Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de simdi spordan geldim. 20 dakika kosu bandi, 20 dakika bisiklet, 30 dakika da bolgesel alet calistim. Simdi de izgara tavuk yiyecegim. Ara ogun olarak da nar yiyecegim daha sonra. gece gec vakitlere kadar calisacagim cunku.

Ben de simdi spordan geldim. 20 dakika kosu bandi, 20 dakika bisiklet, 30 dakika da bolgesel alet calistim. Simdi de izgara tavuk yiyecegim. Ara ogun olarak da nar yiyecegim daha sonra. gece gec vakitlere kadar calisacagim cunku.

canim iyi gidiyorsun
boyle devam..

ayyyy ben bu yazıyı çok sevdim yahuuu
kupa benimm sonuçlar belliiiii olduuu şimdidennn

bugün yediklerim:
sabah: meyve suyu
ara: az kuruyemiş
öğle:2 kaşık pilav, çok az haşlama tavuk
ara:az yoğurt
akşam:2 kaşık pilav, çok az haşlama tavuk
ara.az kuruyemiş

ayyyy ben bu yazıyı çok sevdim yahuuu
kupa benimm sonuçlar belliiiii olduuu şimdidennn

sevgili rakibem
bu hafta kupa senin olabilir
soyleki bu kupa sadece bir haftalik kupa olacak oda olursa tabii
siki siki saril sakin birakma emi
cunku haftaya el degistirecek

sevgili rakibem
bu hafta kupa senin olabilir
soyleki bu kupa sadece bir haftalik kupa olacak oda olursa tabii
siki siki saril sakin birakma emi
cunku haftaya el degistirecek

diyosunnnn
oyyyy bende korksamıydım ki şimdiii oyyy hiç gülcemde yoktuu kızartma yiyerekten geçcekmiş beni hem de gece gece bak buna çok gülerim iştee

akrepcik
senin kacamaklarinida okuduk
hihh
gecenin bir vakti yediklerini vs.
benimki bir seferlige mahsustu
gulmeye devam et cicim
son gulen iyi guler

hah senin topige simdi yazamayacagim
suanda 69 um hedef 60
ama 55 e kadar gitmeyi istiyorum
seni tanidigim kadariyla guclusun
guclu rakip secmeliki basari daha yakin olsun degil mi tatlim..

iyi geceler.. ne güzelmiş uzun uuzn gecmiş okumak beyaaa
yeni gelenler tekrar hosgeldniz sefalar getirdiniz a.s.

şimcik yediklerime gelince....
bugün 1 öğün yedim akşamda arım minik kase kuruyemiş yedim...

öğlen ulusmada yediklerimi sayem miiiii

kısır 3yk -makarna salatası3yk-1 minik dilim börek-kek-meyveli muhallebili tatlı-

yazmasam daha iyidi
neyse baya yürüdük birazını yakmısızdır herhalde....

ben bu hafta kaçamak yapmadım bikeree daha önceki kaçamaklar da beni bağlar zatiii çünkü senle bu hafta rakip oldukk canımmm ama sen kaçamakını rakip olduktan sooona yaptınnn hem benden de kiloluymuşsunn nası geçcen beni kıııııız neeeseee arkamdan gelirsin artıkımmm dikkat et de bıraktığım toz gözüne kaçmasın hani ööle hızlı giderim anlamındaa

Son düzenleme:
herkse günaydın

zalimi az önce dikkatimi cekti
sonuncu olmusum ama geldiğimden beri yaklasık 7 kg verdim 89 . JJuLiEtt ( -3,50 / -5,83% ) @ 04.07.08 # 60,00 # 63,50

günaydın arkadaşlar

kırmızıgül canım ilk günler öyle oluyor ya ben 2-3 gün o baş ağrısını çektim sonra alışıyorsun biraz sabır canım.

kız culi orda burda gezerken tutkuyla ne rejim kalıyor sizde ne bişey hoopp götürüyorsunuz börekleri pastaları banada fotolara bakıp kıskanmak kalıyor

yok zalimicim kırılmadım canım acemiliğime geldi bilsem haber verirdim demeye çalıştım. aşkolsun ne kırılması burda birbirimizide yemeyeceğiz yemekleride yemeyeceğiz

günaydın arkadaşlar

kırmızıgül canım ilk günler öyle oluyor ya ben 2-3 gün o baş ağrısını çektim sonra alışıyorsun biraz sabır canım.

Evet canim hakliisn, onemli olan ilk gunleri atlatabilmek. vicud alisinca gerisi geliyor...insallah sabrin sonu selamet...busefer hic bozmadan devam ederim

kızlar akşam yemeği 7-8 kaşık zeytinyağlı taze fasulye yedim çok az tavuk ızgara yedim.ve bol bol kavun yedim.(kan şekerim düşmüştü)

sabah iki tane kuru kayısı ve incir yedim bir tane zeytin çook az peynir yedim. şimdide yeşil çay içiyorum ama ben bunu hiiiç sevmiyorumki yauv:2:

fzl yememem lazım çünkü annemlerde acayip kaçırmışım hiç kilomuda tartmadım korkuyorum açıkcası verdiğim 2,5 kg yu geri almış olmaktan. bakalım cuma sabahı ne çıkacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…