Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:KK71:
anladım canım cok gecmiş olsun öncelıkle Rabbim bırdaha yaşatmasın inşallah kılocuklarımızıda verecgz :) hep bırlıkte henuz yaza 6 ay varöyle düşününce verebılırım dıyor insan
teşekkür ederim canım amin inşallah şuan tek sıkıntı kilolar sen kaç kilosun ne zamandır buradasın ?

Sabah koşturmacası çocuklar giydir yatakları topla şimdi de kahvaltı hazırlıcam. Bir yandan da geçmişi okudum
Sen napıyosun canın?
ben nöbetten cıkacagım kısmet olursa ne güzel böyle koşuşturmalı haytlar hep ilgimi cekmiştr bn de olursa cocouklarım bendeöyle olurum artık

teşekkür ederim canım amin inşallah şuan tek sıkıntı kilolar sen kaç kilosun ne zamandır buradasın ?
canm ben yenıyım 3 hafta bıttı yanlış hatırlamıyorsam zmn nasıl gecıyor burda bılmıuyorum ben başladıgımda 59. 5 dum ıkı haftdr 54.9 canım cocuk tedavısın gördufgum hormonları cabuk attım şükür ama yag yakımı yavas ılerlıyor hedefım 50

canm ben yenıyım 3 hafta bıttı yanlış hatırlamıyorsam zmn nasıl gecıyor burda bılmıuyorum ben başladıgımda 59. 5 dum ıkı haftdr 54.9 canım cocuk tedavısın gördufgum hormonları cabuk attım şükür ama yag yakımı yavas ılerlıyor hedefım 50
maşallah canım az kalmış o zaman ne güzel inşallah sağlıkla bir bebek sahibi olabilirsin
benim yolum uzun baya canım

Gunaydinlaaaarrrrrrr

Kuzular alkali su kullanan var mi diye sormustum cevap veren oldu mu kacirdim mi acaba
Olmadı ablam, ben denedim soda katıp içemedim. Bir ara limon, salatalık, nane, zencefilli su yapıyordum onu da bıraktım. İçtiğin suyun içine limon at al sana alkali su :KK48:

Olmadı ablam, ben denedim soda katıp içemedim. Bir ara limon, salatalık, nane, zencefilli su yapıyordum onu da bıraktım. İçtiğin suyun içine limon at al sana alkali su :KK48:
Yok kuzu simdi 2 lt suyun icine 1 cay kasigi ingiliz karbonati atiyorum onu iciyorum hergun ben bir hayli faydasini gordum tavsiye ederim 2 lt bitince sadece suya devam
1 gunde sadece 2lt icebiliyorsun
Acaba dedim tesaduf mu gercekten alkali su mu iyi geldi o dan sordumdu

Hahahah, tehdit çok sağlam olmuş yalnız. :KK53: Buradayım buradayım. Gidince sapıtıyorum çünkü. :))) Ben gittiğimde sen kaç kiloydun? Ne durumdasın? İstikrarından bulaştır bana da biraz.

ANLAŞTIK!
Bana bunlarla gelin efenim. Bol ceza istiyorum.
Her yanım ağrıdığı halde yarın spora gideceğim hem de 9'da! Spinning varmış. Hamlık ağrılarıma rağmen acımayacağım kendime, hıh.

Teşekkür ederim tatlım benim. :) Ben de görmek isterdim seni.

Ooo, arkadaşlık başka yarış başka mı diyorsun yani?
-Tamam, ona da varım.
:cool:
İzne ayrıldığımda 67ydim şuan 68.4 :) olacaaak olacaaaaak.. ahh selin bana neler yapıyo bi bilseniizzz :) sırf şuan sınavlarım var diye rahat bırakıyo :))))
Senin sınavların bitsin, bahanen kalmasın elime alacağım gene seni, sesimin çıkmadığına bakma :KK70::KK70::p

