Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canim 3 gündemi oldu bütün bunlar :SS
evet canım 3 günde oldu..toparlanmam 1 haftadan fazla sürdü.
ilk gün başağrısı oldu
2.gün rengim sarardı
3. günden sonra saçlarım dökülmeye başladı:2:

selam arkadaşlar nasılsınız? kaç gündür bılg bozuktu yeni geldı yazayım dedım..diyet ıyı gidiyor sayılır bıraz tartı az göstermeye başladı..bugünkü menümü yazayım sabah yeşillik ,yumurta ve peynir ve 1 dılım kepek ekmegi yedım..öglen 1 kase çorba yedım..akşam henüz yemedım salata ve zeytinyaglı fasulye yemegi düşünüyorum..
ne güzel canım vermişsin..devamı gelir inşallah
hmmbugün dişçiye gittim geldim kan tahlillerim vardı onların sonuçlarını sormaya gittim kadın bekle birazdan dedi 10 dk sonra tam oturdu başına sistem kapanmış ben gittiğimde ilgilenseydi alcaktım sonuçlarımı of ya meraktan ölüyorum zaten
geçmiş olsun canım
aman yarabbim
nasil bir tatli ve yemek krizi tuttu anlatamammm

aglicamm yanii o kadarr
bir yudum cikolata isirdim.. bir kac minik kraker attim agzima..
yok dahada azirdi..

esime dedim git bana hamburger p.kizartmasi ve naggets getirr

askim yapma bak cok pisman olursun dedi bi kac defa
olsun getir dedimm

hayir sana bunu yapamam dedi..
efe yi aldi cikti..
getirmicek
iyi yapacak...
ama benim krizim devam ediyorr offf cok canim cektii

aferin o aşkınaalkisalkisalkis
almamış..
biliyor krizin gelip geçeceğini,kendini tutmazsan pişman olacağını..
aman diyim canım kendine mukaket ol..

ben burdayım canım ya. giremiyosam hep kocamın yüzündendir. bilgisayarı alıp gidio, kalıom dımdızlak
söyle o kocana onunyüzünden seni özlüyoruz olmaz ama:umursamaz:
çok sağol canım benimde takılmaya başladığında spora balıyacam ya tek umudum o belki o direnci öyle kırarım diye düşünüyorum

ama bu takılmalar her diet yapanın başına geliyo işte diyetin can alıcı noktası da bu bence o noktayı sabredip kilo vermesek bile almadan kırabilirsek bu iş tamamdır diyorum. insan kilo veremeyince motivasyonuda düşüyo aman öyle yapmayalım inat edeliim en fazla bir ay sürecek sonra birden vermeye devam edecez inşallahhhhhh

maşallah sen 20 kilo vermişsin kala kala 5 kalmış o neki 20 kiilonun yanında lafımı olur helaaaaaallllll sana :) darısı başıma ayyy bi gün bende mzun olacam 55 kilo il inşallahhhhhhhhh
canım ben diyette yapıyorum kasmadan,sporda yapıyorum inat ediyor artık..zaten kim görse verme artık verme diyor ama yazın fazlalık saklanmıyor,biraz daha rahat gezeyim istiyorum
hilalcim artık vücut normal kilosunda ve bunun altına inmek içinde epeyce direnecek moralini bozma gr gr olsada vereceksin nasılsa.

zeynepcim sende iyisin canım 300gr hiçte fena rakam değil.aralarda 10 dakikalık hareketler yap istersen ama yeme düzenin çok iyi geri gelmemek üzere gönderiyorsun kilocuklarını.:))))))))))))
dediğin gibi canım şuan ideal kilomda görünüyorum hesaplamalarda..bazı siteler 60 diyor ama geneli 63 diyor..herhalde ondan ısrar ediyor..ramazanda vermeyi umuyorum..burası çok sıcak oluyor sırf su içiyorsunuz...geçen yaz tutmamıştım emziriyorum diye
sonunda oldu ama niye kimse yok ben kahvaltı etmeye gidiyorum kalkınca yazcam ne yedim

bravo canımalkisalkisalkis:lepi:

