Selamlar.Zalimi'cim beni takima kabul ettigin icin cok tesekkür ederim.Insallah beraber inceliriz manken oluruz.
aramiza hosgeldin canim... insallh hep beraber basaririz..
buarada sen haline sukret biz ayni boydayiz ama ben 106 kiloyum
Hosbulduk canim.Insallah güzel vakit gecirir ama bu arada zayiflariz.Benim Hasimato hastaligim yüzünden kilo veremiyorum sürekli aliyorum canim.Buda beni psikolojik cok yipratiyor.Acliktan psikolojim bozuluyor yinede gram gitmiyor.Mesela demin tartildim 1 kiloya yakin almisim yine.Kafayi yiycem anlamadim ben bu isten bisey.
enonemlisi canim sakin ol...tabiki uzerine duseceksin kilo vermek icin..ama kendini strese sokma cunku strestende veremezsin canim..bende bir ara hastalik etmistim kendime butun gun boyunca tartiliyordum...hatta okadar kotu durma geldimki gunde sadece 1 elma yiyordum...nekadar yanlis ama kilo insanin psikolojisinide bozuyor malesef...suan bende pek iyi sayilmam ona bakarsan...mayista 94kiloydum ve bu ay 106yi gordum..bende kafayi yiyecegim neredeyse
Biz kadinlarin nedir bu cilesi yaaaa.Vallahi bu düzen böyle geldi böyle gider herhalde.Evlen kilo al,cocuk dogur kilo al,hastalik sahibi ol kilo al,ilac kullan kilo al.Gel beraber kafayi yiyelim
günaydınnn...
juli düzeltmeye çalışıcam...
azeri kızı ben de haşimoto hastasıyım, ilaç kullanıyorum, sen kullanıyor musun? doktor kontrolünde misin?
günaydınlar
azaeri hoşgeldin..
acıktım kahvaltı etmem lazım
en iyisi sık yiyip az yemek ama onu basaramıyoruz nedensevallaha maasallah juli, cok guzel gidiyorsun...ben dun okadar kosturmanin ardindan dayanamadim 4 parca ekmek yedim vallaha..benim diyettede ekmek yemek yasakbugun menumun disina cikmicam ama :))
Buarada herkese gunaydinnnn
Selamlar.Zalimi'cim beni takima kabul ettigin icin cok tesekkür ederim.Insallah beraber inceliriz manken oluruz.
selam cnm..2 3 kiloya kadar normal bence..ben kaç aftadır ya aynıyım ya yarım kilo veriyorum ya yarım kilo alıyorum..o haftaki iradene göre değişiyo..Gunaydin herkese, sabah kepek ekmegine etli sandvic yedim. Bir haftada ne kadar kilo versem normaldir arkadaslar?
günaydın herkese .. ben de kafayı yicem.. 1 aydan fazla oldu çıkıyom iniyom.. ben neyi yanlış yapıyom...
sabah :1yum. peynirli, 5 zeytin 1dil.kep.ekm.1 dom.yarım dilim peynir.1dil. salam ,yeşil çay şekersiz
ara :1 mandalin.
öğlen 3 köfte 1bardak süt 1 dil kep ekm. olucak...
akşama belli değil ....ne olucak benim bu halim.........
selam cnm..2 3 kiloya kadar normal bence..ben kaç aftadır ya aynıyım ya yarım kilo veriyorum ya yarım kilo alıyorum..o haftaki iradene göre değişiyo..
selam saferan..spor ypıyomusun..çok fazla yemiyosun aslında kahvaltıda yumurtayı yağdamı yapıyosun haşlasan daha az kalori alırsın..birazda hareket katarsan gün içindeki durumuna kilo vermeye başlarsın bence
haftada 2 gün fitnese gidiyorum kar.hid. diyeti yapıyorum 3 haftadır protein alıyorum yunurta serbest ondan yiyorum yoksa çok az kalorı oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?