Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızçeler albüme koydum resmimi, ilk resim eski halim, diğer 2si yeniler. Aradaki fark 10 kg

asıl sen unutuldun sanma, alacağım seni elime o zaman 1 Ocak iptal mi diyorum, gerçi olsa bile gelip gelmeme konusunda karasızdım ama
Kendi kendime konuşur gibi oluyo amaaa bu sıralar malum sınavlarımdan dolayı çok sık giremeyebiliyorum ama takipteyim yine de sağolsn selin ve kvrck yokluğumu aratmıyorlar :) booommbaaaa gibi geri dönüceeemmm
Bu saatte gelirsen kimse olmaz tabi

perigunlugu periim allah zihin acikligi versin
Selinanya kuzum eskiden de cok kilolu degilmissin ama arada ki fark on numara beş yildiz bayildim
Yani evet ablam, öyle çok bir kilom yoktu, ama az da değildi. Böylesi daha iyi, daha önce neden yapmadım diye kafamı vuruyorum. Bu arada teşkkür ederim

Ne kadar sure de verdin bu 10 kiloyu
Aslında 5 ayda falan ilk başlarda herşeyi yiyordum tatlısından, kekine böreğine haliyle yavaş verdim. Birde ben 1 gün yediğimi 1 haftada anca veriyorum mart gibi kkya geldim 61 flandım mayıstan beride 56 larda geziniyorm ablam. Çok sonra farkettim yediğim o cıssları beni geriye attığını

Ayyy bende çok merak ediyordum seni tühhh gecikmişim bir dahakine beni de dürtün ben de göreyim yaaa...

İyi geceler bugün iş görüşmeleriyle geçen bi günüm oldu şimdide kızımla ilgilendim ondan bu saatte menü veriyorum kvrck
Sabah
2 dilim tb ekmeği
2 dilim peynir
3 bardak çay

Ara
Yarım muz

Öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt

Akşam
2 parça tavuk
2 dilim patates fırınlanmış
Salata

3 litre su 1,5 saat yürüyüş

Bugün hiç giremedim, yoğundum. Uyumadan bildirim yapayım istedim.

Sabah 09.40'ta kahvaltımı bitirdim
Kepekli unla yapılmış mercimekli börek yedim iki tane ama küçüktü. Kepekli diye yerim.

Akşam 18.30 gibi
İskender yedim, ama pidelerini yemedim

Spor olarak,
40 dk pilates
35 dk tempolu yürüyüş
30-40 dk arası spinning yaptım.

Kahve, çay, su içtim.

İyibir yöntem aslında callanım
Zamanında püsküütde bunu uygulardı haftanın her günü sağlıklı beslenir perşembeleri lapa yapardı ve her hafta 500 gr rütin vererek mezun olmuştu :)
Sağol aebenim,ay inşallah ben de artık mezun olurum,buraya öylesine takılmaya gelirim
Bir de sporu hayatımın alışkanlığı yaparım inşallah
Senin pilatesle aran nasıl, duydum ki cok esnek bir hatunmuşsun,germe egzersizlerini iyi yapıyormussun :)))

Ama o çok az bana ben peynirleri çok seviyorum
O zaman yiyebilirsin kuzu ama 1200 kcalı geçmemeni tavsiye ederim
Proteinin fazla depolanmaz ama proteinle beraber aldığımız yağın fazlası depolanır
Zaten 1 günlük detoks yapacaksın
Mesela
2 haslanmıs yumurta 150kcal civarı
2kase yoğurt 300 kcal civarı
2 kibrit kutusu tulum peyniri 200 kcal civarı
1 bardak süt 150kcal civarı
,bir buyuk kutu ton balığı 150 kcal civarı
Etti 1000kcal civarı,bir de spor yaparsın, ancak detoks olur
Birgün sadece

Anladım canım sagok bugün biraz zor yapmam ama haftaya tartidan önce yapicam bunu inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…