Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla 24 yasindayim.lise sağlık meslek okudum sonra hmn onlisanans o bitmeden atandim 6 ay erzurumdan trabzona gitgel yaptım.kisti hemde ozamn sogudum okumaktan isede erken başlayıp para kazanınca iyice rahatladim ama iki yildr ossye girip aciktan çocuk gelişimi okumak istiyorum ama bu sene bizede lisanstamamlama geldi tercih yaptım kazandım ama diploması almadgm.için kayıt yaptiramadim.izin yoktu almayada gidemedim sonra aradn zamn geçince geçici mezuniyet belgemi buldum evdevde demkki varmış bundada bi hayır dedim.ozamn okdr arayıp bulamamistim eğer seneye tercih hakkım olursa yapıp okuyayim diyorumKelebeğim yaşın kaç bilmiyorum ama okumanın yaşı yok canım .
Ben 18 zimde evlendim sanki koca kaçıyoo vakitler öyleydi işte okutmadılar çok istememe rağmen , bende çoçuklar büyüyünce dışardan bitirdim ortaokulu ,liseyide . Geçenyılda ün. Sınavına girdim hamdolsun ilahiyat istediğim bölümdü kazandım .
Yeterki isteyin.
aaaa bugün mü iyi yapmışsınKuzum.ne perşembesi.bn bu aksam gidiyorum memlekete tartiminpaket yapıp yanimda gtrcm perşembe yazicam sonra fazla fln çıkarım olmaz yanı![]()
Aynen canım esim diyor akşam manyakmisin sen burdan oraya tartimida.gider git eczanede tartil bende dedim ciplak nasıl tartiliyim eczanedeaaaa bugün mü iyi yapmışsın![]()
Yaa abla zaten kilona göre az yiyorsun birde protein yap tam olsunDiyorum ki iki gün ben de mi protein diyeti yapsam
Hic yememYaa abla zaten kilona göre az yiyorsun birde protein yap tam olsundüzgün beslen zaten güzel kilo veriyorsun ilerde napacaksın
![]()
Biraz daha iyiyim canım, naz'a da helal olsun maşallahı varKuzum nasıl oldunanaliz raporunu paylaşıldı orda var bak aşağıda
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-34#post-44348847
Tabi cano allah kimseyi el actircak kadar fakirkvrck ben okumuyorum okumakla aram yok biran evvel emekli olup gezmek istiyorum. Fazla para alsam ne olacak bosver yeter bana ömrüm olursa.
Ooo ben neredeyse 2 senedir gidiyorum tüm vucutKızlar bugün lazer randevum var ve cok korkuyorum![]()
Çook teşekkür ederim canım
Tam soracaktım kaç kilo ile izne ayrılmıştın diye ama söylemişsin zatenhadi bakalım sanki bugün ilk defa başlamışsın gibi başla
Ben hem aöf okuyorum hemde böte okuyorum abla, şimdide bötenin (bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenliği) sınavları var bu hafta sonu. ders çalış, işe git eve git derken çorba oldum iyice, inşallah bu hafta atlatınca daha rahat olacağım
Seninde sınavların gayet güzel geçmiş, finalde hepsini halledersin bence
Birinci belli ikinci kim
Ayneen katılıyorum sana
Biri kız biri erkek olsun kk kertmesi yapalım
Bende bi arkadaşımdan duymuştum ama pek faydası olur mu bilemedim ama sanmıyorumda :)))
Biraz daha iyiyim canım, naz'a da helal olsun maşallahı var, inşallah böyle devam ederiz sonuna kadar @fatmanurkaya ablam, böyle gidersem inşallah haziran yada temmuz a mezun olurum. Sonra sırf egom tatmin olsun diye kilomu söyleyip , diyet yapıyorum diyeceğim, hep seline diyecek değiliz ya birazda bize desinler ihtiyacın yok diye
![]()
![]()
Korkma korkma alışıyosunKızlar bugün lazer randevum var ve cok korkuyorum![]()