slm kızlar öncelikle kilomu yazayım hemencecik gerçi gruptan çıktım ama olsun cumanın heyecanı bi başka oluyooodelikafaduldendelikafadulden
geçen hafta 72 dim şimdi de 71.4 üm kızlar bi 600 gram kadar vermişim ama olayın aslı bence şudur ki dün şakır şakır adet oldum kızlar..ne yazık ki bebişim beni terketti sanırım sanırım diyorum çünkü hala emin değiliz...dün akşama doğru kahverengi lekelenmelerim bildiğiniz regl kanamasına döndü ben de doktorumu aradım beni araya sıkıştırdı saolsun...yani bakalım gene de rahmine dedi ve 9.4 mm.lik bi kese gördü..kesen duruyo dedi..ben tabi şaşırdım ama ümitlenmiyorum doktor hanım dedim o da dedi ki olabiliyo bazen adet gibi olunuyo ama gebelik devam edebiliyo dedi..sağlıksızsa zaten vücudun onu erken dönemlerde atması iyi olur falan dedi..ben çok metanetliydim hazırlıklıydım çünkü ama eşim hala umutlu ne yazık ki:(((ona da üzülüyorum ama ne yapayım kısmeti varsa bi şekilde devam eder inşallah...yoksa da zaten elimizden bişey gelmez açıkçası..bu sabah da erkenden kan tahlillerimi olmaya gittim..tam 5 tüp kan aldılar kızlarkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı bi de kanım yavaş akıyomuş epeyce bi sürdü ama kanımı alan hemşire çok tatlı bi kızdı canımı yakmadı saolsun...
sonuçlarımı ptesi alacağım kızlar o zamana kadar beni yedeğe alır mısın ayçinim kaptanım.. çok sevinirim:)))zira bu adetle hamileliğim sona erdiyse yedekte beklemek istemiyorum:)))giden 600 gram da bence adet şişliğimdi kızlar...
hayırlısı inanın fazla üzülmüyorum doktor da kilomun fazla olduğunu söyledi epeyce nasihat verdi saolsun:)))bakalım ....görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...ptesiyi bekliyorum şimdi sonuçlarımın hepsi bugüne çıkmazmış...benden haberler böyle kızlar uzattım zahmet edip de okuyanlara teşekkür ediyorum çook:)))

****7.TAKIM 160 .ETAP ****

yarisci ( 68,0/67,0/1,0/1,47%)
askito(70,9/70,3/0,6/0,85%)
ebtuna ( 67,7/68,5/-0,8/-1,18%)
pregant ( 75,0/74,0/1,0/1,33%)
perperi( 99,7/99,7/0,00/0,00%)
sailormoon( 72,0/ayrıldı çünkü hamile
zeynep__05(66.8/66,5/0,3/0,45%)
nesibe82(/63,3/62,9/0,4/0,63%)
ohcanimadegsin(62,4 /62.4/0.00/0,00%)
gmzza(66,9 /
zalimi(85.5/83/2,5/2,92%)

7.TAKIM TOPLAM KİLO (640,7/

Günaydin citirlar
600 gramda bisidir diip moralimi bozmuyorum..

bugün diyetime devam edicem , ancak yarin süper bir aksam yemegi beni bekliyor ..
hic birseyden kacinmayacagim..
ee bir gün den bisicik olmaz :)

600 gr bişey olmazmı canım tabiki bişey..almaktansa 100 bile olsa vermen daha iyi..

bu arada kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum kızlar...eferimmm!!!bööle devam edin baken:))))
aşkitocum sen de şu 70 barajını atlattın mı gerisi daha kolay gelecek gibi geliyo bana:)))

