Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Abla 24 yasindayim.lise sağlık meslek okudum sonra hmn onlisanans o bitmeden atandim 6 ay erzurumdan trabzona gitgel yaptım.kisti hemde ozamn sogudum okumaktan isede erken başlayıp para kazanınca iyice rahatladim ama iki yildr ossye girip aciktan çocuk gelişimi okumak istiyorum ama bu sene bizede lisanstamamlama geldi tercih yaptım kazandım ama diploması almadgm.için kayıt yaptiramadim.izin yoktu almayada gidemedim sonra aradn zamn geçince geçici mezuniyet belgemi buldum evdevde demkki varmış bundada bi hayır dedim.ozamn okdr arayıp bulamamistim eğer seneye tercih hakkım olursa yapıp okuyayim diyorum yasom7272 yasom7272 abla sen yaptın mi başvuru lisans tamamlamaya bnm.isarkdslarim hepsi bnden büyükler masallah hepsi okuyor aslında okumak lazım.bana destek ver bu konuda abla aeben aeben insallh bi ucundan tutarim
kelebegim senin yaşındakiler daha ün. Okuyor küçükmüşsün ;) benim kızım 21 yaşında üni 2 de ..
devam etmelisin tabikide . Birde insan istediği mesleği şeçmeli severek yapmalı . Gönlünde ne varsa rabbım onu nasip etsin inşallah .

biri beni sarsıp kendime getirsin please:KK43::KK43::KK43:
lta_rel__quotnofollow_quot_target__quot_blank_quot_-6.jpg

seçim senin

Bende diyorum Naile bu ara bana laf söylemiyor, taş değil, kaya geldi bee :KK70::KK70: Kuzu asıl mesele korumakta bak hedefine vardığında anlayacaksın :KK70: O zamanda Selin haklıymış diyeceksin :KK28:
Ah önce bi varalilm da sonra koruruz :KK16: Sen kendini kötü hissetme diye ilisiyorum sana, yoksa zayıf kara kuru kızlan ne işim olur, 1-2 kemiğin var onları kiskanacak değilim ya , hem ne demişler bir dirhem et bin ayıp ortermiş.. Sana ayıp ayıp :cool:

kelebegim senin yaşındakiler daha ün. Okuyor küçükmüşsün :KK66: benim kızım 21 yaşında üni 2 de ..
devam etmelisin tabikide . Birde insan istediği mesleği şeçmeli severek yapmalı . Gönlünde ne varsa rabbım onu nasip etsin inşallah .
Amin abla mesleğinden memnunum rontgencilik :KK53: çocuk gelişimi çocukları olursa daha eğitimli bi anne olmak için okumk istiyorum

perigunlugu perigunlugu cnm bnm sıkıntı yok evime dönünce inşaallah. Güzel menüler vericem. Liste önemli değil tatlım. Tabiki girmek isterim ama. Önemli olan motivasuonumuz iyi olsun. Yarışma içi. Hazır olalım o zmn sen zaten artık seni listede gormek isterim nisacim dersin :KK5:

biri beni sarsıp kendime getirsin please:KK43::KK43::KK43:
Hayriş bir görünüp, bir kaybolursan olmaz ki :KK43: nerde yazın ki Hayriş, bul getir sarsarız biz onu :KK70:

Ah önce bi varalilm da sonra koruruz :KK16: Sen kendini kötü hissetme diye ilisiyorum sana, yoksa zayıf kara kuru kızlan ne işim olur, 1-2 kemiğin var onları kiskanacak değilim ya , hem ne demişler bir dirhem et bin ayıp ortermiş.. Sana ayıp ayıp :cool:
:KK70::KK70: Azimle yapınca oluyor kuzu ya, bir zamanlar bende popo bir tarafa, göbek bir tarafa gidiyordum :KK70:Et de var merak etme hala :KK70: Kız hem sen bana niye çemkiriyorsun, sanki yiyip yiyip kilo almayanlardanım, bak hala hiç birşey yemiyorum nerdeyse :21: Ayıbım olmadığı için 1 gr et de olmayabilir :-)

perigunlugu perigunlugu cnm bnm sıkıntı yok evime dönünce inşaallah. Güzel menüler vericem. Liste önemli değil tatlım. Tabiki girmek isterim ama. Önemli olan motivasuonumuz iyi olsun. Yarışma içi. Hazır olalım o zmn sen zaten artık seni listede gormek isterim nisacim dersin :KK5:
İşte budur, yerim seni :KK60: bu arada bu hafta çiçek grubunda benimlesin, akşama menünde cıssları görürsem böyle yapıcam :KK67: :KK70::p

Öğle yemegimi yedim bilerek geç yedim akşam yola çıkacağım otobüs tutuyor bsy yiyemiyorum inene kdr ama midem bulunmasına diye cubuk.kraker yiyodum önceden ama şimdi oda yok napicam bilmiyorum inşallah iyi gecer yolculugum

Back
X