evet canım 3 günde oldu..toparlanmam 1 haftadan fazla sürdü.canim 3 gündemi oldu bütün bunlar :SS
ilk gün başağrısı oldu
2.gün rengim sarardı
3. günden sonra saçlarım dökülmeye başladı:2:
ne güzel canım vermişsin..devamı gelir inşallahselam arkadaşlar nasılsınız? kaç gündür bılg bozuktu yeni geldı yazayım dedım..diyet ıyı gidiyor sayılır bıraz tartı az göstermeye başladı..bugünkü menümü yazayım sabah yeşillik ,yumurta ve peynir ve 1 dılım kepek ekmegi yedım..öglen 1 kase çorba yedım..akşam henüz yemedım salata ve zeytinyaglı fasulye yemegi düşünüyorum..
geçmiş olsun canımhmmbugün dişçiye gittim geldim kan tahlillerim vardı onların sonuçlarını sormaya gittim kadın bekle birazdan dedi 10 dk sonra tam oturdu başına sistem kapanmış ben gittiğimde ilgilenseydi alcaktım sonuçlarımı of ya meraktan ölüyorum zaten
aferin o aşkınaalkisalkisalkisaman yarabbim
nasil bir tatli ve yemek krizi tuttu anlatamammm
aglicamm yanii o kadarr
bir yudum cikolata isirdim.. bir kac minik kraker attim agzima..
yok dahada azirdi..
esime dedim git bana hamburger p.kizartmasi ve naggets getirr
askim yapma bak cok pisman olursun dedi bi kac defa
olsun getir dedimm
hayir sana bunu yapamam dedi..
efe yi aldi cikti..
getirmicek
iyi yapacak...
ama benim krizim devam ediyorr offf cok canim cektii
almamış..
biliyor krizin gelip geçeceğini,kendini tutmazsan pişman olacağını..
aman diyim canım kendine mukaket ol..
söyle o kocana onunyüzünden seni özlüyoruz olmaz ama:umursamaz:ben burdayım canım ya. giremiyosam hep kocamın yüzündendir. bilgisayarı alıp gidio, kalıom dımdızlak
çok sağol canım benimde takılmaya başladığında spora balıyacam ya tek umudum o belki o direnci öyle kırarım diye düşünüyorum
ama bu takılmalar her diet yapanın başına geliyo işte diyetin can alıcı noktası da bu bence o noktayı sabredip kilo vermesek bile almadan kırabilirsek bu iş tamamdır diyorum. insan kilo veremeyince motivasyonuda düşüyo aman öyle yapmayalım inat edeliim en fazla bir ay sürecek sonra birden vermeye devam edecez inşallahhhhhh
canım ben diyette yapıyorum kasmadan,sporda yapıyorum inat ediyor artık..zaten kim görse verme artık verme diyor ama yazın fazlalık saklanmıyor,biraz daha rahat gezeyim istiyorummaşallah sen 20 kilo vermişsin kala kala 5 kalmış o neki 20 kiilonun yanında lafımı olur helaaaaaallllll sana :) darısı başıma ayyy bi gün bende mzun olacam 55 kilo il inşallahhhhhhhhh
dediğin gibi canım şuan ideal kilomda görünüyorum hesaplamalarda..bazı siteler 60 diyor ama geneli 63 diyor..herhalde ondan ısrar ediyor..ramazanda vermeyi umuyorum..burası çok sıcak oluyor sırf su içiyorsunuz...geçen yaz tutmamıştım emziriyorum diyehilalcim artık vücut normal kilosunda ve bunun altına inmek içinde epeyce direnecek moralini bozma gr gr olsada vereceksin nasılsa.
zeynepcim sende iyisin canım 300gr hiçte fena rakam değil.aralarda 10 dakikalık hareketler yap istersen ama yeme düzenin çok iyi geri gelmemek üzere gönderiyorsun kilocuklarını.:))))))))))))
sonunda oldu ama niye kimse yok ben kahvaltı etmeye gidiyorum kalkınca yazcam ne yedim
bravo canımalkisalkisalkis:lepi: