Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim ben birlikte oldugum her ay hamile kalabiliyorum ama bebekler tam rahme yerlescegi an vücut bebegi virus olarak algilayip disari atiyor tabi bi de pko var bi de kan pihtilasmasi 9 dusuk
Sonra saglam olan tüpte dış gebelik yasadim
Kalan tek tupte pko var falan filan ama rabbimin mucizesi iste kün fe yekün ol der ve olur

Ay cnm benim
Allah yardımcınız olsun
Biraz daha kilo versydin keşke, pco gerilerdi belki de

Xperim biz hep düşünüyoruz sizi ama sen öyle bir bırakıp gittin ben açıkçası üzüldüm yada yanlışta anlamış olabilirim ama biraz kırıldım neyse iyi olduğuna sevindim allah sizlerde sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Yarin sabah incegm eve umarm yapabilirim ama yoksada ayran aşı günü yapcam annem yapmış bni bekliyormuş

Ay cnm benim
Allah yardımcınız olsun
Biraz daha kilo versydin keşke, pco gerilerdi belki de
Callan toplamda baya verdim aslında 78den 62 ye. Normalde önerilen %5 kilo kaybı ama ben onu çoktan geçtim. Adetlerim kendimi bildim bileli hep düzensizdi zaten bir evlenmeden önce 1 sene kadar süper düzenli gitmişti. Evlenince işte 2 düşük peşpeşe oldu ve düzen falan kalmadı artık. Sigarayı bıraktım ya ben biraz aldım kilo 60 küsürse düşmüştüm izne ayrıldıktan sonra şimdi 63 üm. Ama hiç önemli değil diyorum kurtuldum ya o pislikten kiloları da hemen veririm inşallah. Arada istetiyor ama o yüzden iyice bir atlatayım sigara işini sonra yine aranıza döncem

Ablacım haklısın ne diyim işte dönem dönem böyle insanın herşeyden kaçası geliyor ya öyle bir dönem yaşadım. 1 aydır yıllık izindeyim işe de gitmiyorum kimseyle de görüşmüyorum doğru düzgün depresyon değil de kendimle Başbaşa kaldım biraz.
İşte çocuk mevzusu Zaman zaman üzüyor beni hayırlısı olsun diyorum ama işte iş yerinde tüm kadınlar hamile yada yenidoğan bebekli. Sürekli çocuk Bebek gebelik muhabbetleri yordu beni.
Bir de işte adetlerim düzene girer pco geriler belki diye okadar istikrarlı olmaya çalıştım gezmelerde ağzıma sürmedim pasta börek siz biliyorsunuz ama adet olamayıp yine 40 günde tarlusala mecbur kalınca başlarım rejimine de insülin direncine de diyerek motivasyon kaybı yaşadım
En kısa sürede döncem aranıza ama hatam olduysa affola

Kader arkdasim bnde pko var bnde istiyorum bebek istiyorum bebek olmuyor ama bu konuyla ilgili konuşalım.bi şuan yoldayım netim.çekmiyor zor giriyorum

Peki oğlunda yine normal yoldanmı oldu gebelik yoksa pgt falan mı denediniz? Canım tabiki Rabbim istedikten sonra tüm ilaçlar tedaviler vesile ama işte elden geleni de yapmak lazım.
Bende ilk 2 gebeliğim hemen oldu üçüncü 11 ay sonra oldu ve şimdi 8 aydır yine gebelik olmadı. Pgt yada cgh tüp düşündük Bülent tıraş ile görüştük mebla ve yapılacak işlemleri gereksiz abartı bulduk erteledik.
Pıhtılaşma bende de var ama doktorlar o neden olmaz diyor tek gende taşıyıcıyım sadece. Yine de iğne kullanıcam inşallah ama şimdi de gebelik olmuyor.. Klomen mi kullansam diyorum ilçede kadın doğumcu yok ki kontrole gideyim.
Eşimin tayin durumunu bekliyorum işte....

amin ablam cok tesekurler, Rabbim yine gosterdi mucizesini Elhamdulillah.. isteyen herkese nasip etsin insallah

sen nasilsin ablam?
Meryemmmmm hamilemisinnn ayyyyyyy yeni gördüm arkadaşların alıntılarından .rabbımın lütfu ne büyük ...sevincimi kelimelere dökemedim ...
Fatma ve sen inşallah diğer bebiş isteyen kuzulardanda güzel haberler gelir ..

Xperim tam senle keklik aklımdaydınız meryemin haberini alınca
İnan meryemin burda dedalarca deneyip üzülmesine şahid olduk ama bak rabbım zamanını biliyor bizlere sabretmek ve tevekkül etmek düşüyor birde dua ...

Sen canimsin çiçek isimleri ya aebenim bende yasemin koyayım dedim yeni yılda hedefime yaklaşmış olmak çok istiyorum bu arada yediklerimi görsen dersiki bu yasom olamaz saldım çayıra mevlam kayira
Ay hep aynı diyon artık kaçamak yaptıgını gözlerimle görsem belki o vakit inanırım
Kilo almadıysanki almamışsındır sorun yok
Yarın evemi dönüyon ?

Evet aebenim inşallah en hayırlı Zaman ne zamansa o Zaman olsun, o Zaman gelene kadar da Rabbim sabır versin her isteyene..
En kısa sürede size güzel haberler veririz peşpeşe inş

İyibir yöntem aslında callanım
Zamanında püsküütde bunu uygulardı haftanın her günü sağlıklı beslenir perşembeleri lapa yapardı ve her hafta 500 gr rütin vererek mezun olmuştu :)

Bebik baktım sen eks rakibeni unuttun kendimi hatirlatayim dedim <nickini anca 3.de tutturdum>
İnşallah mutlu haberlerini alırız kuzum

Kızlar midem bulanıyor yanıma leblebi flnda alamadım acele çıktık serviste k special feslegenli kraker verdiler 62 kalori kdrmis sizce napyim giyim.midemi bastrsin mi yoksa Allah ne verdiyse olacak olanmi olsun

Menüm;
Sabah; 1 kase yoğurt, 1 dlm tb ekmeği, 2 dlm beyaz peynir, karşı bitki çayı (1 tk bal ile )
Ara; yeşil çay, mandalina ve 2 ceviz.
Öğlen; 6 yk ıspanak, 1 kase yoğurt, 1 tb ekmeği.
Ara; 1 mandalina, açık çay.
Akşam; ızgara hamsi domates ile. -çerez niyetine goturdum-
Ara; 1 bardak süt.
Spor; leslie 15 dakikalık (sabah ve öğleden sonra yaptım)
Su; 2 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…