Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

oooo süpersın abla maşallah nazar degmesın boyle gördıkce bnmde okuyasım gelıyor inşallah bnde senıngıbı azımlı olurum
Kelebeğim yaşın kaç bilmiyorum ama okumanın yaşı yok canım .
Ben 18 zimde evlendim sanki koca kaçıyo:-) o vakitler öyleydi işte okutmadılar çok istememe rağmen , bende çoçuklar büyüyünce dışardan bitirdim ortaokulu ,liseyide . Geçenyılda ün. Sınavına girdim hamdolsun ilahiyat istediğim bölümdü kazandım .
Yeterki isteyin ;).

Sen emziriyor muydun cnm sütün olsun diye ekstra bişiler yapıyor musun benim de 8 aylık bebisim var ama sütüm az geliyor yaa hele protein ağırlıklı yaparsam iyice kayboluyor

Çok geçmiş olsun cnm
tabikisiii birinci olacağız

Bana da diyetisyenim dediği içtiğiniz suya karbonat atın diye yapmamış tim ama hemen yapayım

Yapacağım bende
Oh ne güzel tatile falan gitmiyorum herhangi bir planım da yok o güne özel yemek yapmayı da düşünmüyorum PTT takilacagim
Selinanya Selinanya

Kuzular karbonatli suyu ben de icemedim ama eczaneden ingiliz karbonati almam gerekiyormus suyu o kadar yumusatiyor ki
Tam tersi normal su aci geliyor icmek istemiyorum

Ben 18 zimde evlendim sanki koca kaçıyo:-) o vakitler öyleydi işte okutmadılar çok istememe rağmen , bende çoçuklar büyüyünce dışardan bitirdim ortaokulu ,liseyide . Geçenyılda ün. Sınavına girdim hamdolsun ilahiyat istediğim bölümdü kazandım .
Yeterki isteyin :KK66:.
Seni herdaim takdir ettim
Suan hayran kaldim
Derler ki rabbim rızkı herkese, ilmi calişip isteyene verir.
Basarini daim etsin

asfarovski asfarovski doğur gelinimi artık da yardım etsin kayınvalideciğine :D bak ütü yapılcak canım istemiyor :D gelin dediğin sen otur anneciğim ben yaparım herşeyi der di mi ama :D
Ahaha çok beklersin gelinin anası o işleri yapıyomuki dogacak kızı yapsın :D dimek beşik kerttiniz :-)
Fatmaaaaaa :D :D

Fatmam nasıl oldun kuzum ????

Ahaha çok beklersin gelinin anası o işleri yapıyomuki dogacak kızı yapsın :KK70: dimek beşik kerttiniz :-)
Fatmaaaaaa :KK70: :KK70:

Fatmam nasıl oldun kuzum ????
Anası boğa kaynanası boğa inşallah gelin azcık hamarat olur :D
Beşik kertmesi yapmadık fatma benim oğlana göz koydu aldı vallahi :D

Yeterki isteyin :KK66:.
canım maşallah böyle azimli insanlara hayranım gerçekten bende sürekli rahatsızim kendi tembelligimden allah bana da bu azimin azicigundan nasip etsin

@firuzeew geri dönmene sevindim seninle beni topuklarımızdan vurcak yasom7272 yasom7272 abla :KK70:
Selinanya Selinanya kız bir daha kilondan bahsetme utandırıyorsun beni yuh diyorum kendime 56 kg kız dikkat ediyor, senin bu halinle kaçamak yapmak neyine :KK11:
Zaten +1 çıktım bu sabah şiştim adet olcam gelmedi daha. Ekmeksiz kahvaltı yaptım. Sinir oluyorum kendime :63::KK12:
:KK70::KK70: Yaaa işte size vicdan yaptırıyorum ki yemeyin diye :KK70:

