Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

7.TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER PAYLAŞIMDA BULUNMALIDIR.
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE KK KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.

....................................................................................................................................

7. takıma katılma başvuru formu

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):

yaşınız:

işiniz:

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):

boyunuz:

ilk başladığınız kilo:

hedef kilonuz:

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:

diğer(eklemek istediğiniz):

yeni gelenler formu doldurabilirmi​

diğerleride bizleri tanımanız içindir(1865. sayfada)​

Son düzenleme:

adınız: Figen

yaşınız:24

işiniz:guvenlik gorevlisi

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:
defalarca diyete basladim tam iyi gidiyorum baya kilo veriyorum ve nasil oluyorsa verdigim kilolari cabucak geri aliyorum....malesef bakmam gereken hasta bir babam onun disinda evin maddi manevi her isiyle ben ilgileniyorum..anliyacaginiz kosturmadanin arasinda bazen elime ne gecerse onu atistiriyorum hemen ((

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum): birtane kendini begenmis yengem var...ve kendini diyetisyen sanip her gordugunde sunu yap bunu yapma deyip duruyor..

boyunuz: 1.58cm

ilk başladığınız kilo:106

hedef kilonuz:55

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:

bundan birkac yil once ise iki dilim ekmek arasinda peyznir felan oluyordu sonra bir meyva ve atistiracak hazir kurabiyelerdengetirirdim boylelikle 93 kilodan 76 kiloya dusmustum...suan ise akapunktur diyeti yapiyorum..bunuda gecen yil ilk defa denedim ve 6 haftada 13 kilo vermistim..

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:

suan cogunlukla siyah pantalon ve kalami kapatacak kiyafeler giginiyorum (((( ve insallah bu son diyetim olur ve ozaman her sekil giginmen istiyorum...encokta begendigim kiyafete ic gecirip arkama bakmadan dukkanlardan cikmak istemiyorum...

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:

Kendime olan guvenim artacak cunku suan fizigimden utaniyorum

diğer(eklemek istediğiniz):

Insallah hep beraber istedigimiz kiloya sagligli bir sekilde ulasiriz

figen kendinden utanma ben diyete başladığımda 95 kiloydum yarışmayada 93 kiloyla katılmıştım yanlı hatırlamıyorsam ve şuan çok mutluyum geriye dönüp baktığımda 10 ay nasıl geçti hiç anlamış değilim boşa geçen bir zaman gibi hara güre geçti ama verdiğim kilolar yanıma kar kaldı...ve şuan yarışmada 89 kişi var benle beraber ve ben birinci sıradayım verdiğim 23 kiloyla sende benim gibi birinciliğe oturacaksın buna eminim.. başarılar dilerim...

selam millet

zalimi ne olduda bozdun bakim sok diyeti
sanki benim sana hesap sormaya hakkim varmis gibi konusuyorum
dunki menum disinda kacamak yaptim
gecenin bi vakti kocis icin hazirladigim bir tabak kizartmanin ceyregini huplettim
valla kizlar ben durduramiyorum artik kendimi
halbuki baslarda ne kadar azimliydim

bu hafta kilomu koruyabilirsem ne mutlu bana

rana bekle seni kesmeye geliyorum sabah babamdan topla azar işittim de cinler tepemde zıp zıp oynadı yarım ekmeği yedimde kendime geldim napıyorum ben diye 2 saat spor yapacağım şimdi

Ayy canim benim ya tebrik ederim seni...insallah bende senin gibi basarabilirim...ama kat etmem gereken coooooooooookkkkkkk uzun bir yolum var...bu akapunktur diyetine iyi uydugumda ilk hafta 4 kilo veriyorum sonra azaliyor...insallah hic durmadan kilo verebilirim....sen ne yapiyorsun cnm kilo verebilmek icin?

sakin ol ranacım aynısı banada olmuştu vücut aalarm veriyor heeeey noluyor diye kendine hakim ol bak nolur bayraam geliyor zayıflamak isteyen biziz dimi..

haklisin zalimi
ama bir anlik iste
sonrasida pismanlik tabi :26:

dedigin gibi bayramda geliyor
daha dikkatli olmaya calisacagim

bu arada kirmizigul hosgeldin canim

Arkadaslar bu stresli ve sinirli oldugumuzda yeme olayına bi çözüm lazım. Duygusal yemek yeme alışkanlığı bu işte. Kimi iştahtan kesilir, ben yemeye vuruyorum bu durumda. bununla bir şekilde başa çıkmamız lazım. Bu arada öğlen yemeği olarak kabak yemeği ve yogurt yedim. Akşama da et öğünü lazım. Izgara et yemeyi düşünüyorum.

slm kızlar geldim ben sabah kahvaltı yapmamıştım öğlene doğru bir mandalina yedim öğlen sadece çorba içtim şuanda bir tane elma yedim o bol bol yediğim günlerin acısını böyle yememekle çıkaracağım bakalım akşam ne yiyeceğim

kırmızı gül hoşgeldin canım.

zalimi burdayız canım ben bilmiyordumki birisine msj atılacağına sadece buraya yazdım acemiyiz herhalde cıııksssss.

