Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canlar merhaba--
haftasonlari sadece 1 gün izin vericektim kendime..
2 gün costumm..
yemek yemek cok güzel geldi.
ama su an moralman sifirlardayim.
5 günde ortalama 2 kilo verip her hafatasonu en az 1,2 kilo alarak kendime eziyet ediyorum.
nolcak benim soonum yhaa :((

bugün
tüm gün sadece haslanmis patates yedim.
bir iki defa simitten kemirdim..
deli gibi yemek yemek istiyorum :((

spor aktivite:

1 saat10 dakika tempolu yürüyüs
80 agir kol haraketi
200 agir basen haraketi

hedefine çok az kaldı dikkatli olman lazım bunun bide bidet bitimi var o zmn ne yapacaksın

canlar merhaba--
haftasonlari sadece 1 gün izin vericektim kendime..
2 gün costumm..
yemek yemek cok güzel geldi.
ama su an moralman sifirlardayim.
5 günde ortalama 2 kilo verip her hafatasonu en az 1,2 kilo alarak kendime eziyet ediyorum.
nolcak benim soonum yhaa :((

bugün
tüm gün sadece haslanmis patates yedim.
bir iki defa simitten kemirdim..
deli gibi yemek yemek istiyorum :((

spor aktivite:

1 saat10 dakika tempolu yürüyüs
80 agir kol haraketi
200 agir basen haraketi

istersen bi süre ödül işinden vazgeç canım. taviz tavizi doğuruyor çünkü. insan yemeye başlayınca tutamıyor kendini.

sabah
1 kk peynir
birkaç ısırık omlet
1 zeytin
1 dilim ekmek
domates salatalık

ara
1 bardak süt
5 etiform

öğlen
4-5 kaşık kısır
salata

ara
4 kayısı
1 bardak süt

akşam
1 fırında levrek
salata

ara
meyve

bugün şehir stadyumuna gittim. 30 dakika yürüdüm 20 dakika koştum.

Herkese günaydınnnnnnnn güzel iyi kaliteli yüzünüzden gülücüklerin hiç eksik olmayacagı bir gün geçirmeniz dileği ile
ZALıMı cim davetin için çok teşekkür ederim :)
Kısaca tanımayan arkadaşlar için kendimi tanıtayım ben :)
31 yaşındayım evli ve iki erkek cocuk annesiyim ev hanımıyım :)
zayıflama serüvenime ilk kk ile başladım 16 kilo verdikten sonra ara verdim ara vermiş olmam bazı sıkıntılar vs vs bütünnnnn verdiklerimi geri aldım :))))
bir kaç ay 2. takımda devam etttim hayatımdaki yogunluklar nedeni ile bir türlü istediğim düzene oturtamadım kendimi
ama yeter acayip kendimi kötü hissetmeye başladım şiştim şiştim kocaman oldummmmm artık sönme zamanım geldi de gciyor bile :)))))

bu sefer cok azimliyim ya olacak ya olacak allahımın izni ile inşallah

işte böyle

günlük hayattan bahsedeyim birazda şu saat itibari ile işlwerimi düzene oturtmuş epeyde kalori harcamış durumdayım :)
henüz kahvaltı yapmadım cocukların uyanmasını bekliyorum
şimdi takım kuralları nedir uymam gereken kuralları merak ediyorum takım içi işleyişi öğrenmek istiyorum yapmam gereken neyse hazırım ben elimden geldiğince
herkese sayggı ve sevgiler
az sonra burdayım ;;)

kahvaltımı yaptım :)
yarım dilim ekmek
bir çatal peynirli yumurta iki çatal domates
ben kahvaltı yapmayı cok sevmem kızlar kahvaltıda agır şeyler olmalı yapacagım zman :))))))) börrekler cörekler vs vs :))))
şimdide elime bir salatalık aldım onu tıkınyıorum yazın ben bu slaatalıkları cok seviyorum ;;)
bu arada çayımı koydum kaynadı
cayımda neler var bir tutam karabiber
yarım limon bir kaç dilim elma bir tutam karanfil ve tarcın
metabolizma hızlandırıyormuş kendileri bende diyet yaptıgım zman mutlaka tüketiyorum
yeşilim bitmiş bugün temin etmem laızm çarşıya cıkacagım bu arada oğluşu dişçiye götürecegim
şimdilik böyle mersin cok cok cok sıcakkkkk
ha birde suyumu hazır ettim günde en az 3 -3.5 lt tüketmeye özen gösterecegim

