iyide hatası var bence daha evli deilim ama bununla ilgili kitaplar okuyorım hamileliğin son aylarında rahim idrar torbasının hemen üsündedir ve bebek büyüdükçe son ayda baskı yapmaya başlar anne idrara sık çıkmaya başlar diye biliyorum ama anneler daha iyi bilirler
evet dogru soyluyosunnn aynen ole
Aslında aldatma İlİŞkİyİ bİtİrİr. Ama ne bİlİyİm İŞte. Anlatmak dÜrÜstlÜk ama o zaman da İpeĞİ kaybedİcek. Bu dİzİdekİ saÇma İlİŞkİlere uyuz oluyorum
bırısı aldatıyosa zaten bıtmıs bı ılıskıdır gelıp soylemıs durustluk yapmısı fılan yemem ben onu aldattıgını soylemek o kısının durust oldugunu gostermez AMA BITMEK UZERE OLAN ILISKIYII SAYGI ILE BITIRMEYE YOL ACABILIR yanı her halukarda terk ederım adamııı affetmemmmm
ewet ya bencede söleme bari yada ne bilim ya kararsızım aynı şey benim başıma gelse ne yapardım dizide yapılmaması gerekiyor ama gerçekte böle bişey olsa kesinlikle bilmek isterdim gözümün içine bakarak salağa bak nasıl aldattım dicene gelsin açık açık böyleyken böyle oldu demesini tercih ederim en azından bilmek isterdim gibime geliyor ama sonrası nasıl olurdu onu bilemiyorum:ecrin_bebek:
vallahı cok dogru yazmısıın canım aynen ole salak yerıne konmakkk aldatılmaktan dahaa acıı :ecrin_bebek::ecrin_bebek: