- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm kendine birden yüklenmeIyi akşamlar sevgili takım arkadaslarim
Bir yerlerden başlamam gerek lakin başlayamiyorum. Nasıl motive olucagimi neyle beslenicemi bilmiyorum
Hep kararlar alıyorum ama bir türlü faaliyete dökemiyirum.
Bu da bende başarısızlık hissi doğuruyor daha çok hirslanip daha çok yiyorum ve bu kısır dönguden kurtulmak istiyorum .
Iyi kötü menu bildiriminde bulunucam artık.
Bu belki beni dizginler. Şu sıralar midemi büyüttüm resmen yiyip yiyip doymuyorum. Spor da yapmıyorum salona çok nadir ugruyorum ayyyy iyice saldim ya. .mutlu değilim ben böyle. .. 73 lerde kilo da ne yazık ki.
68 lere kadar düşmüşken en büyük kötülüğü yaptım kendime.
Bugün oruçluydum. Borçlarım bitmedi hala. Iftarda tavuk yedim bir kaç kaşık da pilav.
Ve ayran
Salata yapmaya üsendim
Yemekten sonra da bi kaç kraker yedim bir dilim kek. Ve bir küçük boy hoby çikolata.
Bugün spora biraz geç de olsa gittim.
Artık başlamam gerek..
Callan im nasılsın ?kuzucuk nasilGünaydın hanımlarr
Günaydınlar cnmSlm günaydın hepinize.
Canım.profil.resminie koymuştu ama uyumadn değiştirdiaaa dur onuda kabul ederse vereyim.
ya needen bakionuz cok merak ettim:)
Geçmiş olsun ablacım
Hoşgeldinnn canıımBak ben de hala mezun olamadım hadi gel birbirmize hedefe kadar destek olalııım bu sefer kesinlikle bitirelim şu işi
Selam ablacımBen çok yoğunum ya bu hafta sonu sen nasılsın
![]()
Günaydın canım kaç kilo olmuşsun ben çok tanımıyorum seni Kusura bakma gel buraya verirsin. İnsallahGünaydınn kızlar
Slm kızlar @kvrck hayırlı olsun kaptan yardımcılığın.
Canim benim zor bir süreç geçirdin hepimiz biliyoruz bundan sonra hepimiz birbirimize destek olup toparlanmaliyiz ya bismillah diyip başlayalım.
Keklik cim hoşgeldin senin adına çok sevindim inşallah herşey gönlünce olur ve kucağınıza Rabbim sağlıklı bir bebek nasip eder.
Kozacim teşekkür ederim sınavlar başladımi başarılar dilerim .bu arada sınav sonuçlarını hiç bizle paylasmadin
Canim benim geçmiş olsun valla disetlerim berbat ağzımı açamıyorum inş hepsi geçecek.
Eski yeni ayırt etmiyorum kızlar sadece sizleri tanıyamadım ve kendimi yabancı gibi hisettim bizim yazdiklarimizada sadece eskiler cevap veriyor .birden kötü hisettim açıkçası kendimi neyse evime varınca insalah hepinizi tanımaya çalışacam.
Oy oy emine benim halimde berbat şaka gerçek olacak yeni yıla kilo almış girecem hiç kendimi kontrol edemiyorum daha doğrusu başkası nin evinde olmuyor. Yeni yılda start verelim ve hedefimize ulaşalım inşallah.![]()
merhabalar canım 2 buçuk ay önce izne ayrılmıştım 84.6 kiloyla ailemizde hiç istemeyeceğimiz bir olay geldi başımıza bir kaza ... ondan sonra izne ayrıldım başlarda dikkat etmeye çalıştım ama moralim bozuktu sıkıntılar üst üste geldi eskisi gibi yemeye verdim kendimi kilo aldığımı farkettim tartıldım ama hiç yazasım gelmedi yeni kilom 89.9Günaydın canım kaç kilo olmuşsun ben çok tanımıyorum seni Kusura bakma gel buraya verirsin. İnsallah
Tamam canım bugün başlıyorum inşallah.Cnm kendine birden yüklenme
Minik hedefler koy ve onları başar,zafer duygusu olsun
Mesela yediklerini lokma lokma azalt
Birden kesme
Bir liste yap 3 günlük ona uy,sonra mutlu ol,sonra yediklerinş bir lokma daha azalt
Minik adımlarla ilerleyerek büyük basarılar kazanabiliriz
Zaten zamanla mide küçülecek,yeme atakları yok olacak
Eğer kendine birden yüklenirsen hem başarısız olursun,hem tüm motivasyonunu kaybedersin
Benimki kız:)))Gunaydinlarr azcik.uyayabildim çok yorgunum![]()
Cutemom007 kuzum tesekkur ederim bebek isteyen arkds benim inşallah olur canım
yasom7272 ABLAM napiyon. Bnde bu aksam tatile gidiyorum inşallah yorgunluk aticam bi kaç gün C CallanPinckney cancagzim napiyon bebis nasıl kizmiydi erkek miydi ? Bilemedim direk prenses napiyon yazcaktim nerdeyse
![]()
İyiyim yasom,sürekli oyun oynayıp duruyoruz benşm cadıyla:))Callan im nasılsın ?kuzucuk nasil
Artık önümüze bakacağızmerhabalar canım 2 buçuk ay önce izne ayrılmıştım 84.6 kiloyla ailemizde hiç istemeyeceğimiz bir olay geldi başımıza bir kaza ... ondan sonra izne ayrıldım başlarda dikkat etmeye çalıştım ama moralim bozuktu sıkıntılar üst üste geldi eskisi gibi yemeye verdim kendimi kilo aldığımı farkettim tartıldım ama hiç yazasım gelmedi yeni kilom 89.9
5.3 kilo almışım izine çıktığımdan beri çıkmasam da alacaktım en azından burayı etkilememiş oldum kendime kızıyorum da ama yapacak bişeyim yoktu şimdi tekrar dönüş yapmak istiyorum