7. takımın cıtır kızlar nerdesiniz buyrun sizede çay ikram edeyim
hadi ama uyu uyu nereye kadar (evdekiler için söylüyorum ) çalışanlara allah kolaylık versin
hadi bakalım dökülün birer birer motivasyon ve paylaşım çok önemli biliyorsunuz

kızlar bu arada es gectiğim şeyleri de söylemek istedim
yaşım 31 lakin bel fıtıgı denen illetle cok erken tanıştım cok çektim ve sonunda ameliyat oldum 3 sene önce
bu yüzden spor sadece yürüyüş yapabiliyorum memkik miş vs vs gibi hareketler yapamıyorum belimden korkuyorummmm başıma bir iş açmak istemiyorum
çok şükür çok yiiyiym bir şikayetim yok ama aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum ;;)
işte böyleeee
bu arada hiç kimse gelmedi anlaşılan takımda bekçi kalcam :))))))
ben de takıma alınmışım gibi yazdım yazdım durdum hadi gelinde bilgilendirin beni
gecen 10 gün boyunca evimde degildim hafta sonu döndüm temzilikle gecti vaktim de hala bitmiş degil arkadaşları m gelecek şimdi kahve faslımız tam gaz devam şimdi çıkıyorum gelirim yine görüşmek üzreeee/B]

EBRU merhaba :)

hosgeldin canim... saglikli zayiflamalar diliyorum.

sanirim takimda bos yer olmasi lazimdi. zalimi ve ya yarisci seni bilgilendirebilir bu konuda.
^
ben seni bi yerden taniyorum ama mirmirmirmir nerden taniyorum :)

Bu arada kizlar hepicinize günaydin..
dün patates kürümle.. bugün , cuma nerede bitirdysem ordayim cok sükür..
ama dün 2 saat spor yaptim.. canim ciktiii :)

cuma günü 65,9 u görsem bile yeter bana..
1 ay önce koydugum.. neredeyse 10 kiloluk hedefime ulasmis olacagim..
bu da her yemekten daha haz verici..:emir_bebek:

ebrulu hoşgeldin canım..inşallah istediğin sonuca burda ulaşırsın
ben diyeti ve kendimi çok saldım çok kilo aldım göbeğim aldı başını gitti...düne kadar takmıyordum ama dün eşim tekrar kilo almaya başladın dikkat et,ne güzel kilo vermiştin bak yine kilo alıyorsun dedi...üzüldüm,akşam yemeği yemedim...ama sabah kalktığımda koca göbeğim hala duruyordu:((
neyse artık dikkat edicem,inşallah yaz boyu olsun zayıf kalabilirim...aşkit biz senle aynıyız bebeeem...isteyince kiloları veriyoruz ama alışımız çok kolay oluyor,bu da beni bıktırdı açıkçası...çünkü yemek yemeyi çok seviyorum,ömür boyu diyet yapamayacağımı biliyorum,bıraktığımda da hemen kilo alacaksam niye uğraşayım diyorum...offf moralim bozuluyor iştee:((

emo$umm kader arkadasim benim..:teselli:

kendimizi birakmamamiz lazim.. istedigimiz kiloya inip en az 1 yil koruma programina girmeliyiz.

eger 1 yil korumayi basarirsak .. tekrar almayiz diye düsünüyorum..
diyet evresinde sapitinca hemen geri aliyoruz.
ama inan bana bir süre koruyabilsek , böyle hemen almayiz ..

bende bu hafta ..kendi capimda 5 günde 5 kilo diyeti yapiyorum
tabii tam olarak uyamiyorum :)

ugün menümde.. bütün gün karisik sebze var.

ayrica 1 saat tempolu yürüyüs ve egzersiz.

aşkito moral bozmamak için bunları buraya yazmak istemiyorum,buraya yazmayı uygu da bulmuyorum aslında...ama benim diyetimle ilgili ciddi şüphelerim var...bazen kendi kendime kızıyorum,1 ay uğraşıp o kiloyu vericem ve 1 haftada yine alıcam böyle olacağını biliyorum niye uğraşıyorum niye kendimi üzüyorum diyorum...kendimi olduğum kiloda kabul etmem lazım belkl,böyle yaşmayı kabul etmem lazım belki diyorum,sonra bakıyorum hayııır...o halmi hiç sevmiyorum,çok mutsuz oluyorum..tek derdim zayıflamak oluyo...ama bu da böyle bi kısır döngü...çok üzülüyorum gerçekten...
2-3 gündür ciddi ciddi gruptan ayrılmayı üşündüm,yapamıyorum çünkü...ama bakıyorum zaten uğrayan kimse yok,bi zararım yoktur herhalde diyorum...ooff ne biliim çok tuhaf bi ruh halindeyim...dün eşim öyle söyleyince üzüldüm...zayıf halimi çok seviyo biliyorum,zayıf olmamı istiyo...ona haksızlık yaptığımı,ayıp ettiğimi düşünüyorum...etrafında hep manken gibi kızlar var zaten...ama ne kadar başarabşliyorum ortada işte....ooofff ne kötü kaderim var...yemek yemeyi çok seviyorum,damak zevkime çok düşkünüm...planlarım hep yemeklerle alakalıdır,nereye gitsek ne yesek diye düşünürüm hep...güzel bi şey gördüysem onu mutlaka yemek isterim...amaaaan ne biliiim hep böyle uğraşmak zorundazyı...bu da çok zor valla...şşko şişko hayat geçmiyo,çok mutsuz oluyorum kendimi kötü hissediyorum bu gerçek:((