Valla ya gezenti oldum iyice, sosyalsem benim suçum mu :-):-) anneme çekseydim ev kuşu olurdum neyse ki bu konuda benzememişim :KK70:
Sen ne dersen o :))))))
Size iyi geceler kızlar yarın sabah hem akşam 2 tane sınavım var ama ben geçicem bu sınavları artık kendime eziyet etmek istemiyorum. Hepinizi seviyorum. Ayyy bak simdi yine bi ümitle doldum. Herkese hayırlı geceler tatlı rüyalar.....
Başarılaaaaarrr :KK66:
hıc deme canım dolapta yazdan yaptıklarım var arada onlara bakıp hasret gıderıyorum
Mantıda güzel olur ama cııss işteeeee :KK43:
Kızlar dünde menümü yazmayı unutmuştum. Dün yani pazar günü genelde kahvaltı ağırlıklı beslendim. Cıss yoktu ama çok sağlıklıda değildi sanırım. Ama sporum iyiydi. 3 mil leslie+ 130 ip atladım. Su da 2 litre kadardı.
Bu gün;

Sahur ; bir portakal , bir dilim tt ekmek, biraz menemen.

İftar; limonlu ılık su, yumurta salatası, biraz bal , tereyağ .
Akşam mantı yaptım ev halkına, sadece bir kaşık tadına baktım, bir salatalık turşusu, iki küçük lahana turşusu.

Ara bir muz, yarım portakal, yarım elma

Su ; 1,5 l
Spor; 15 dk leslie

günaydın kızlar.merak ettimde acaba haftada bir mi tartılıyorsunuz yoksa hergün mü ben hergün tartılıyorum.:KK58::KK58::KK58::KK58:
Şahsen haftada bir tartılsan yeterli ;)

Günaydın hanımlar maşallah gece kuşu çok oku oku bitmedi valla bende kahvaltı yapıyorum şimdi hiç okula gidesim yok perigunlugu perigunlugu sınavlarında başarılar şimdiden ay bissürü bişi yazıcam hatırlayamadım nick leri maviliydi galiba Selinanya nin sopasi çok cnm olmadı biz yetişir iz menülerini düzelt hemen fruzev diye bi arkadas vardı canım kendine en büyük kötülüğü yapıyorsun böyle zihnin çok yorulur hemen bu kısır döngü den kurtul ve ufak ufak başla bebek isteyen arkadaşım sen merak etme sağlıklı beslenip spor yapınca bebek de kendiliğinden gelecektir inşallah hayırlısıyla
Çook teşekkür ederim canım ;)
dünkü menümü yazarak başlamak istiyorum
sabah:1 dilim çavdar ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 4-5 zeytin, 2 parça beyaz peynir, az yeşillik, 1 bardak çay
ara: 3 ceviz, 5-6 kuru üzüm
öğle: 3-4 kaşık bulgurlu köfte, 1 kase yoğurtlu kabak salatası
akşam: 1 tabak kereviz yemeği, 1 kase yoğurt, 2 dilim çavdar ekmeği
ara: 1 mandalina

1.5 litre su
30 dk bisiklet, 15 dk yürüyüş , 15 dk karışık aletli çalışma
merhabalar canım 2 buçuk ay önce izne ayrılmıştım 84.6 kiloyla ailemizde hiç istemeyeceğimiz bir olay geldi başımıza bir kaza ... ondan sonra izne ayrıldım başlarda dikkat etmeye çalıştım ama moralim bozuktu sıkıntılar üst üste geldi eskisi gibi yemeye verdim kendimi kilo aldığımı farkettim tartıldım ama hiç yazasım gelmedi yeni kilom 89.9
5.3 kilo almışım izine çıktığımdan beri çıkmasam da alacaktım en azından burayı etkilememiş oldum kendime kızıyorum da ama yapacak bişeyim yoktu şimdi tekrar dönüş yapmak istiyorum
Tam soracaktım kaç kilo ile izne ayrılmıştın diye ama söylemişsin zaten ;) hadi bakalım sanki bugün ilk defa başlamışsın gibi başla ;)
Antepia27 Antepia27 perigunlugu perigunlugu günaydın sevgili kasımpatılarım umarım güzel bir gün olur :)
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Sınavlarında başarılar kuzum , ne sınavı hafta sonu olan ?

