slm kızlar her ne kadar listeden çıkmış da olsam buralardayım sizi bırakmam aslaolumunekankayizsmile
tebrik eden ve beslenmemde dikkat etmem gereken şeyleri hatırlatan arkadaşlarıma çoook teşekkür ediyorum üşengeçliğim üstümde alıntı yapamadım:kedi:
kızlar bu arada bende kahverengi lekelenmeler olmaya başladı çok korkuyorumeyvahedigeldismile doktorumun randevuları çok dolu anca cumaya randevu alabldim gerçi lekelenmeler fazlalaşırsa hemen gel araya sıkıştıralım seni dedi...bolca istirahat verdi saolsun kocişim bana çok iyi bakıo yemekleri falan ayarlıyo bulaşıkları yerleştiriyo:)))kötü günde de yanımda olduğunu gösterdi maşallah

bugün işyerinde hep yattım dün yürüyüşten sonra oldu ilk defa çok çok az bi şey damla gibi belki içinizde yaşayanınız olmuştur forumlarda deli gibi bu konuyu araştırıyorum...bol bol su içip dinleneceğim inşallah bişey olmaz...dua edin bana...
bu arada bugün diyetisyenie gittim hamileyim ama henüz ultrasona baktırmadım kesinliği yok dedim o da bana olsun hemen yemek listeni ona göre ayarlayalım dedi zaten biliyosunuz azar azar sık sık yemeye çalışıyodum gene aynı şeyler var aslında ama günde 3 adet ceviz ve mutlaka haftada 1 balık verdi diyetisyenim suyu arttırabilirsin 2 bardak dedi...lekelenmeler için de kesinlikle yürüyüşlerine ara veriyosun hele bi durumun netleşsin bakarız dedi...yani durum bu kızlarşimdilik...haa bi de yumurtayı ihmal etme sakın dedi 2 3 günde bir mutlaka yemeliymişim demir açısından...çaya henüz bişey demedi ama iyice açık içecekmişim

((amaaan öyle çay içmektense hiiç içmem daha iyi yanilülülülülülü
bu arada ayşegülcüm tebrik ediyorum arkadaşım valaaa süppersin!!!darısı diğer kızların başına inşalah....
bugün listemden hariç yaramaslık yapıp yediğim akşam yemeğinde pizza var 3/4 ünü yedim amaaaa:)))yanında da hazır vişne suyu aylar oldu hazır meyve suyu içmeyeli:)) bi kere daha böyle yapmıştım hatırlıyo musunuz?:))))diyetisyen günlerini kafadan tatil ilan ediyorum kendime sanırım....700 gram da vermişim ayrıca:)))hihoyyyt bakalım cumaya neler olacak hayırlısı:)))