Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya oyleyim bende ama tabi kesinlikle yanlis bu davranis. bazen b en.bazen o alttan almali ama iste seytan rahat birakmiyorBende senin gibiyim abla tahammül demiyorum sustukca üstüme gelindiğini düşünüyorum
bana istersen facedeki adini yazarsan ben seni ekleyeyim. gerci istek.yollarsan kabul ederler sanirimO gruba bir bakıyım ben 7 ay 3 haftalık oldu
***7.TAKIM 446. ETAP***
fatmanurkaya(107.3/106.7/0.6/%0,56)
nananais(84.2/84/0.2/%0,24)
Shadelima(71.2///%) bildirimde bulunmadı
Tozpembe(79.5///%) bildirimde bulunmadı
mutlu91 (79///%) bildirimde bulunmadı
Melininannesi15 (68/67/1/%1,47)
reyhan 2004 (60.2/59.8/0.4/%0,66)
Makbule007 (64.5/65/+0.5/%-0,78)
kvrck(79.3/78.7/0.6/%0,76)
CallanPinckney (58.2/57.6/0.6/%1,03)
7. TAKIM ORTALAMASI: % 0,394
Peri geliyor aradim paylasim yapacakListeniz bu sanırım. Ben bu haliyle taşıyorum paylaşıma. Düzeltme varsa 20 ye kadar yapabilirsiniz. Liste paylaşılmamış olmasın.
Peri geliyor aradim paylasim yapacak
Tesekkur ederiz canim mutlu saglikli yillarTaşıdım canım. Düzeltme varsa yaparsınız. İyi yıllar şimdiden:)
Kesinlikle, 3 kişi az değil kiSimdi neden bildirimde bulunmamis arkadaslar cok uzuldum takimim adina .soylenecek soz bulamadim digerlerinin hakkina giriyolar.
Durumlarini bilmiyorum isleri olabilir hasta olabilirler yargisiz infazda bulunmak istemiyorum ama genede üzucu takimda olup bildirimde bulunmamalari.bu durumda kac kisiyi zor durumda birakiyorlar.Kesinlikle, 3 kişi az değil ki![]()
Çok gelmiyorlar diye zaten iki kişiyi çıkarmak istiyordu, pembe zaten bildirimde bulunmuyor, arkadaşı söylüyordu yerine. Geçen hafta yazdiydi perilice ikinizi izine çıkaracağım ama 2 ayiniz dolmadi diye. Hatta pembe değilde diğeri ben izin istemedimki demişti. Mutluyu bilmiyorum. Sevgilisinden ayrılan mıydı?Durumlarini bilmiyorum isleri olabilir hasta olabilirler yargisiz infazda bulunmak istemiyorum ama genede üzucu takimda olup bildirimde bulunmamalari.bu durumda kac kisiyi zor durumda birakiyorlar.
yok canım o değil mutlu evlenmek üzere olan arkadaşımız pazartesiden beri yokÇok gelmiyorlar diye zaten iki kişiyi çıkarmak istiyordu, pembe zaten bildirimde bulunmuyor, arkadaşı söylüyordu yerine. Geçen hafta yazdiydi perilice ikinizi izine çıkaracağım ama 2 ayiniz dolmadi diye. Hatta pembe değilde diğeri ben izin istemedimki demişti. Mutluyu bilmiyorum. Sevgilisinden ayrılan mıydı?
Hâlâ çıkarmayı düşünmüyor musun? Sonuçta grup kuralları var?Madem taşımışlar yapmama gerek yok yeni eklesek mi diye konuşuyoduk selinle ama böyle kalsın mademgelmeyen arkadaşları en çok beklemek istedim son dakikaya kadar ama maalesef bir haftadır etiketleyip söylememize rağmen gelmediler bile. birşey diyemiyorum.
Kabul etmediler facede adım eşimle birlikte olduğu için tek kullanıyorum ama yinede kabul etmiyolarmışbana istersen facedeki adini yazarsan ben seni ekleyeyim. gerci istek.yollarsan kabul ederler sanirim
Nolmuş yani yanıyorsak
Canım Cumartesileri değişim günü ya, bugün bakamadım zaten. Haftasonu halledicemSelinanya cnm bizim çiçek gruplarında 1 . fln ne zamn belli olacak
Kurallara göre 3. Kez bildirimde bulunmadıkları an diskalifiye oluyorlarHâlâ çıkarmayı düşünmüyor musun? Sonuçta grup kuralları var?