Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şşşşşşşşşşt uyuyonuzmu daha tembel civcivlerim benim hadi spora gelen varmı benle birlikte:76:

merhaba hoşbulduk arkadaslar sabah kahvaltım müsli ve bir bardak süt öğlen bol salata ve kepek makarna ama bu hafta regl olcam kendimi çok ağır hissediorum ne yapabilirim sizce reglin 2. ve 3. günü detoxs yapıcam belki suyu atarım içimdeki hee

sevgilim nbr sen yaz yazdıkça şenlencek buraları bende yazmicektim ama canım sıkkın baya 100 gr +da görünüyorum bana kaderimin bir oyunumu bu :84:

selam kizlar

haklisin cemre
ben dahil gunluk listelerimizi yazmayida biraktik
birkac arkadas zaten hic yazmiyordu
bence bu kural olsun yani yazmak zorunlu olsun
buna zalimide dahil
zalimicim o kadar kilo veriyorsun
nasil beslendigini hic bilmiyorum inan

menum:

sabah: 1 kk peynir, 1 catal yumurta, 1 salatalik, 1 zeytin, 1 bardak sekersiz acik cay
ara: 1 kivi
oglen: 1 kucuk kase yesil mercimek yemegi
ara: 1 bardak ayran
aksam: 1 pors. brokoli salatasi
ara: 1 yesil elma

bugunki menum bu sekilde olacak
1 saat de spor yaparim

o kadar karışıkki rana beslenmem yani köy usulü yeriz biz yemeklerimizi o yüzden bende tam bilemem ölçüsünü 3 kişi otururuz sofraya 1 tabağa yemek 1 tabağa pilav bir kaseye salata konur salatayı genelde ben ve annem talan ederiz pilavdan ben pek yememeye gayret ederim en önemli olduğunu düşündüğüm nokta 2 lokma yiyorsam 3. lokmaya geçmeden önce yarım bardak kadar su içerim 1 lt kadar suyu bitiririm böylece 2lt biter toplam ana öğünlerde 1 lt.de pc başında biter işte böyle şimdi ben size nasıl olurda yazarım menülerimi:84::78:

Son düzenleme:
dikkat dikkat duyduk duymadık demeyin bugünden itibaren yoklama defteri tekrar açılıyor culi 2 haftalığına izinlii onun dışınad herkes hergün menülerini yazacak ve tüm menüleri eleştirecek 4.takımın bir kuralını çalalım çok hoşuma gitti zorunludur efem bu kuralda o haftanın birincisi kişisel rütbeye yazılacak 7.takımın 1.si rana.able : ) gibi çok hoş bişey belki motive olmamaızı sağlar ne dersiniz ve sizlerdede kurallar gelsin hadi bakalım ben canlandırmak için hepinize sataşacağım ve gelsenizde gelmesenizde yazacağım sürekli varmısınız yanımda olmaya yoklamada eskisi gibi - ler olacak 10 puanı toplayan diskalifiye olacak yada af edilecek takım kararınca

benim menüm:
sabah:1 yumurta, 1 kk peynir, 1 dilim kepek ekmek
ara: 1/2 bardak yoğurt
öğlen:1 kk peynir, 1 dilim kepek ekmek
ara: 1 elma
ve şimdi sütlü sade nescafe

amanin korktum valla menüm hazırdı yazıverim.....
KAHVALTI
beyaz peynir 2 kib. kut. 160 cal.
zeytin (siyah) 25 gr. 50 cal.
ekmek - beyaz 2 dilim 180 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
1. ARA ÖĞÜN
tadımca antep fıstıklı 30 gr. 152 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
ekmek - beyaz 2 dilim 180 cal.
zeytin (siyah) 25 gr. 50 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
2. ARA ÖĞÜN
elma 1 ad. 60 cal.
portakal 1 ad. 50 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
kızarmış tavuk baget 2 ad. 133 cal.
mantar 200 gr. 28 cal.
kaşar peyniri 1 kib. kut. 121 cal.
salatalar (yağsız) 1 por. 70 cal.
ekmek - kepekli 1 dilim 60 cal.
toplam 1400 oldu...
zalimi canım benim günlüğüne gözattım biraz yeni gördüm zaten büyükler bazen farkında olmadan hatalar yapabiliyor sen kendine güvenini kaybetme yeter ... yemekte tabağına ayrı al ölçmen daha kolay olur belki.....üniv. demi okuyorsun merak ettim ..günlüğünde candy nin yazısını gördüm hiç girmiyor artık nedense onuda sevgiyle andım..........

benim menüm:
sabah:1 yumurta, 1 kk peynir, 1 dilim kepek ekmek
ara: 1/2 bardak yoğurt
öğlen:1 kk peynir, 1 dilim kepek ekmek
ara: 1 elma
ve şimdi sütlü sade nescafe

öğlen az olmuş biraz.......

Ben bugün 5 günde 5 kilo diyetine basladim.2 kilo verebilsem keske bu diyetle.5 kilo zaten imkansiz benim icin,guatirim yüzünden.
Bugün patates günüm .Bu diyeti sadece bir kere yapip birakicam.Sonra yine saglikli diyetime devam edicem.Metbolizmamda bir hareketlenme olsun diye yapicam bunu.

Günlerdir spor yapamiyorum.Grip oldugum icin.Zaten dünde 1,5 ayda yemedigim kadar cok yedim.Akrabalar biraradaydik diye yedim de yedim.Ama ondan sonra midem agridi resmen.Mide kücüldü ya,istemiyor fazla yemek.Ama spora baslamam lazim artik.Yarin insallah basliycam yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…