Benimkilerde Fena değil perim arapça 35 sınırı geçmişim . Bi teknoloji 30 onunda konular ve kitap tümden değişmiş bende geçmiş soruları çalışmıştım . Alakası yoktu sınavla .
Diger dersler iyi 70 civarı :KK66:
Ben hem aöf okuyorum hemde böte okuyorum abla, şimdide bötenin (bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenliği) sınavları var bu hafta sonu. ders çalış, işe git eve git derken çorba oldum iyice, inşallah bu hafta atlatınca daha rahat olacağım ;)

Seninde sınavların gayet güzel geçmiş, finalde hepsini halledersin bence ;)
Günaydın canlarım :KK24:

Bu hafta Perşembe tartı günü o yüzden bugünden itibaren daha dikkatli oluyoruz, yoksa bu hafta 1. mi olacağız :KK73::KK73:

yasom7272 yasom7272 ablacım :KK60: Gizem sordu diye tekrar sormuyorum birde ailenlesin diye ses etmedim yoksa biliyorsun seninle oturup bir çay içmeyi çok isterim. Gizem ile ben aklında bulunalım :21:
Birinci belli ikinci kim :KK55:
Ayneen katılıyorum sana ;)
Ay canım çok sevindim inşallah bir hafta var aramızda birlikte buyutelim :KK66: allah anali babalı büyütsün inşallah
Biri kız biri erkek olsun kk kertmesi yapalım :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Gunaydinlaaaarrrrrrr

Kuzular alkali su kullanan var mi diye sormustum cevap veren oldu mu kacirdim mi acaba
Bende bi arkadaşımdan duymuştum ama pek faydası olur mu bilemedim ama sanmıyorumda :)))

Sevgiliii bayanlar önümüz yılbaşı, cuma özellikle lütfen cozutmayalım ;) tatile giden eden olabilir belki giremeyebilirsiniz bir iki gün ama muhakkak eksik menülerinizi de yazın, gerekirse not edin. hafta sonu tatile de gitseniz en azından pazartesi geçmiş menü paylaşımları da olsun ;)

Ayrıcaaaaaaaaaa perşembe bildirim günü olduğunu sakın ha sakın unutmayın ;) kelebek19 kelebek19 perşembeden tatile çıkıcam yazmıştın sanırım canım sende yarın sabah bildirim yaparsın olur mu ;)

Yok kuzu simdi 2 lt suyun icine 1 cay kasigi ingiliz karbonati atiyorum onu iciyorum hergun ben bir hayli faydasini gordum tavsiye ederim 2 lt bitince sadece suya devam
Ablam ben denedim ama içemedim karbonatlı ya :KK43: su mu içiyorum eziyet mi çekiyorum belli değil :KK70: ama iyi gediğini çok duydum, sen devam et canısı :KK15: yiğenin nasıl oldu ablam :KK43:

kımse benı yanlış anlamasın kımsede üzerıne alınmasın lütfen paylaşmak ıstedım sızınle bugun bı cok hastaya fılm cektım ve hastaların cogu asırı kılolular ve kıloları yzuunden fılmlerı bıle hıc net cıkmıyor budurumda verdıgım radyasyomn dozunu arttrıyorum kaş yapalım derken göz cıkarıyoruz kımı yan yatamıyor kımı ayakta duramıyor kımı nefes alamıyor kıloları yuzunden bı cogu tabı hepsıne ayrı uzuldum ama sonra sızlerı tanıdıgıma cok mujtlu oldum ve herseyden önce saglıgım zayıflamam gerektıgını düşündüm bütün gün kı ne kadr kılo o kdr hastalık beraberınde hepımızın kılo vermek ıcın farkle sebebı var ben dahım ( bebegım olsun dıye zayıflamak ıstıyorum mesela) ama bugun gözlemlerımde şunu öğrendım hepımız bu guzel dunyada yaşayan ve bır eşı daha olmayan ınsdanlarız heımızın sevdıklerı deger verdıklerı sevenlerı var ve onlarla saglıklı mutlu gunlede guzel vakıtler gecırebılmekıcın saglıklı besleneleım arkadaşlar yerı gelıyor olmamaıs gerekn şeyler yıyotuz ıllakı ama bunuabrtıp alışkanlık halıne getırıp bedeneımıze v ruhumuza bu eazıyetı yapmayalm ben hep dıyet taraftarıydım ama bundan sonra saglıklı beslenme saglıklı zayıflamadan yanayımm...

