Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayçincim takma kafana boşver,üzülmene değmezdir eminim

s.zeynep canım evet beslenme planını düzenlemelisin..gerçi önündeki 3 ay bişey yiyemeyebilirsin.
yemen düzene girdiğinde haftada 1er kere mutlaka tavuk,et,balık yemelisin..aslında 2 de yiyemezsen 1 olsun.
2 bardak süt iç,3 ceviz ye,yeşilliklere,meyvelere ağırlık ver.
mutlaka ama mutlaka yürü yürüyüşü ihmal etme.
6.ayda magnezyum ve kalsiyum almaya başla..bana dr gerek yok demişti.7.ayda yürüyemedim kalçamdan ağrı girdi.ve en çok kiloyu o ay aldım7-8 arası fırladı birden hareketsizlikten.benim hatama düşme sen.

11.HAZİRANA HEDEF TABLOMUZ

yarisci 67,5
askito 69,5
ebtuna 66
pregant 76
zalimi izinli
perperi 98,9
sailormoon 72,5
zeynep_05 65,5

hayatım allah söyletti galiba izinli diye ben aranızdan bir süreliğine ayrılmam gerek gece babam teyzemlerin yazlığına gideceğimizi işlerimizi varsa halletmemizi söyledi tarihi belli değil ama böyle dediyse çok yakındır orada sanırım internet yok onlar kiraya verene kadar orada kalacağız çok üzülüyorum bu kilolarla ne yapıcam ve sizlerden nasıl ayrılcam ne olursa olsun hayatımda acele edeerdim sizlere anlatmak için kaptan yardımcısıydım onuda bırakıyorum çünkü dönüş tarihi yok o süre içinde ayçincim sana yardımcı gerekiyor ve en kısa zamanda aranıza dönmek ümidiyle elvedaopuyorumnanaktanfisfisfis:a015:

gizemcim ne güzel işte eğlenir kafanı dağıtırsın tatil yapmış olursun

sen sonbaharamı döneceksin aslında öyle bir yazmışsınki sanki 6 ay falan kalacvaksınız:)))))))))))

yaz geldi yaprak dökümü başladı

anaaaam hedef günü gelmiş yaaaa abooovvvvakannehir
ay ben panik oldum 66.5 kilom şu an aha iki günde 1 kilo daha vermem lazım. bak sen şu işe ben yine hedefi yüksek tutmuştum daha çok veririmde neyse ne olur ne olmaz diyodum. ahhaaa zeynep hanımm ayvayı yedin mi şimdi eyvahedigeldismile

sende mi kpss çalışıyorsun
bir ara bende çalışıyordum düzenli..ama annem gelmişti bir ay,sonra 1 ay ben gittim..çocukla çalışamıyorum küçük,ve engel oluyor
şimdi 1 ay kaldı ama çalışamıyorum..soru bile çözemiyorum,çalışamadıkça yaydım iyice

ah canım sorma çalışıyorum ama bakalım ne olacak senin branşın neydi. hepimize koay gelsin

ayçinim doğru söylüyorsun ama dönüş tarihimiz belli değil babam bizi buraya bağlayan bişi yok kalırız baya diyor belki zayıflamaya yardımcı olur yüzme ev yukarda baya yokuş çıkıyoruz dağın tepesinde çok güzel arkası orman önü deniz ben ormanda gezöeyi daha çok seviyorum saatlerce yürüyebilirim aa o ağaç bu çiçek derken bir geliyorum 3 saat geçmiş tehlikeli bir yerde deil orman dediğime bakmayın eylülde falan döneriz herhalde bakalım orada net varmı ...

selam kizlar

zalimi eger leptopun varsa .. tasinabilir internet sticklerinden alabilirsin..

sabah

1 kase müsli..

off agzimda yara cikmis.. daha dogrusu damagimda..
cok aciyor bisi yerken..

