Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
berbat durumdayim..kizima wc egitimi veriyorum 2 gündür..pes etmek istemiyorum..ne kötü cevap verdim dimi..yiende biz hamdolsun iyiyiz diyelim öle olsunayçin ve ecemavi nasılsınız kızlar naptınız tatilde
gecmis olsun canim..
slm kizlar ben bu grubu takip ederken sayfalari okumaya yetisemiyordum ben geldim herkes kayboldu sanki ne oldu anlamadimki..(millet tatildemi acep)resmen motivasyonum düsmüstü ama bomba gibi geliyom..yarin malum ptesi benim icin yeni bi yöntem deneyecem..bu seferde olmassa demek istemiyom gitsin kilolarrrrrrrrrrrrrrrr...Allahim ptsei baslayip sali bitirenlerden olmak istemiyommmm..:1closedeyes:
aslıcım oğluşuna çok geçmiş olsun
defnede biliyorsun geçenlerde ateşliydi çok zor gerçekten sözün bittiği an oluyor insan ne yapacağını şaşırıyor.
sanırım acilde iğne vurulması en iyisi olur ateş düşmezse.
günaydin..
pregant oglun nasil oldu canim?
aycinim cok iyi gidiyorsun canim.
ben haftasonu 1 kg 200 gram aldim.
ara ara protein diyeti yapiyorum biliyorsunuz,
su an sporla daha cok etkili olacagini düsünüyorum..
bugün basladim bakalimmm..
sabah
1 zeytin
1/2 kk beyaz peynir
bir dilim karpuz
1 bardak ayran
aslıcım geçmiş olsun canım...
ayçinim iyi tatiller size,inşallah güzel geçer iznin...
aşkitom bu işe çöözüm bul sensiz hiç bi yerin tadı olmiii(
ecemavi doğru diyosun canım yaz geldi herkes kayıplarda...ben pc yi açtıkç bi şeyler yazmaya çalışıyorum işte...
oğlumla yalnızız yemeklerim daha çok atıştırma şeklinde oluyor,bakalım ne olacak?...
aslım neredeymiş benim bakem hiç göremedim gece gelir mutlaka
aşkitom canım kankam benim:1hug:çok duygusalım sorma ağladım ağlıcam,güçlü olmaya çalışyorum işet:gitme:emo$um üzülme tatlim.. zaten yakin zamanda ankaraya gitmicekmisin..
bence pozitif yanlarindan bak olaya..
simdi kendi düzeninni kuracaksin..
esin sen ve burak cekirdek aile olarak devam edeceksiniz..
burak Kre$'e baslayacak.. yasitlariyla zaman gecirecek ..
sen ve esin geceleri romantik ortamlar yaratabilirsiniz :)
diyeti de sakin salma..
zaten spor yapamiyorsun .. birde yersen kocaman bir can simidiyle gecirirsin yaz'i!
sabah
ayran
ara havuc
ögle yok (spora gitcem ac karina)
aksam
taze fasulye
yogurt
ve dondurmaaa:)
saol canım benim...valla spor yapamıyorum ama yapmış kadar yoruluyorum inn...yatağa nasıl yattığımı bilmiyorum-tatlicadiarzu-oo kıyamam ben sana emoşum bak hilmiş doğru söylüyo o yönden bak olaya bide hem daha fazla enerji yakmış oluyorsun burakla ilgileiirken daha kolay zayıflarsın belki
sağol canım.
kız niye zorlanıyon? huysuzlanıyor mu bebecik;? önceden annen mi bakıyodu?