Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:KK71:
merhabalar canım 2 buçuk ay önce izne ayrılmıştım 84.6 kiloyla ailemizde hiç istemeyeceğimiz bir olay geldi başımıza bir kaza ... ondan sonra izne ayrıldım başlarda dikkat etmeye çalıştım ama moralim bozuktu sıkıntılar üst üste geldi eskisi gibi yemeye verdim kendimi kilo aldığımı farkettim tartıldım ama hiç yazasım gelmedi yeni kilom 89.9
5.3 kilo almışım izine çıktığımdan beri çıkmasam da alacaktım en azından burayı etkilememiş oldum kendime kızıyorum da ama yapacak bişeyim yoktu şimdi tekrar dönüş yapmak istiyorum
anladım canım cok gecmiş olsun öncelıkle Rabbim bırdaha yaşatmasın inşallah kılocuklarımızıda verecgz :) hep bırlıkte henuz yaza 6 ay varöyle düşününce verebılırım dıyor insan

Oyy oyyy muhabbetin en güzel yerini kaçırıyorum ben hep yaaaa :mad:
aeben aeben abla aöf açıklandı nasıl sonuçların baktın mı?

Bu cumartesi ve pazar sınavlarım var benimde songünlerimi daha iyi değerlendirmeye çalışıyorum inşallah hayırlısıyla geçerim. Çok şükür aöf vizelerim iyi ;)

Sınavlarında başarılar kuzum , ne sınavı hafta sonu olan ?

Benimkilerde Fena değil perim arapça 35 sınırı geçmişim . Bi teknoloji 30 onunda konular ve kitap tümden değişmiş bende geçmiş soruları çalışmıştım . Alakası yoktu sınavla .
Diger dersler iyi 70 civarı ;)

Sınavlarında başarılar kuzum , ne sınavı hafta sonu olan ?

Benimkilerde Fena değil perim arapça 35 sınırı geçmişim . Bi teknoloji 30 onunda konular ve kitap tümden değişmiş bende geçmiş soruları çalışmıştım . Alakası yoktu sınavla .
Diger dersler iyi 70 civarı :KK66:
abla ne okuyodun ilahıyatmı başaraılar

24 yaşındayım ben de canım.
Çıtır olalım tabi ya. Senin kilon kaçtı?
Selin bize motivasyon sağlasın bence. :) Düştüğümüz zamanlar tecrübeleriyle ayağa kaldırsın bizi. Selinanya Selinanya :*

Sonuç olarak emeklerinin karşılığını almışsın. İnşAllah almazsın bir daha tatlım. Benim de geçmişimde ( :KK70: ) 69dan 58'e inmişliğim var... Sonra yine olduk 65 işte.

Vereceğiz inşAllah!
Bebek mi bekliyorsun :)
İnşallah canım sürekli kontrol altında tutuyorum kilomu, Allah kaza bela vermezse almam inşallah, böylesi çok daha güzelmiş :KK49:

Selinanya Selinanya
Hani nerdesin göremedim ben resmini

aaa dur onuda kabul ederse vereyim.

ya needen bakionuz cok merak ettim:)
Profil resmi yapmıştım, akşama tekrar koyarım resmimi :KK76:

günaydın kızlar.merak ettimde acaba haftada bir mi tartılıyorsunuz yoksa hergün mü ben hergün tartılıyorum.:KK58::KK58::KK58::KK58:
Aslında hafta da bir tartılman çok daha sağlıklı, öbür türlü bir gün artı bir gün eksi çıktığında bir mutlu bir mutsuz oluyorsun. Tavsiyem Cuma günleri tartılman :KK39:

Selinanya Selinanya canımcım buarada bız kasımpatıydık demı yanlış hatırlamıyorum 2 3 hafdır aynı cıcek oldugumdan artık kasımpatıyla özleştım de:)
Evet kuzum bu hafta da kasımpatısın, aslında değiştirdim grupları ama seni yine aynı çiçek yapmışım :KK70:

Günaydın güzeller ,

Şifayı kapmışım burnum biber dökmüş gibi yanıyi gözlerim çeşme ,varmı bunu azaltmanın yolu yahu :-)
Geçmiş olsun ablacım, dikkat et kendine hem yaşında ne varmış, altından kalkamayacağın şey yok senin :KK60:

Günaydın canlarım :KK24:

Bu hafta Perşembe tartı günü o yüzden bugünden itibaren daha dikkatli oluyoruz, yoksa bu hafta 1. mi olacağız :KK73::KK73:

yasom7272 yasom7272 ablacım :KK60: Gizem sordu diye tekrar sormuyorum birde ailenlesin diye ses etmedim yoksa biliyorsun seninle oturup bir çay içmeyi çok isterim. Gizem ile ben aklında bulunalım :21:

Evet kelebeğim 40 yaşında boyumdan büyük işlere girdim , rabbım yardım etsin ilmimizi artırsın inşallah .
oooo süpersın abla maşallah nazar degmesın boyle gördıkce bnmde okuyasım gelıyor inşallah bnde senıngıbı azımlı olurum

Back
X