun inşallah
beni de dahil ederek birinci olun inşallah,çok mu hayal kuruyorum :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?