canım sana gönülden katılıyorum

Selam canlar nasilsiniz? guzel haberlerle geldim Elhamdulillah..

ayyy canım çok sevindim RABBİM hayırlısı ile kucağina almayı nasip ersin inşallah:KK46:

Antepia27 Antepia27
Ablam çok sevindim Ohh çok şükür sağlık herşeyden önemli

çokkk teşekkürler canım nasılsın dün menünü göremedim:KK19:

Antepia27 Antepia27 perigunlugu perigunlugu günaydın sevgili kasımpatılarım umarım güzel bir gün olur :)

canım bizi sen 1. yaparsın 2 haftadır olduğun takım 1. :KK50:

Benimki kız:)))
Suan emziriyorum,emzirirken hemen buraya bir göz atayım dedim :)))
Sen emziriyor muydun cnm sütün olsun diye ekstra bişiler yapıyor musun benim de 8 aylık bebisim var ama sütüm az geliyor yaa hele protein ağırlıklı yaparsam iyice kayboluyor

Günaydın güzeller ,

Şifayı kapmışım burnum biber dökmüş gibi yanıyi gözlerim çeşme ,varmı bunu azaltmanın yolu yahu :-)
Çok geçmiş olsun cnm
Günaydın canlarım :KK24:

Bu hafta Perşembe tartı günü o yüzden bugünden itibaren daha dikkatli oluyoruz, yoksa bu hafta 1. mi olacağız :KK73::KK73:

yasom7272 yasom7272 ablacım :KK60: Gizem sordu diye tekrar sormuyorum birde ailenlesin diye ses etmedim yoksa biliyorsun seninle oturup bir çay içmeyi çok isterim. Gizem ile ben aklında bulunalım :21:
tabikisiii birinci olacağız

Gunaydinlaaaarrrrrrr

Bana da diyetisyenim dediği içtiğiniz suya karbonat atın diye yapmamış tim ama hemen yapayım
Yapacağım bende
Sevgiliii bayanlar önümüz yılbaşı, cuma özellikle lütfen cozutmayalım :KK66: tatile giden eden olabilir belki giremeyebilirsiniz bir iki gün ama muhakkak eksik menülerinizi de yazın, gerekirse not edin. hafta sonu tatile de gitseniz en azından pazartesi geçmiş menü paylaşımları da olsun :KK66:

Ayrıcaaaaaaaaaa perşembe bildirim günü olduğunu sakın ha sakın unutmayın :KK66: kelebek19 kelebek19 perşembeden tatile çıkıcam yazmıştın sanırım canım sende yarın sabah bildirim yaparsın olur mu :KK66:
Oh ne güzel tatile falan gitmiyorum herhangi bir planım da yok o güne özel yemek yapmayı da düşünmüyorum PTT takilacagim

firuzeew firuzeew geri dönmene sevindim seninle beni topuklarımızdan vurcak yasom7272 yasom7272 abla :D
Selinanya Selinanya kız bir daha kilondan bahsetme utandırıyorsun beni yuh diyorum kendime 56 kg kız dikkat ediyor, senin bu halinle kaçamak yapmak neyine :KK11:
Zaten +1 çıktım bu sabah şiştim adet olcam gelmedi daha. Ekmeksiz kahvaltı yaptım. Sinir oluyorum kendime :63::KK12:

Back
X