kilomda fazla cikiyor.. üstelik dogru dürüst bisi yiyemiyorum bile.
anlamadim gitti.. insallah ödemdir yaaa :(

bende şimdi leslie sansone 3 mil yaptım..bu hafta 3 mil yapacağım..haftaya 4 mil..
anneme gidincede 5 mil yapacağım..yavaş yvaş arttıracağım

aşkitooooo
ayakkabılarına bayıldım yaaa çok güzel duruyorlar..
ben ama o kadar topuklu giyemiyorum:((((

günlük bende az topuklu ve ya terlik/ babetle dolasiyorum canim..
,malum biciriklarin pesinden kosmak gerekebiliyor :))

ama gezmelere giderken iyi oluyor topuklu..
kadini kesinlikle daha zarif gösteriyor.
alistir kendini :)

günlük bende az topuklu ve ya terlik/ babetle dolasiyorum canim..
,malum biciriklarin pesinden kosmak gerekebiliyor :))

ama gezmelere giderken iyi oluyor topuklu..
kadini kesinlikle daha zarif gösteriyor.
alistir kendini :)

haklısında ben o kadar topuklu giyersem 1.80 i geçiyorum:bbo: ondada ben rahat olamıyorum..eşimle nerdeyse eşit oluyorum..kendimi kocaman hissediyorum..
o yüzden bana en fazla 5 cm..arada giyerim bende...

selam kızlarkaydirigubbakcemile3
kpss ye hazırlanan arkadaşlarımız varmış kolay gelsin size...çok zor bir dönem,inşallah başarırsınız allah yardımcınız olsun:Saruboceq:
ayçinim canım benim sıkma canını...sen doğrusunu yapıyorsun,iş hayatında duygulrımı bir kenara koymazsak olmuyor maalesef...profesyonellik bu işte...çok can sıkıcı biliyorum ama saece işine konsantre olmaya çalış,diğer şeyleri görme:1hug:
gizem nereye gidiyosunuz?inşallah vınnla da olsa bağlanırsın netebenneyaptımki
nesibe senin için de sevindim canımkaydirigubbakcemile5
s.zeynep sen yarıştan çık güzelim...dengeli beslen...ama abur cubur yeme...sen bunun bilincindesin zten,inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin:CüvCüv:...ama bize mutlaka yaz merak ederiz seniolumunekankayizsmile
aşkitom gene çok az yiyorsun,ama çok yemekten iyidir:icecream:

ben de bugün yediklerimi yazaym:hulya:
sabah yarım simit,1 kk peynir,3 zeytin,domates,salatalık
öğlen 1 enginar,1 tabak yoğurtlu kabak yemeği,1 tane sarma...biraz kayısı ve erik
çok yorgunum ama biraz steppera çıkıcamhihoyyyt...havalar kötü malum dışarı çıkamıyormbilmiyorumkismile..akşam yne yaparım inşallah
bu arada hedef kilomu tutturmam mümkün değilohaoldumsmilegçen haftalarda bunun altındaydm üstelik:gitme:

hilal evet canım maşallah sen de boy var:))ben de çok severim topuklu ayakkabı giymeyi...boyum 1,67...düz ayakkabım çok az,onları da hamileliğimde almıştım,çocukla çok rahat oluyo

hatta ebtuna hanimefendi 12 saat boyunca topuklu ayakkabiyla gezdi istanbulu ..
o kadar seviyo yanii :roflol:

sabah

1 kase müsli
+200 ml su

öglen
sebzeli pilav(yagsiz) + firinda balik
yaninda mozarella ve salatalik

+ 500 ml su

aksam yok
(yemicem)
esimle dondurma yemeye gitcez

merhaba kızlar a.s.

nörüyosunuz bakim :)

s.zeynep tebrik ederim canım,kolay bi hamilelik ve hayırlı doğumlar diliyorum.

ayçincim noldu şimdi ben mezun oldummu diplomamı aldımmı bacı :)

lenn aşkito uyusu kötü hatıralarımı hatırlatmasana:))
hadi dondurmaları afiyetle yiyin bakiiim:)
ben de acıktım,2 sarma ve domates salatalık yedim gene

Back
X