- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şahsen bende biraz spor eklemen taraftarıyım ama spordan kastım yürüyüşslm kızlar nasılsınız bakalım yeni yıl herkese mutluluk huzur ve başarı sağlık bol para getirsin bugünki menüm
sabah: 2 dilim tt ekmek 1 kk örgü peyniri 1 tk tahin pekmez roka dereotu lahana
ara: 3 kuru kayısı
öğlen: 6 yk etli pırasa 1 kase yoğurt
ara: 1 muz
akşam: yarım ciğer dürüm 1 bardak ayran salata
ara: cıslar geliyor 2 avuç kadar karışık çerz 2 benimo
şimdi bu cıslar nerden çıktı onu söyleyeyim kilo aldığımı biliyorsunuz diyetisyene gittim 100 gr yağdan almışım gerisi ödem ama o 100 gr mı neden aldım da hiç kilo veremedim diye kendi kendimi yedim ve sonuç hala yemeklerle aramdaki ilişkiyi düzeltememeiş olduğumu gösteriyor çünki yine zaten veremedim yesemde yemesemde aynı diye ne buldumsa yedim aslında yemediklerim yediklerimden fazla yılbaşı sofrası da böyle davranmamı kolaylaştırdı maalesef diyetisyenimede yediklerimi yazıp götürüyorum onlara baktı ve gece yediğim 20 gr üzümleri yanlış buldu onun yerine yaş meyve daha iyi olur dedi onun dışında ben 1 dilim ekmek yerine 1 kase çorba içiyordum 1 kepçe olacakmış ama bundan kilo almaman gerekir deidi bence tamamen psikolojik veremeyeceğim diye düşündüğün çok takıntı yaptığın için veremiyorsun dedi neyse yeni bir liste verdi 10 günlük 10 gün sonra tekrar kontrole gideceğim
yeni listemi de yazayım size inşallah yarın sabahtan başlıyorm spor da jillian 1. level bitti 2. levelle başlayıp 10 günü onunla tamamlayacağım
kilo aldığım için hepinize karşı çok mahcubum inşallah bu 10 günde en azından daha az yorgun olduğum zamanlara ve tatil günlerine sabaha da spor eklemeyi düşünüyorum menümü azaltamıyorum çünkü biliyorsunuz süt ama diyetisyenim metobolizma hızlandırıcı taktikler verdi bende size onl<rı ve menümü yazacağım şimdi
menüm:
uyanınca ılık suya geceden 1 ceviz nane mayddanoz ıslıyoruz onu içiyoruz
sabah: 4 yk yuaf ezmesi 1 bardak süt 1 tk bal ya da pekmez
ara: yarım paket sade çubuk kraker süt çayı
öğlen: 4 yk haşlanmış sebze 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek salata(elma sirkeli)
ikindi 1 kase yoğurt 1 tane hurma
akşam: 6 yk etli sebze 3 yk bulgur pilavı 1 kase özel çorba (kereviz domates fasulye kabak hepsini kçük küçük doğrayıp haşlıyoruz üstüne maydanoz ve kereviz saplarını soteleyip koyuyoruz) 1 dilim ekmek salata 1 bardak ayran
gece 1 meyve
bi de içecek var: 1 çimdik toz zencefili büyük 1 bardak suda 6 7 dk kaynatıyoruz içine limon sıkıyoruz ve 1 baş sarımsağı elimizle hafif ezip atıyoruz 5 dk beklettikten sonra 1 çay kaşığı bal eklenebilir bunu da günde 2 kez içiyoruz işte böyle kızlar bakalım ne olacak
yarın yeni yılla birlikte yeni bir başlangıç olur inşallah
iyiyim canım sağol sen nasılsın ? eveeet öyle galibaaa ama benim şimdiden uykum geldi ya ama uyumayı düşünmüyorum ders çalışıcam birazperiliçe nasılsın herkes kutlamalarda herhalde![]()
bende öyle düşünüyorum cnm dışarda yüüme şansım yok ama evde leslie abladan yardım isteyeceğim en zından tatil günlerinde mesela bu 10 günde tam 5 gün tatil günü varŞahsen bende biraz spor eklemen taraftarıyım ama spordan kastım yürüyüş![]()
inşallah hayırlısıyla biter bu sınavlar valla bende garibim biraz çok takıntılıyım bu kilo konusunda moralim çok bozuldu ve ben yine gidip aptal gibi acısını yemekten çıkardım yine aynı hatayı yaptım çok kızıyorum kendime çokiyiyim canım sağol sen nasılsın ? eveeet öyle galibaaa ama benim şimdiden uykum geldi ya ama uyumayı düşünmüyorum ders çalışıcam biraz![]()
İşte eenn büyük hatayı orda yapıyorsun zaten takıntı yaptığımız şey yediklerimiz ve kilolarımız değil miinşallah hayırlısıyla biter bu sınavlar valla bende garibim biraz çok takıntılıyım bu kilo konusunda moralim çok bozuldu ve ben yine gidip aptal gibi acısını yemekten çıkardım yine aynı hatayı yaptım çok kızıyorum kendime çok![]()
orası öyle cnm ama işte ne bileyim yaaa neyse inşallah yeni bir yılla birlikte daha güzel sonuçlar alacağız hepimiz artık vereli şu fazlalıkları da bizde istediğimiz o minicik elbiselere girelimİşte eenn büyük hatayı orda yapıyorsun zaten takıntı yaptığımız şey yediklerimiz ve kilolarımız değil miyine çare nasıl onlar olsun
![]()