Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Seni cok iyi anliyorum dusuklerimin hepsini ben de kucuk bir kasabada yaptim muayenelere 2 saat uzaklikta ki ile gidip oluyordum
Oglum dis gebelikten sonra kendiliginden oldu
Bulent trasa gelince cok reklam yapti o yuzden pahali yoksa bir espirisi yok inan bana
Mesela esat orhon var severim kendisini

İyi akşamlar kızlar, abimler vardı bugün keyfim yerinde olunca baya gırgır yaptık , gelemedim takıma. Spormu da yaptım +600 ip atladım (jilliandan sonra durmadan atladım ve ısındığım için ara bile vermedim bu 600 de sanırım tamamlasam 1000 olurdu rahatça ) İlk yaptığım zamanlar jillian bana ölüm gelirdi, hele o jumping jack, push up falan bitiremezdim şimdi ohho diyorum olmuşun sen Selin

kelebek19 kuzu bence yiyebilirsin saat geç ama yapacak birşey yok, yarın dengelersin.

Bu arada beni dün göremeyip de merak edenler tekrar profilime koydum, en tazesinden bugün çekildi bu fotograf beni görüpte burda hala ne işin var demeyin ama ona göre bu hale gelmek için buralardayım

Bu sırada bende gidip duşumu alayım

Selinanya fıstık gibisin canım . mecbur yedim.biraz midem çok fena bi uyuyabilsm belki rahatliycmda oda gelmiyor yarın bi aksilik olmazsa daha az daha dikkatli olmaya çalışacağım canlar annem yayla çorbası yapmış ama biz princle yapmıyoruz akşama kdr onunla bitirmeyi düşünüyorum.gunu umarım basaririm

amiiiinnnn insallah ablam Rabbim isteyen herkese nasip etsin cok tesekurler ablam gercekten Rabbimin buyuk bir lutfu bu Rabbim isteyen herkese yasatsin insallah..

Menüm;
Sabah; 2 dilim tt ekmek ve peynirle tost, bir portakal

Öğlen; yok, kahvaltıyı geç yaptım

Akşam; yarım palamut , salata
Ara; 2 portakal

Su; 1,5 l
Spor; 15 dk leslie+ 15 dk streç egzersizi( doğrumı yazdım bilmiyorum)

ben daha cesaretim bile yok kız başlamaya

bence az olmuş kuzum ama fazla olmasından iyidir

Yayla çorbası iyi gelir kuzu, yolda gideceksen ödem yapar muhtemelen, ödemi de atmış olursun.

Selinanya seni gorunce bugun yedigim hersey bir bir gozumun önünden geçti
Eski fotolarindan da bi tane koysana
Bakayım da eskilerden koyayım bir tane

Selinanya maşallah fıstık, çok güzelsin
Teşekkür ederim ablacım

ben daha cesaretim bile yok kız başlamaya
Kuzu ben 1 yıldır yapınca artık koymuyor, sana şimdilik yürüyüş en güzeli

Ahh ahhh perşembe bildirimini merakla bekliyorum gerçektn bu menülerle
Iyi akşamlar kızlar
Menüm Sabah öğle iyiydi sna akşamki sınavda biraz aksaklıklar oldu.

Olsun yine de güzel bir gündü bence
Sporumu yaptım yeterli vitaminimi aldım. 2 lt suyumu da içtim. Çok sukur.
Sabah iyiydi öğle iyiydi yok yaz bakim menünü de görelimmm

Off şu sınavları bi atlatsam derin bir ohhhh çekiceem yaaaa Selinanya seni unuttum sanma sakın sınavları atlatır atlatmaz planlara başlicam

Kızlat görmeyen duymayan bilmeyen yok değilm bu hafta perşembe bildirim yapıyoruz listede olan olmayan herkeesss özellikle shadelima ve T tozpembefil mesajımı görürsünz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…