ayni piskoloji icindeyiz bidenem..
ayni seyleri ben de dün düsündüm...
aman yhaa.. yine iyiyim... 90 kilo nerde 67 kilo nerde diyorum kendime..
bu kilo yu korumaya bakip .. raat rahat yemek yiyeyim diyorum..
yemek manyagiyim.. gecenein 1 inde canim börek ceksin.. hic üsenmem yaparim..
evede yufka yoksa.. o saatte rahatsiz edebileceklerimin kafada listesini kurup arayip sorarim var mi diye..
cuma cikcaz esimle.. öce surda yeriz sonra burda yeriz sonra sinemada soslu cips ve patlamis misir yeriz:))
benimde planlarim yemek üzerine oluyor..
doymak icin degil.. zevk icin yiyenlerdenim...
o kadar kilo vermeme ragmen istahim hiiic azalmadi.
amaaan bosver ölümlü dünya .. yiyeyim diyorum..
ama tartida eksildikce o kadar cok seviniyorum ki..
yemek yemekten daha güzel bir duygu diyorum..
yasim genc.. istedigim gibi giyinmek.. yürürken karnimi iceri cekmemek istiyorum.
erkek kardesim 24 yasina girecek.. 1-2 yil sonra evlenir. daracik bir elbise giymek istiyorum..
incecik olmak istiyorum..
ben esimi degil, esim beni kiskansin istiyorum...
bu yüzden benim gül yüzlü , bahar gözlü arkadasim.. güzelligine güzellik katman icin zayiflayacaksin.. !
birakmak pes etmek yok.
zararin neresinden dönersen kâr !
bu kadar yol kat etmisken 80 lere dönmek istemezsin degil mi?
ikimiz basaracagiz canim..
belki 2 yil sonra tekrar bulustugumuzda citi piti olacagiz olumunekankayizsmile

ayni piskoloji icindeyiz bidenem..
ayni seyleri ben de dün düsündüm...
aman yhaa.. yine iyiyim... 90 kilo nerde 67 kilo nerde diyorum kendime..
bu kilo yu korumaya bakip .. raat rahat yemek yiyeyim diyorum..
yemek manyagiyim.. gecenein 1 inde canim börek ceksin.. hic üsenmem yaparim..
evede yufka yoksa.. o saatte rahatsiz edebileceklerimin kafada listesini kurup arayip sorarim var mi diye..
cuma cikcaz esimle.. öce surda yeriz sonra burda yeriz sonra sinemada soslu cips ve patlamis misir yeriz:))
benimde planlarim yemek üzerine oluyor..
doymak icin degil.. zevk icin yiyenlerdenim...
o kadar kilo vermeme ragmen istahim hiiic azalmadi.
amaaan bosver ölümlü dünya .. yiyeyim diyorum..
ama tartida eksildikce o kadar cok seviniyorum ki..
yemek yemekten daha güzel bir duygu diyorum..
yasim genc.. istedigim gibi giyinmek.. yürürken karnimi iceri cekmemek istiyorum.
erkek kardesim 24 yasina girecek.. 1-2 yil sonra evlenir. daracik bir elbise giymek istiyorum..
incecik olmak istiyorum..
ben esimi degil, esim beni kiskansin istiyorum...
bu yüzden benim gül yüzlü , bahar gözlü arkadasim.. güzelligine güzellik katman icin zayiflayacaksin.. !
birakmak pes etmek yok.
zararin neresinden dönersen kâr !
bu kadar yol kat etmisken 80 lere dönmek istemezsin degil mi?
ikimiz basaracagiz canim..
belki 2 yil sonra tekrar bulustugumuzda citi piti olacagiz olumunekankayizsmile

ahh aşkitom ahhh yaşadıklarımız tıpatıp aynı şeyler:2:
gece yarısı yufka aramak dışında:1:
ben de bi yere gideceğimiz zaman ne yiyeceğimizi düşünürüm,planlarım hep yemek üstüne...her şey için üşenirim ama sevdiğim bi yiyeceği almaya üşenmem gider alırım:sinifsinif:
neolacak sonumuz bilmem...ben de zayıflayınca çok seviniyorum...ama kilo almaya başlayınca çok üzülüyorum...bu bir kısır döngü işte:delphin:
yıllarca aynı kiloda kalanlara o kadar imreniyorum ki...ben 1 -2 hafta içinde inanılmaz değişebiliyorum:1no2:
yazdıklarının hepsi çok güzel...ama buluşmamız 2 yıla kalmasın beeee...en şimdiden özledim seniŞenizçok içimizde kaldı inşalllah bursada misafir edicez siziolumunekankayizsmile

Back
X