Hem ben kilolu spor hocasının egzersizlerini yapmıyorum, kilolu diyetisyene de gitmem gibi kendine hayrı yok bana ne faydası olacak diye düşünüyorum. Ama bakın kaptan yardımcısı olarak çok güzel örneğim :KK70::KK70:Vallahi dikkat etmezsem hemencecik geliyor geri o konuda da siz bana örneksiniz :-)

asfarovski asfarovski doğur gelinimi artık da yardım etsin kayınvalideciğine :KK70: bak ütü yapılcak canım istemiyor :KK70: gelin dediğin sen otur anneciğim ben yaparım herşeyi der di mi ama :KK70:
:KK70: yok bizim gelin oturuyor, Fatma ablam da kızı olursa el bebek gül bebek büyütür, sen ona hizmet edersin bak beden söylemesi :KK70:

Selinanya Selinanya

Kuzular karbonatli suyu ben de icemedim ama eczaneden ingiliz karbonati almam gerekiyormus suyu o kadar yumusatiyor ki
Tam tersi normal su aci geliyor icmek istemiyorum
Hımm bilemedim ablam ya, aman oda eksik kalsın ama arkadaşlar deneyebilir :KK70:

Ablam ben denedim ama içemedim karbonatlı ya :KK43: su mu içiyorum eziyet mi çekiyorum belli değil :KK70: ama iyi gediğini çok duydum, sen devam et canısı :KK15: yiğenin nasıl oldu ablam :KK43:
faydası oluyor ama tansiyon yükseltme ihtimali var dikkat edin arada bir ölçtürün.kemik erimesini de arttırıyormuş.ben bir ara başlamıştım.eczcı arkadaşım bıraktırdı :KK22:

Gunaydinlarr azcik.uyayabildim çok yorgunum :KK43: Cutemom007 Cutemom007 kuzum tesekkur ederim bebek isteyen arkds benim inşallah olur canım yasom7272 yasom7272 ABLAM napiyon. Bnde bu aksam tatile gidiyorum inşallah yorgunluk aticam bi kaç gün @CallanPinckney cancagzim napiyon bebis nasıl kizmiydi erkek miydi ? Bilemedim direk prenses napiyon yazcaktim nerdeyse :KK70:
Son gün ailemle vakit geçiriyorum kelebek ne zaman görürüm bidaha allah bilir kısmet artık sanada iyi tatiller.Dr gelmiş ardahandan kurtulduk bu arada acilen çok mutluyum.

İyiyim yasom,sürekli oyun oynayıp duruyoruz benşm cadıyla:))
İstanbulda hava nasıl,ocakta dönüyordun değil mi
İstanbulda hava güzel Callancim yarın dönüyorum yeni yılı evime tek başına geçirecem.
abla ne okuyodun ilahıyatmı başaraılar

Günaydın canlarım :KK24:

Bu hafta Perşembe tartı günü o yüzden bugünden itibaren daha dikkatli oluyoruz, yoksa bu hafta 1. mi olacağız :KK73::KK73:

yasom7272 yasom7272 ablacım :KK60: Gizem sordu diye tekrar sormuyorum birde ailenlesin diye ses etmedim yoksa biliyorsun seninle oturup bir çay içmeyi çok isterim. Gizem ile ben aklında bulunalım :21:
Canim yer ı bilmeyince bende çıkamıyorum onların götürmesi lazım onlarında işi gücü var kısmet inş görüşürüz birgün.

Sevgiliii bayanlar önümüz yılbaşı, cuma özellikle lütfen cozutmayalım :KK66: tatile giden eden olabilir belki giremeyebilirsiniz bir iki gün ama muhakkak eksik menülerinizi de yazın, gerekirse not edin. hafta sonu tatile de gitseniz en azından pazartesi geçmiş menü paylaşımları da olsun :KK66:

Ayrıcaaaaaaaaaa perşembe bildirim günü olduğunu sakın ha sakın unutmayın :KK66: kelebek19 kelebek19 perşembeden tatile çıkıcam yazmıştın sanırım canım sende yarın sabah bildirim yaparsın olur mu :KK66:
Kuzum.ne perşembesi.bn bu aksam gidiyorum memlekete tartiminpaket yapıp yanimda gtrcm perşembe yazicam sonra fazla fln çıkarım olmaz yanı :KK45:

Back
X