yavrum burada en son 71 kiloydum. şu an utanarak söylüyorum 77 civarındayım belki daha fazla. şidi gruba girersem grup eksilere düşer dimi?
Kızlar şimdi bakıyorum listenize.
aynı gecilir o durumda kilo özgem tutku sadece bu gün gelememiş.. yanlıslık yapmayalım canım..
Sağol akrepcim sağolsunlar hızır gibi yetiştiler imdadıma. siz olduktan sonra neyleyim ben bu takıpda kaptanıkimse yok yaa atayım tutayım arkalarından bir gelsinler p.tesi günü soracağım ben hepsine beni burda yalnız bırakmanın hesabını oklava smilinide kaldırmışlarkı ozaman bende yazarım oklava size oklava
vayyyyy anammmm vaaaayyyyyyyyy
kızlar süpersiniz tebrikler...hepiniz çok güzel kilo vermişsiniz hayran kaldım valla...
ama gizeeeeeemmmm...inanamıyorum sana...helal sana bacım gurur duydum gıpta ettim valla
maşallah süphanallah,inşallah bi daha hiç kilo almazsın...
bu arada ben emoş,nikim değişti
eskiler hep uğramışız,benim de aklıma geldi bi bakayım dedim size
saferan sağol düzeltmişsin, 2 gündür misafirlerim vardı, o yüzden aceleden yanlış yazmışım.
bu arada kaptan bile ortada yok, grubumuzun motivasyon özelliği pek kalmadı gibi geliyor bana, haksız mıyım???
ya kizlar gelin ugrayin artik. Olmuyor boyle(
kilo versen yeter figencim(kırmızıgül)
figendi dimi
maalesef bende baklava yedim
adet bitme sendromu
aslının da nicki değişmiş esther olmuş sanırım di mi?bence iyi olmuş eskisine alışamamıştım
gizem saol canım ben de seni ve diğer arkadaşları çok özledim
dönüp dolaşıp gelecez gene buraya galiba,kader utansın naparsın
çok komik bişey söylücem ama 7 dilim baklava yedim
nasıl gözüm döndü siz anlayın yani
bu mesajımı gördüğünüzde ilk ifadenizin şu olacağından eminim
diiimiiii figencim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?