Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
copy paste yapıyonuz anladım ben :roflol:
8. takımdayım 1 kilo aldığım için
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
ben pis boğazın tekiyim:kedi:
Kızlar ben yarın elma diyetine başlıyorum yoksa olmıcak böylee
Sadece sabah kahvaltı yapıcam saat akşam sekize kadar iki saatte bir de elma yicem
50 dk stepper + egzersizlerimi yaptım:lepi::lepi::dance:
kızlar bakın tam bizlik:))
[/URL][/IMG]![]()
Kızlar ben yarın elma diyetine başlıyorum yoksa olmıcak böylee
Sadece sabah kahvaltı yapıcam saat akşam sekize kadar iki saatte bir de elma yicem
yok cnm walla kendi ellerimler ilkini yazdım bayanssulusmilediğerleri tabii copy:1ninca:
yavaşlamıştır medusa...devam edersin inşallah moralini bozma canım...
çidom arada öyle oluyo yaa...yarın daha dikkat edersin üzülme...çayı içiyorum şimdi tadı biraz buruk ama zorla içiyom işte naparsın:))
demi pregant benimde aklıma geldi bizim kaptan bi tane opuyorumnanaktan
Yok kızlar ya yürüyüş falanda çok yapamıyorum ben ama elma diyeti konusunu okudum bi günde iki kilo veren bile var ben yarın denicem dayanbilirsem öyle devam etcem en fazla 4-5gün yaparım sanırım
zaten kahvaltıyı normal yapamıcak olsam o diyeti yapmazdım,bide bizim yeşil elmalar fazla ekşi deil bakalım bi kere deniyelim