Evet canim hakliisn, onemli olan ilk gunleri atlatabilmek. vicud alisinca gerisi geliyor...insallah sabrin sonu selamet...busefer hic bozmadan devam ederim
kırmızıgül canım böyle devam edeceğiz hedefimize ulaşmak için şöyle düşünelim yaz geldiğinde fit bir vücudumuz olacak ve kendimizi daha fzl seveceğiz en önemlisi öz güvenimiz gelecek benim canım bişey istediğinde hemen böyle düşünmeye başlıyorum yazı düşün yazı düşün diye kendimi engelliyorum
herkse günaydın
zalimi az önce dikkatimi cekti
sonuncu olmusum ama geldiğimden beri yaklasık 7 kg verdim 89 . JJuLiEtt ( -3,50 / -5,83% ) @ 04.07.08 # 60,00 # 63,50
günaydın arkadaşlar herkes kendine rakip tutmuş benim rakibim kim bakalım.
7.TAKIM 179.ETAP
zalimi (69,7/70/-0.3/-0.43%)burada...
sailormoon (65.7/67.5/0.00/0.00%)bebiş için ayrılıyor..
JJuLiEtt(62.9/63.5/-0.6/-0.95)burada...
tutku2012(63.5 /64,0/-0,5/%-0,78)burada
cemre2010(63.7/63.7/0.00/0.00%)burada..
rana.able(70.5 / 69.0 / 1.5 / %2.13)burada...
hulyaeyup(69.4/69.4/0.00/0.00%)burada...
ceyce(82.5/82.5/0.00/0.00%)burada..
harri -- yeni üyemiz burada..
hattori_ozx-- yeni üyeydi 27sinden beri uğraıyor takıma faydalı olmadığından alnımıyor
kirmizigül06... yeni üye ...burada
allaaah bittin sen rana uykum geldi de yattım diye cozutmuşta cozutmuşsun kız ben sana ni dedim detoks diyorum zayıflama diyorum sen oklava diyorsunklava:anlarsın ya... ben zayıflıcam işte banane gödünmü paylaşımdaki püsküütün koyduğu listeyi hadi yimiyosa gir benimle yarışa nasılda 88 kişiyi geçip 1. oldum eh ama var ya sen bi daha ye ben yapcamı biliyorum sana alsanaalsanasmile oklavayla koşturcam arkandan budan sonra ben diyorum şunu yiyorum onay veriyormusun sen diyorsun ben kumpir yiyorum 1 senedir yemiyorum kumpir zati canımı çektirme mayonez sırf yağ eferim sana kuzum eferim daha devam edicem ama öyle bir geçer zaman ki nin tekrarını izlemem lazım..kötükedihüso bak cozutma oklavayla tepelerim seni -tatlicadiarzu- bu haf-ta biz bu i-şi ba-şa-ra-ca-ğız... anlaşıldımı huuuuuuuuuuuuuuuuu....
eee tek takım bizmiyiz rana ve ben ikili takımız başka kim var rakibimiz
hülya ile harri
tutku culiyle
cemre ve ceyce
kirmizigül sana yakın zamanda rakip çıkar merak etme..hemen bulalım birini kızlar bu arada 3 kişilik boşluğumuz var...:26:
paylaşım alanında açıklamasını yaptı püsküüt ben sorduydum geçen gün
geçmişi okursan hülyacım geçen gün yapmıştık eslemeleri:44:hatırlamıyorum şuan
bayramda yememek için midem rahatsız üşütmüşüm herhalde de midem bulanıyor falan de biz öle yapıyoruz ama ben accık yapıcam kaçamaklardan baklavayı zaten bayramdan bayrama yiyorum oda 2 parça onuda kısmıcam özel günlere özel planlar yapıyorum hedefler koyuyorum kendime süper oluyor.. mesela yılbaşındada bayıldığım bonibonlardan yicem onun için 60 olmam lazım ama zannetmiyorum artık durdu kilo vermem çok zorlanıyorum 3 haftadır 69.5tan 70e çıktım hayrolsun kaçamakta yapmıyorum sporumu da yapıyorum yaaaaaaaa ağlamak istiyorum tamam patates diyetine tekrar başlıyorum hıh küstüm işte tartıya cuma günüde başırmak için az rakam yazsın oraya tartıııııı
kırmızıgül canım yemeyeceğiz minik kaçamaklar dışında kaçamak yapmak bize yasak bizim çooook vermemiz gereken kilolarımız var unutmayalım :2:
evet canim bende dedigin gibi yapim..ama isin kotu yani ilk gunu herkes bizde olacak annemler burada enbuyuk olduklari icin..ve servisi biz yapinca...o ara almaktan korkuyorum...ama kendimi tutmaya calisicam hem mecburumda..aralik'in 5inde amcamin kizinin nisani var..bu halde olmak istimiyorum...insallah biraz duzene girerim ozamana kadar
ceyce zaten bu haftalık bu takım listesi her hafta farklı olacak bir dahaki de listeye kilosunu işlemeyle eşleme olsun mesela neysemsi ben hallettiriveririm gaaaaarii...
evet bizim deli gibi spor yapip yediklerimize dikkat etmemiz lazim...eve gider git spor yapicam...15km kosu bandinda yurumeye calisicam
ok.canım yani herhafta rakibimiz değişecek.peki o bir hafta biz neyapacaz rakibimizle atışacakmıyız
evet bizim deli gibi spor yapip yediklerimize dikkat etmemiz lazim...eve gider git spor yapicam...15km kosu bandinda yurumeye calisicam
ceyce kıskanma hacıı sende atlayıp gelseydin....
kırmızıl gül nasılsın..insallah en kısa zamanda istediğin kg ya ulasırsın caım...fazla kilolar daha cabuk gidiyor unutma...
bu kavunları götüren arkadas kimdi..ceycee idi gal,ba..menün harika ama kavunlar batımıs keske 2 dilim yeseydin.....
bu arada dün o kadar yemişimki hala ağzıma bişi kymadım..bugün yememeye kararlıyım detoks yapim en iyisi birde cok pis kabızlık cekiyorum vede reglim gecikti patlamaya hazır bir volkan gibiyim :)
Ben de biraz evvel 40 dk. koşu bandında yürüyüş+20 dk pilates yaptım..
Siz 15 km nasıl yürüyorsunuz? Ben 40 dk.da 3.5 km yürüyebildim
Daha kahvaltı yapmadım.. Sadece bir küçük hurma yedim spora başlamadan.. Ama dün geceyi sormayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?