slm kızlar öncelikle kilomu yazayım hemencecik gerçi gruptan çıktım ama olsun cumanın heyecanı bi başka oluyooodelikafaduldendelikafadulden
geçen hafta 72 dim şimdi de 71.4 üm kızlar bi 600 gram kadar vermişim ama olayın aslı bence şudur ki dün şakır şakır adet oldum kızlar..ne yazık ki bebişim beni terketti sanırım sanırım diyorum çünkü hala emin değiliz...dün akşama doğru kahverengi lekelenmelerim bildiğiniz regl kanamasına döndü ben de doktorumu aradım beni araya sıkıştırdı saolsun...yani bakalım gene de rahmine dedi ve 9.4 mm.lik bi kese gördü..kesen duruyo dedi..ben tabi şaşırdım ama ümitlenmiyorum doktor hanım dedim o da dedi ki olabiliyo bazen adet gibi olunuyo ama gebelik devam edebiliyo dedi..sağlıksızsa zaten vücudun onu erken dönemlerde atması iyi olur falan dedi..ben çok metanetliydim hazırlıklıydım çünkü ama eşim hala umutlu ne yazık ki:(((ona da üzülüyorum ama ne yapayım kısmeti varsa bi şekilde devam eder inşallah...yoksa da zaten elimizden bişey gelmez açıkçası..bu sabah da erkenden kan tahlillerimi olmaya gittim..tam 5 tüp kan aldılar kızlarkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı bi de kanım yavaş akıyomuş epeyce bi sürdü ama kanımı alan hemşire çok tatlı bi kızdı canımı yakmadı saolsun...
sonuçlarımı ptesi alacağım kızlar o zamana kadar beni yedeğe alır mısın ayçinim kaptanım.. çok sevinirim:)))zira bu adetle hamileliğim sona erdiyse yedekte beklemek istemiyorum:)))giden 600 gram da bence adet şişliğimdi kızlar...
hayırlısı inanın fazla üzülmüyorum doktor da kilomun fazla olduğunu söyledi epeyce nasihat verdi saolsun:)))bakalım ....görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...ptesiyi bekliyorum şimdi sonuçlarımın hepsi bugüne çıkmazmış...benden haberler böyle kızlar uzattım zahmet edip de okuyanlara teşekkür ediyorum çook:)))

canım çok çok geçmiş olsun inşallah kötü bir durum yoktrur bebişin sağlıklıdır..değilsede hayırlısı olsun herşey insanlar için..ama maşallah sen gerçekten çok soğukkanlı ve metanetlsisin..genelde böyle durumda kadınlar hüngür hüngür ağlarlar..bişey olmasa bile..biraz suyu gelir suyum azalıyor diye ağlar,hafif lekelenme olur ağlar..metanetinden dolayı tebrik ediyorumseni

s.zenepcim üzülmeyin hemen
bazen olabiliyormuş böyle bende duymuştum
ozaman seni bu haftada listede gösterelim haftaya bakarız
.

canım çok çok geçmiş olsun inşallah kötü bir durum yoktrur bebişin sağlıklıdır..değilsede hayırlısı olsun herşey insanlar için..ama maşallah sen gerçekten çok soğukkanlı ve metanetlsisin..genelde böyle durumda kadınlar hüngür hüngür ağlarlar..bişey olmasa bile..biraz suyu gelir suyum azalıyor diye ağlar,hafif lekelenme olur ağlar..metanetinden dolayı tebrik ediyorumseni

evet canım aslında duygusal bi tipimdir vara yoğa ağlayan cinsinden ama şu aralar içimde garip bi huzur var sonuçta biliyorum ki Rabbim ömür verirse olacak yaşayacak yani...gereken tahlilleri yaptıracağım tabi ki ama elimizin kolumuzun bağlı olduğu durumlardan birisi bu da du etmekten başka elimden bişey gelmiyo...bi de kendimi kötüye hazırladığım için daha kolay kabullenirim diye düşünüyorum..tabi ki moralimi bozmadan yapmalıyım bu işi ki içimde yaşayan yaşayacak bi canlı varsa da kötü etkilenmesin:Saruboceq:

sailormoon( 72,0/71,4/0,6/0,83%)
gmzza(66,9 /66,0/0,9/1,35%)geri dönmek üzere ayrıldı

7.TAKIM TOPLAM KıLO (798,2/791,7/ 6,5/0,81%)

Son düzenleme:
s.zenepcim üzülmeyin hemen
bazen olabiliyormuş böyle bende duymuştum
ozaman seni bu haftada listede gösterelim haftaya bakarız
.