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):aykırı

yaşınız:23

işiniz:ev hanımı

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınızrtaokulda hep 50-53 arasıydım.. Hiç kilo problemim yoktu.. Daha sonra bir rahatsılık geçirdim ilk defa 60ın üzerine çıktım.. ilaçlar sebebiyle.. sonra başka bir ilaç sebebeiyle 43 kg a kadar indim.. 38 beden eteklerim belimde dönüyordu.. ama o ilacı bırakınca yavaş yavaş kilo almaya başladım.. 60-63 civarı seyrediyordu.. 62 kg la evlendim.. eşim askere gidince 58 kg. kadar düşmüştüm, hareketlilik vs. sebebiyle.. Ama eşim gelince hiç dikkat etmedim, sonra bir düşük yaptım o esnada 2-3 hafta sürekli yattım ve vitamin kullandım.. 68 lere çıktım.. Şuan iki buçuk senelik evliyim ve 72-73 kg.. ve artık bu gidişe bir dur demem lazım.. Eşim de yemeğe çok düşkün.. Onun da etkisi var biraz kilo almam da.. Şimdi koşu bandı aldık, sporla zayıflamayı düşünüyorumm.. Bu takıma üye olmamın sebebi de yediklerime az da olsa dikkat etmek..

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):Şuan beni gören herkes kilo mu aldın diyor ve bunu her gördüklerinde söylüyorlar çok sinir bozucu..

boyunuz: 168

ilk başladığınız kilo:73

hedef kilonuz:55-60

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:sadece yoğun, tempolu zamanlarda, heyecanlı olduğum zamanlarda kilo verebiliyorum..

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:şuan bol kıyafetlerimi giyiyorum,artık tam oluyorlar.. Eğer istediğim kiloya ulaşabilirsem.. Daha özenli giyinicem inş.

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:Kendime güvenim gelecek.. Aynaya baktığımda daha mutlu olucam..

diğer(eklemek istediğiniz):her türlü destek ve tavsiyenize ihtiyacım var.. Biri bana dur demeliii

yediklerimi de yazayım..

Sabah 11.00 yarım simit+ayran
öğlen 13.00 1 dilim kepekli ballı kaymaklı ekmek, az yağlı domates salatalık+1,5 dilim kepekli ekmek+sekersiz çay
ara 15.00 bir paket UNO çıtır kıtır+ eti stic çikolata(57 kal)

hosbulduk arkadaslar.

insallah heb beraber ideal kilomuza ulasacagiz.

ben akapunktur diyeti yapiyorum ve sabahlari ve oglenleri herzaman ayni 300gr yogurt yiyorum icinede bir c.k keten tohumu rahatca tuvalete gidebilmek icin...birazdan 400 gr salata yapicam icine 2haslanmis yumurta ve haslanmis2 adet patates ve yiyecegimin hepsibu...icim kiyiliyor ama baya...bugun ilk gunum :))

Hoşbulduk arkadaşlar..

30 dk pilates yaptım.. İlk bölüm olmasına rağmen baya zorlandım ve başım ağrıdı.. İnş. devamlı yapabilirm ve faydasını görürüm..

4-5 kaşık dolma içi ve 3 kaşık yoğurt yedim.. Akşam eltime gidicem umarım orada fazla kaçırmam.. Galiba aranızda en çok ben yiyorum..

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş sefa gelmiş..

zalimi.. o yediğim tost benim önceki yediklerimin yanında o kadar az kalıyoki..emzirdiğim için dahada azaltamam..

bugün julii ve arkadaşlarla bluştuk..yapılanlardan aşırıya kaçmadan yedik ama arkasından kucağımızda tosun bebelerle yarım saat yürüdük..yediklerimizi yakmışızdır

ceyce beni yanlış anladın sanırım takım kuralları yenilenmeye çalışılıyor yeni fikirler ortaya koymaya çalışıyoruz daha önce mart aylarıydı sanırım bir arkadaşımızla büyük bir tartışma olmuştu bu konu hakkında sana özel deil tüm takıma ait söylemiştim ceyce kırıldıysan özür dilerim arkadaşım...

sinirimden köpürdüm 6 tane kabloyu takmayı başaramadım pcmede kavuşamadım

pcnin parçası alındı ama bağlantısı..

illa bilgisayarcıya götürmek istemiyorum koca kasayı

haklisin zalimi
ama bir anlik iste
sonrasida pismanlik tabi :26:

dedigin gibi bayramda geliyor
daha dikkatli olmaya calisacagim

bu arada kirmizigul hosgeldin canim

aaaaa bozdunmu sen aramzdaki rekabet yeminini bacımm :26: ayyy bi üzüldümm bi üzüldümm sorma gitsin yaneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…