oh ne güzel devam et canım....Dün spora halim yok derken tami tamina 2 saat spor yaptim.
Acayip oldum yaaaaa.Artik sporsuz yapamiyorum.Halim yok diyorum ama sonra kendimi tutamiyorum.
oh afiyet olsun............bende olsa yerm valla.....çok komik bişey söylücem ama 7 dilim baklava yedim
nasıl gözüm döndü siz anlayın yani
tatlu kaptanım benim... :76::76::76::76::76::76:ahahha fırından yeni çıkmış deildi ama neyse
ben kaptanım bana özel kaçamak hakkı var
sende at bol bol göbeciklerini
çok komik bişey söylücem ama 7 dilim baklava yedim
nasıl gözüm döndü siz anlayın yani
:82:hayrola arkadaşlar kilo alma yarışımı yapıyorsunuz
bizim kız hadi neysede sana noluyor azerikız,daha yolun başındasın:88::88::88::88::88::88:
ay bişey deil yarın hastaneye gitcem aklım sende kalcak inanki
mide fesadı geçirip hastaneye gitmişsindir gerçi ama :94:merakla beklicem eve dönmeyi:82:
neyse hastaneden gelince yazımı okursun nasılsa ; şimdiden geçmiş olsun diyiim ben:78:
bunlar geçmiş olsun çiçeklerin...
tamam artık yemişsin afiyet olsun.. ara sıra şaşırtmak lazım bundan sonra dikkat edersin üzülme....Zalimi'cim.Bugün banada birseyler oldu.Mevlüt vardi.Yediklerimi sayarsam kafayi yersiniz.
1 tabak pilav
1 tabak kavurma
1 tabak mercimek corbasi
Tursu
Kücük bir dilim pide
1 baklava
5-6 tane lokma tatlisi
1 kk helva
1 tane elmali kurabiye
1 koca dilim de cikolatali pasta
1,5 aydir hic bu kadar sey yememistim.Korkuyorumki diyetteyken bu hafta kilo almis olarak cumayi bitiricem.
Yani benim yediklerim senin yediklerini döver
sana ve herkese günaydııın.....iyi bir hafta diliyorum herkese..............selamm kızlar nasılsınız hepinize günatdınnn
bende paylaşayım kızlar yediklerimi bakın bakaılım nasıl fazalmı kaçırıyorum acaba
sabah
1 mandalina
2adet grisini
3adet kuru kayısı
şekersiz y.çay
ara
2 adet kuru kayısı
öğlen
1 kase çorba
1 parça tavuk
2 kaşık pilav
gwçwn hafta perşembeden beri bu şekilde besleniyorum bu akşamdan itibarende spora başlıcam inşallahhh
evet canım kahvaltı konusunda çok haklısın ama çalışınca gerçekten zor oluyor önerini dikkate alıcam bende troit hastasıyım ve senin gibi çok az çalışıyorKumsal kahvaltini normal bir sekilde yapman herseyden daha saglikli.Kepek ekmegi,peynir zeytin,domates,salatalik seklinde bir kahvalti yaparsan vücudunu zinde tutmus olursun.
Birde 5-6 ögün yapmani tavsiye ederim.Bende ilk baslarda 6 ögün yapamam diyordum,böyle kilo alirim diyordum.Ama tam tersiymis,metabolizma canli duruyor bu sekilde.Bak ben bu sekilde 7 kilo verdim 6 haftada.Ki benim guatirim hic calismiyor,normalde benim ayda 1 kilo vermem bile iyi.Ama metabolizmayi hizli calistirmak önemli.
tamam artık yemişsin afiyet olsun.. ara sıra şaşırtmak lazım bundan sonra dikkat edersin üzülme....
sana ve herkese günaydııın.....iyi bir hafta diliyorum herkese..............[/QUOTE
Tesekkürler canim.
evet canım kahvaltı konusunda çok haklısın ama çalışınca gerçekten zor oluyor önerini dikkate alıcam bende troit hastasıyım ve senin gibi çok az çalışıyorbende beş öğün olarak beslenmaya çalışıyorum ama bu ara öğünlerde ne yiyeceğimi şaşırıyorum gerçekten seni tebrik ederim troide rağmen çok güzel kilo vermişsin inşallah istediğin kiloya ulaşırsın darısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?