çok sevinirim ayçinim kaptanım:)))
eğer hamilelğim devam ederse jübile gibi olur benim için şayet etmezse değişen bişey olmaz yürüyüşlerime başlarım hepsi bu:)))

szeynep kıyamam cnm ya çok üzüldüm valla gerçekten hayırlısı olsun umarım bebeğin sağlıklı bir şekilde seninle olur umarım rahimdeki pis kan akmıştır sadece bebeğin iyidir sana tutunur kahvaltıda çok büyük bir suç işledim hepiniz oklavayla kovalarsınız duysanız ondan söylemicem iki dilim hatalı ekmek yedim süt bide hadi ben yine uğrarım

szeynep kıyamam cnm ya çok üzüldüm valla gerçekten hayırlısı olsun umarım bebeğin sağlıklı bir şekilde seninle olur umarım rahimdeki pis kan akmıştır sadece bebeğin iyidir sana tutunur kahvaltıda çok büyük bir suç işledim hepiniz oklavayla kovalarsınız duysanız ondan söylemicem iki dilim hatalı ekmek yedim süt bide hadi ben yine uğrarım

inşallah öyledir canım öyle olmasını ben de çok isterim:)))
bak bak bak nası korkusundan hemen kaçıyo hemeeeennn:oklava::oklava:
gel kız buraya:)))):oklava:

denize bugün gitmiyoruz maalesef bir sıkıntı atlattık mutfağın çeşmesi bozuktu nasıl olduğunu anlamadık evi su bastı mutfak tuvalet ara ve yatak odalarını içeride biraz geldi pis su deildi allahtan ama babam çıldırdı nasıl olur böyle bişey diye neyse şimdi 2 halı 1 yolluk 1 battaniye yıkancak of ya neyse kardeşimde evi temizlicek iş çıktı hiç yoktan

ne kadar metanetlisin canim..
hayirlisi neyse o olsun.

bu arada kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum kızlar...eferimmm!!!bööle devam edin baken:))))
aşkitocum sen de şu 70 barajını atlattın mı gerisi daha kolay gelecek gibi geliyo bana:)))

1 yildir 70 i görmekten biktim. dönüp dolasip 70 oluyorum :)

600 gr bişey olmazmı canım tabiki bişey..almaktansa 100 bile olsa vermen daha iyi..

kaydirigubbakcemile5

4.TAKIM CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI
sebnemselayfurkan ( 68 / 68 / 0 / % 0)
hasretim34 ( 63.4 / 63,4 / 0 / %0 )
dilekruzgar ( 61.5 /60.8 /0.7 /%1,13)
semiha( 58.7 / 56,9 /1,8/ % 3,06) (Mezun olmak istiyor)
CaglayanCicek( 72.3 / 72,3 / 0 / % 0) (Mezun oluyor çünkü o bir anne adayı :)
uaydın(70/73,5/-3,5/-% 5 )
pembepanter1 ( 60.5 / 60,5 / 0/ % 0) (Geri dönmek üzere ayrıldı)
ceren06_35 (63 / 63 / 0 % 0 ) (Mezun olmak istiyor)
Applearzu ( 101,5 (Kendi isteği ile ayrıldı)
ırem&Özge ( 72.0 / 71.4 / 0.6 / %0.83 )
meyvenull (61,7 / 62 / -0,3 / - % 0,49 )
4.TAKIM TOPLAMI 651,1 / 651,8 / - 0,7 / -% 0,11)

arkadaşlar takımdan ayrılmak zorundayım bılg bir müddet işyerine gidiyor..dönünce tekrar aranıza katılacagım..bu sırada 66 kiloya düşmüştüm..neyse döndügümde yazarım size tekrar aranızda olmak üzere kendinize ıyı bakın.iyi kilo vermeler..

sailormoon( 72,0/71,4/0,6/0,83%)
gmzza(66,9 /66,0/0,9/1,35%)geri dönmek üzere ayrıldı

7.TAKIM TOPLAM KıLO (798,2/791,7/ 6,5/0,81%)

arkadaşlar takımdan ayrılmak zorundayım bılg bir müddet işyerine gidiyor..dönünce tekrar aranıza katılacagım..bu sırada 66 kiloya düşmüştüm..neyse döndügümde yazarım size tekrar aranızda olmak üzere kendinize ıyı bakın.iyi kilo vermeler..

takım yokluğundan mamalara saldırma
döndüğünde 66 nında altında olmalısın ona göre sempatiksalakcinni

Back
X