- 27 Kasım 2014
- 5.898
- 10.870
- 248
ayy ne güzel maşallah canım prenses demekde dogru tahmın etişim demekkı:)Benimki kız:)))
Suan emziriyorum,emzirirken hemen buraya bir göz atayım dedim :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy ne güzel maşallah canım prenses demekde dogru tahmın etişim demekkı:)Benimki kız:)))
Suan emziriyorum,emzirirken hemen buraya bir göz atayım dedim :)))
anladım canım cok gecmiş olsun öncelıkle Rabbim bırdaha yaşatmasın inşallah kılocuklarımızıda verecgz :) hep bırlıkte henuz yaza 6 ay varöyle düşününce verebılırım dıyor insanmerhabalar canım 2 buçuk ay önce izne ayrılmıştım 84.6 kiloyla ailemizde hiç istemeyeceğimiz bir olay geldi başımıza bir kaza ... ondan sonra izne ayrıldım başlarda dikkat etmeye çalıştım ama moralim bozuktu sıkıntılar üst üste geldi eskisi gibi yemeye verdim kendimi kilo aldığımı farkettim tartıldım ama hiç yazasım gelmedi yeni kilom 89.9
5.3 kilo almışım izine çıktığımdan beri çıkmasam da alacaktım en azından burayı etkilememiş oldum kendime kızıyorum da ama yapacak bişeyim yoktu şimdi tekrar dönüş yapmak istiyorum
Gözün aydın meryemcim çok sevindimSelam canlar nasilsiniz? guzel haberlerle geldim Elhamdulillah..
Oyy oyyy muhabbetin en güzel yerini kaçırıyorum ben hep yaaaa
aeben abla aöf açıklandı nasıl sonuçların baktın mı?
Bu cumartesi ve pazar sınavlarım var benimde songünlerimi daha iyi değerlendirmeye çalışıyorum inşallah hayırlısıyla geçerim. Çok şükür aöf vizelerim iyi![]()
Çok severim kasım patılarıSelinanya canımcım buarada bız kasımpatıydık demı yanlış hatırlamıyorum 2 3 hafdır aynı cıcek oldugumdan artık kasımpatıyla özleştım de:)
abla ne okuyodun ilahıyatmı başaraılarSınavlarında başarılar kuzum , ne sınavı hafta sonu olan ?
Benimkilerde Fena değil perim arapça 35 sınırı geçmişim . Bi teknoloji 30 onunda konular ve kitap tümden değişmiş bende geçmiş soruları çalışmıştım . Alakası yoktu sınavla .
Diger dersler iyi 70 civarı![]()
Evet kelebeğim 40 yaşında boyumdan büyük işlere girdim , rabbım yardım etsin ilmimizi artırsın inşallah .abla ne okuyodun ilahıyatmı başaraılar
ben pek nılmem bı kre görmüştüm ama artık kasımpatını bı encelemeye alıcam :)Çok severim kasım patılarıtüm çiçekler biter o açar kendinde soguga rağmen :)
İnşallah canım sürekli kontrol altında tutuyorum kilomu, Allah kaza bela vermezse almam inşallah, böylesi çok daha güzelmiş24 yaşındayım ben de canım.
Çıtır olalım tabi ya. Senin kilon kaçtı?
Selin bize motivasyon sağlasın bence. :) Düştüğümüz zamanlar tecrübeleriyle ayağa kaldırsın bizi.Selinanya :*
Sonuç olarak emeklerinin karşılığını almışsın. İnşAllah almazsın bir daha tatlım. Benim de geçmişimde () 69dan 58'e inmişliğim var... Sonra yine olduk 65 işte.
Vereceğiz inşAllah!
Bebek mi bekliyorsun :)
Profil resmi yapmıştım, akşama tekrar koyarım resmimiaaa dur onuda kabul ederse vereyim.
ya needen bakionuz cok merak ettim:)
Aslında hafta da bir tartılman çok daha sağlıklı, öbür türlü bir gün artı bir gün eksi çıktığında bir mutlu bir mutsuz oluyorsun. Tavsiyem Cuma günleri tartılmangünaydın kızlar.merak ettimde acaba haftada bir mi tartılıyorsunuz yoksa hergün mü ben hergün tartılıyorum.![]()
Evet kuzum bu hafta da kasımpatısın, aslında değiştirdim grupları ama seni yine aynı çiçek yapmışımSelinanya canımcım buarada bız kasımpatıydık demı yanlış hatırlamıyorum 2 3 hafdır aynı cıcek oldugumdan artık kasımpatıyla özleştım de:)
Geçmiş olsun ablacım, dikkat et kendine hem yaşında ne varmış, altından kalkamayacağın şey yok seninGünaydın güzeller ,
Şifayı kapmışım burnum biber dökmüş gibi yanıyi gözlerim çeşme ,varmı bunu azaltmanın yolu yahu![]()
oooo süpersın abla maşallah nazar degmesın boyle gördıkce bnmde okuyasım gelıyor inşallah bnde senıngıbı azımlı olurumEvet kelebeğim 40 yaşında boyumdan büyük işlere girdim , rabbım yardım etsin ilmimizi artırsın inşallah .
Sabah koşturmacası çocuklar giydir yatakları topla şimdi de kahvaltı hazırlıcam. Bir yandan da geçmişi okudumkuzularinannesi canm sen napıyon
Geçmiş olsun ablaGünaydın güzeller ,
Şifayı kapmışım burnum biber dökmüş gibi yanıyi gözlerim çeşme ,varmı bunu azaltmanın yolu yahu![]()