- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
herhangı bısey yapmana gerek yok ama tatılde oldugumu bılıuyodun (kı daha oncede belırttım )buna baya kızdım
aman herneyse son kılomu ogrenmek ıstersen 68 hadı eyvallah kızlar zaten benım sıze ıhtıyacım yokmus
yarıscı bak bu mesajı 04/03/2010 saat 17.56 da yazmısım bunları yazıyorum cunku madem kaptansın madem bıseylerı organıze edıyon yonetıyon eylemlerını tutarlı yap yada yapmaya calıs
defalarca uyardım yazmıssın kac meaj attın cıcım attıgın hepı topu 1 tane konuyu foruma tasıddım cunku kendını haklı cıkarmana bıde gayet lakayıt napabılrıım bılmıyorum demene acayıp kızdım takımın senın olsun ama geregını yapmak durumundasın
hımıyı demısınız hos demısınızde ben 1 ay yokum demısım dıskalıfıye bılem su bu hıc hos seyler degıl he ayrıca bı gorev yapıyosanız bazı seyler mazaret kabul etmez ıs hayatı boyledır en azındna ha bıde ıllakı her eylemın karsılıgı para degıldır
hım dıskalıfıye vs edılırken benım ne kadar kırıldıgımı dusunenız oldumu benım cumlemı elestıryosunuz zalımı uzerıne alınacak bısey yok bu benım yarıscıya yazdım bı not du 1 ay dedık 1 ayda geldık yanlıslar mazaret kabul etmez kusura bakmayın
bana bak canım
1.si benimle bu şekilde konuşamazsın haddini aşıyorsun.yumuşak davranıyorum demek saygısızlığı kabul ederim anlamına gelmiyor.
2 si ben bu kaptanlığı para yada menfaat karşılığı yapmıyorum.işimin gücümün arasında fırsat yaratıp ilgilenmeye çalışıyorum ama sen ve senin gibiler kendilerini ne zannederler bilmem ama benim bu karşılıksız yaptığım şeyi dahada zorlaştırıyor.
3.sü eylemlerini tutarlı yap demişsin.ne eylemi pardon anlayamadım.
bana tutarlılıktan bahseden sen misin?
takımdan artık burası beni motive etmiyor diye ayrılan haftasına daha yeni kurduğum takıma girmek için dil döken sendin canım hatırlatırım.
4,sü evet defalarca yazdım.kaç msj yazdın diyosun ben senin arkandan koşup özel mesaj atmak zorundamıyım?geçmişi kurcalarsan çokta rahat görebilirsin.
5.si bazı şeyler evet para karşılığı yapılmaz sadece karşılıklı iyi niyet ve diyaloglar yeterlidir.demek ki iyi niyet eksiğimiz varmış seninle.zaten son mesajlarındada gayet net görebiliyorum.
6,sı 19 martta bana yazığın mesajda 2 kilo aldığını önümüzdeki hafta bildirim yapacağını belirten mesajını yukarı kopyaladım .
ha bu arada 19 martta 4 marttaki kilonun üstüne 2 kilo aldığını söyleşsin.4 mart kilon 74 müş.19 martta 76 sın demekki.
veeeeee 4 nisandada 68 kilosun demekki.ohhh ne güzel 2 haftada 8 kilo vermişsin.burada kalarak aylardır başladığın yerdeydin şimdi ne güzel 2 haftada 8 kilo vermişsin.evet bize ihtiyacın yokmuş ama bir sor bakalım bizim senin gibi birine ihtiyacımız varmı?ben kendi adıma cevap vereyim yok.
7,si iş hayatı mazeret kabul etmez haaa .hatırlatırımki buraya işimden arta kalan zamanlarda geliyorum yani demem oki çok iyi biliyorum mazeret kabul etmeyeceğini.
üstelik mazereti ben göstermedimki...
ayrıca madem burayı işyeri ile bağdaşlaştırıyorsun benden beklediğin özeni önce sen gösterseydin.
iş hayatı yalan ve gösterişide hiç kabul etmez.
bu olayı seninle daha fazlada tartışmak istemiyorum.
sadece takım arkadaşlarımın olayın detaylarını bilmeleri gerektiğini düşündüğüm için ayrıntılı yazdım.
sana hayatta başarılar