Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

pazara gittik geldik bilgisayara format atmam lazım biraz sorunlu sanırım ama bakalım umarım çabuk olur...

bugun kizlar gorunmuyor pek ortalarda....yogunlar galiba

olabilir inanaın bende çok yogunum işyerinde ama fırsat bulur bulmaz kk ya giriyorum.
nasıl gidiyor diyet kızlar.benim çokda iyi sayılmaz ama hayatım çok yogunlaştı.sürekli hareket halindeyim.onun için gidiyor yavaş yavaş kilolar :)

hulyacim
diyetimi duzene soktum tekrardan
bu hafta kacamaklarim olmustuda
neyse topladim kendimi
hergun gram gram dusuyorum sukur

birazdan kizimi uyutup spor yapacagim

diyet iyi gidiyor canım birçok şey çeksede dayanıyorum , sarediyorum , oof of bonibon istiyor canım , kaymaklı şambali istiyor canım , ne çok şey istermiş canım ,... diyetisyeni bırakmıştım , tekrar başlamay karar verdim , salı günü gidip kan tahlili yaptıracağım , sonra direk diyetisyene , git gide kilolarımı almaya başladım , bu arada ayçaoğuş diye birinin diyet günlüğünü okudum bakın sitesi bu http://www.pi.web.tr/diyetisyen-4 beni tekrar motive etti ve cesaret verdi ... tüm günlüğünü okudum 1-2-3-4 çok iyi gidiyor oranları ne güzel sürekli düşüyor ... imrendim şimdi yaa...

rana çok özeniyorum sana valla, süpersin. ben de şu spor işine başlıycam bu gidişle, iyi örnek oluyosun bize.
bugün yediklerim.
sabah: 1 dilim ekmek, 1kk kaşar, 2 salam
ara. sütlükahve
öğle:2 ufak tuzlu kurabiye, 1 tatlı kurabiye
ara: meyve suyu

şimdi mutfak dağık baya bulaşıklar falan bulgur pişircem cacık yapcam sonra girişi temizlicem deniz yıldızını izlerken yemeğimi yicem yemekten sonra spor yapcam booool bol....

cemrecim salamı pek beğenmiyorum tatlım masum görünen ama 100 gr. 446 kalori olan bir şey sakatat genelde oldukça sağlıksız ama az yediğine eminim ben senin fikrimi sorarsan salamı evine sokma bile

bekliyorum sizden

zalimi, ben de yemek istemiyorum, hiç yemem öyle şeyleri aslında ama bu ara evde var diye canım istedi. yemem artık :)
söylediğin siteye bakıyorum...

tesekkur ederim cemrecim
buraya surekli ne yaptigimi yaziyorumki
bi sekilde belki faydam olur
cunku bende buradan takip ederek okuyup ozenerek basladim spor yapmaya

biraz once 75 dakikalik sporum bitti
dusumu aldim oh miss gibi
kendime geliyorum boyle
kizimda uyandi yemegini yedirecegim birazdan

yaptiklarim:
15 dak. twister
10 dak. mekik
20 dak. kol-bacak-kalca hareketl.
30 dak. bisiklet

cemreee bir konu varki
yediklerin
juli burda olsaydi

canim diyetteyiz degilmi
daha saglikli besinler tuketmen gerekiyor
kurabiye pogaca vs. olmayacak
ogunlerine sebze yemekleri, yogurt ekle
ara ogunler icin kalorisi dusuk meyveler sec
haftada 2-3 beyaz at tuket
daha bircok sey var
aklima gelenler ilk olarak bunlardi

rana haklısın ama ne yapıyım huyum bu, bi türlü düzgün beslenemedim gitti. bu akşam da yemek yok, bakalım neler atıştırıcam

canim gercekten kilo vermek istiyorsan
huyunu degistirmek zorundasin
esine ve bebise ne yaptin bugun
onlardan yesen !!

cemreeee rana doğru söylüyor daha önce bir kaç kere söylemiştim ama artık daha fazlası kırar diye söylemek istememiştim

siteyi nasıl buldunuz insanın kendine güveni geliyor ya bunları okuyunca...

rana kıskanmaya başladım ama bak iştahlandırdın benide stepe bincem şincik...

Merhaba herkese, bugun sabah ispanak ve pazi yedim (pek kahvalti gibi olmadi), oglende akdeniz salatasi yedim. Aksam da biraz peynir ve ekmek. Bugun biraz duzensiz gitti anlayacaginiz. Bi de kacamak yaptim. Arkadasimla bulustum 3 bardak votka ictim. yarin tekrar spora gidicem. hadi bakalim.

slm kızlar bi bakayım dedim ne var ne yok diye ortalık şenlenmiş geçmişi oku oku bitiremedim yeni arkadaşlara başarlar diliyorum...bende şimdilik bi yaramazlık yok şükür...
bu arada 65 kiloyum kızlar 67.5 niye yazdınız anlayamadım...o hafta giremediğim için ceza mı olmuştu acaba?o kadar geriye gidemedim valaaa çok birikmiş...neyse önemli değil ama olayın başından beri güzelkilolar vermişim gerçekten de...bebişimi sağlıcakla kucağıma alayım da sonra gene buralardayım inşallah:)))şimdiden kaç ay sonrasını düşünüyorum di mi?:)))bu eski arkadaşınıza bi yer açın şimdiden rezervasyonumu yaptırayım
neyse hepinizi öpüyorum kızlar kendinize ii bakın ben bu takım sayesinde çooook güzel kilolar verdim umarım sizler de verebilirsiniz....
ara ara gene uğrarım kolay gelsin hepinizeeeee............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…