Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Zalimi canim sana kesinlikle katiliyorum..ben elimden geldikce yine eskisi gibi burda olmaya ve menulerimi yazmaya calisicam.

tutkucum hayirdir canim, moralin niye bozuk?

buarada sabah 300gr yogurt yedim oglende 300 gr yogurt..birazdan salata yiyecegim..aksam 10kadar calistigim icin bugun spor yapamicam ama yarin sabah insallah yine enaz 7 km yururum kizlar...

http://www.yumaksepeti.com/wp-content/uploads/2009/07/a-01.jpg için Google Görsel Sonuçları

bakın size ne buldum harika bir sıkılaştırıcı bunları yapın münkün olduğunca ben dardarımı taktım 1 lt su içtim 10 dk sonra 100 mekik çektim şimdide arpa şehriye pilavı pişiyor bayılırım kendilerine neyse yanında bir kase büyüklerinden roka domates salatalık soğan karışımı var ewet menümü yazdım ölçülerini bilemiyorum maalesef bizde tabak ayrılmıyor bazen yapıyorum onuda kızıyorlar neyse bşde paates köfte var

şimdi yemek yiyip gelcem şu tibetin hareketlerinide yaptım banyoya giremicem tüp bitmiş

kız delüüü......nerdesin ben sana mesaj yazdım cevap vermedin ama bi önceki sayfaya bakınız....

selam kızlar..zalimikrallar güzel bana göre..rütbe işi de harika olmus...bugün 2 dilim ekmak ekmek 1 kk peynir ara mandaline akşamda kavurma ve 3 kasık makarna yidim bide 2 catal datluu yidim..

eşimle kavgalıyız cnm 2 gündür konuşmuyoruz..ondan moralim bozuk..
sadece yoğurtlamı duruyosun

ama ama ama ben kaç tane mesaj attım üst üste kimse yoktuki ben çıktım siz girdiniz dimek
gizlii kişi kim acep merak ettim

eşimle kavgalıyız cnm 2 gündür konuşmuyoruz..ondan moralim bozuk..
sadece yoğurtlamı duruyosun

anladim canim, insallah enkisa zamanda duzelir araniz...
evet canim yogurtlan duruyorum birkacgun arka arkaya ekme yedim ve akapunktur diyeti yaptigim icin haftada birgun enfazla 3 dilim ekmek yeme hakkim var onada uymadim diye bugun sadece yogurt yiyim dedim, ama tam tuttum sayilmaz bir dilim ekmek yine yedim :))

yemekten önce yaptığım spor karnımı acıttı ya bütün kaslarım sızlıyor
bir süre ara vermeye bile gelmiyor ya
bende daha yeni duş alabildim ne tembelim dimi
tembelliğimin bir noktası daha 90 ilmekle başladığım 6 numara şişle örmeye çalıştığım diz üstü battaniyedende 2 sıra ördümvarmı yardıma gelecek

kızlar ben 4.takımdayım bu hafta ikinci kez kacamak yaptım börek yedim ceza aldım cezamda koca popolu koca göbeklinin biriyim herkes duysun arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…