Off şu sınavları bi atlatsam derin bir ohhhh çekiceem yaaaaSelinanya seni unuttum sanma sakın sınavları atlatır atlatmaz planlara başlicam
Kızlat görmeyen duymayan bilmeyen yok değilm bu hafta perşembe bildirim yapıyoruz listede olan olmayan herkeesss özellikleshadelima ve @tozpembefil mesajımı görürsünz
Bu saatte gelirsen kimse olmaz tabiKendi kendime konuşur gibi oluyo amaaa bu sıralar malum sınavlarımdan dolayı çok sık giremeyebiliyorum ama takipteyim yine desağolsn selin ve kvrck yokluğumu aratmıyorlar :) booommbaaaa gibi geri dönüceeemmm
Yani evet ablam, öyle çok bir kilom yoktu, ama az da değildi. Böylesi daha iyi, daha önce neden yapmadım diye kafamı vuruyorum.perigunlugu periim allah zihin acikligi versin
Selinanya kuzum eskiden de cok kilolu degilmissin ama arada ki fark on numara beş yildiz bayildim
Ne kadar sure de verdin bu 10 kiloyuYani evet ablam, öyle çok bir kilom yoktu, ama az da değildi. Böylesi daha iyi, daha önce neden yapmadım diye kafamı vuruyorum.Bu arada teşkkür ederim
Aslında 5 ayda falanNe kadar sure de verdin bu 10 kiloyu
Ayyy bende çok merak ediyordum seni tühhh gecikmişimBu arada beni dün göremeyip de merak edenler tekrar profilime koydum, en tazesinden bugün çekildi bu fotografbeni görüpte burda hala ne işin var demeyin ama ona göre bu hale gelmek için buralardayım
Bu sırada bende gidip duşumu alayım
1 kibriy kutusu yağlı peynirBide bu protein gününde peyni tuketebiliuoruz demi miktarı ne kdr olmalı sizce?
Sağol aebenim,ay inşallah ben de artık mezun olurum,buraya öylesine takılmaya gelirimİyibir yöntem aslında callanım
Zamanında püsküütde bunu uygulardı haftanın her günü sağlıklı beslenir perşembeleri lapa yapardı ve her hafta 500 gr rütin vererek mezun olmuştu :)
Hani yokkkkKızçeler albüme koydum resmimi, ilk resim eski halim, diğer 2si yeniler. Aradaki fark 10 kg
Ama o çok az bana ben peynirleri çok seviyorum1 kibriy kutusu yağlı peynir
O zaman yiyebilirsin kuzu ama 1200 kcalı geçmemeni tavsiye ederimAma o çok az bana ben peynirleri çok seviyorum
Anladım canım sagok bugün biraz zor yapmam ama haftaya tartidan önce yapicam bunu inşallahO zaman yiyebilirsin kuzu ama 1200 kcalı geçmemeni tavsiye ederim
Proteinin fazla depolanmaz ama proteinle beraber aldığımız yağın fazlası depolanır
Zaten 1 günlük detoks yapacaksın
Mesela
2 haslanmıs yumurta 150kcal civarı
2kase yoğurt 300 kcal civarı
2 kibrit kutusu tulum peyniri 200 kcal civarı
1 bardak süt 150kcal civarı
,bir buyuk kutu ton balığı 150 kcal civarı
Etti 1000kcal civarı,bir de spor yaparsın, ancak detoks olur
Birgün sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?